Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 77903 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #675 dnia: Marca 18, 2011, 13:23:35 »
    Zastosuję tutaj takie prastare przysłowie:

(click to show/hide)

Oczywiście także podejmuję się zlecenia i Falka - możesz się spodziewać, że Tympark, Tymbauk lub Tymbark błyśnie Ci ostrzem/obuchem/strzałą/bełtem/pięścią centralnie przed głową. Tak mi dopomóż Harpag!

He he, mnie do tego nie mieszaj, w niczym pomocny nie będę :-)  ja tu tylko zlecenie dałem xD , więc na moją odpowiedzialność i zgodnie z twoim hasłem, no, wiecie co macie robić...

a jak włączyć tego Javascript...
    bo w sumie na innej przeglądarce mi to  działa

W narzędziach przeglądarki ( Eye Candy koniecznie z Mozillą)

Dravic! Powodzenia!

Tośmy się dochowali dwóch killerów, killerów dwóch, lol... dobrze, dobrze...

Niedzielny turniej:

Zarządzono, że Blackitt jest kapitanem, będzie się z wami komunikował, gdyż to on ustali skład grupy turniejowej. Osoby które nie znają detali tematu, a mogą się spodziewać powołania (w sumie grupa 16 osób) , dostaną  cynk na TS'ie lub PW. Jak wiecie gra ośmiu, na serwer wchodzi 10, a Blackitt wybierze dwunastkę do trzymania "pod parą" przez cały czas turnieju (na wypadek awarii) Ta 16-stka potencjalnych uczestników powinna dostać info jeszcze dzisiaj Blackitt'cie!

@down Kradus  /bez kosztów i zarabiania - serwer bez bazy/ (raczej?) /level oczywisty ;-)/
    @down Gottr / wbij na TS'a i pogadaj z tym kogo tam spotkasz, będzie łatwiej :-) /

« Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 13:51:37 wysłana przez Harpag »

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #676 dnia: Marca 18, 2011, 13:32:08 »
    No i super :). Mam nadzieję, że wyjdzie nam [i organizatorom, nie jak ostatnio] ten turniej :). No i żeby był sędziowany odpowiednio i sprawiedliwie. Sądzę jednak, że przy wyborze do tej grupy powinien decydować również lvl bo to w końcu crpg i za dużo byśmy nie zdziałali z ludzmi po 15/19 lvl. Rozumem, że skill się liczy, ale wiadomo, nawet największy bot w puszce z spambergiem potrafi zabić dobrego gracza z 10 lvl bo mu się uda... Takie są niestety realia crpg.

A tutaj pytanie do innej sprawy. Czy przy sparingach [tych po 30/40 graczy na team] będzie włączona "levelowańka" [tak wiem, śmiesznie to nazwałem], a co za tym idzie ponoszone koszty, czy to raczej będzie typu turniej toffiego konniczy gdzie nie zdobywało się nic, ale znowu też nic się nie traciło?

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #677 dnia: Marca 18, 2011, 13:40:58 »
    Harpag

nie znam się , nie wiem , jestem zarobiony :) jak byś mi tak krok po kroku wyjaśnił
    Dzieki z góry za cierpliwość

Do łuczników pytanie , w co pakować punkty , aby celownik był przy celowaniu mały  , a nie jak teraz mam rozpier... na pół ekranu
    A i jak zwiększyć samą szybkość strzelania ?
    Dzięki
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 13:59:16 wysłana przez Gottcr »

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #678 dnia: Marca 18, 2011, 14:55:52 »
    No, to skład Merców na arena-turniej, już na 99% znamy:

Większość to gwiazdy cRPG(a przynajmniej tak było przed megapatchem), ale paru osób prawie zupełnie nie kojarzę(Lizard Man,War_something) - co ciekawe, sporo z nich ma teraz buildy jeździeckie, (zarówno lansjerów, jak i HA)- być może będą grali na altach.

PS Notabene, wygląda na to, że Mercowie (kadrowo i organizacyjnie) niespecjalnie przędą ostatnio...

_______________________________________ _______________________________________ ____________________________

Harpag

nie znam się , nie wiem , jestem zarobiony :) jak byś mi tak krok po kroku wyjaśnił
    Dzieki z góry za cierpliwość

Do łuczników pytanie , w co pakować punkty , aby celownik był przy celowaniu mały  , a nie jak teraz mam rozpier... na pół ekranu
    A i jak zwiększyć samą szybkość strzelania ?
    Dzięki

Gottcr, człowieku, nikt nie wie jaką masz przeglądarkę, więc sam musisz tam pogrzebać w w narzędziach/opcjach, czy jak to się tam u Ciebie nazwa..., poza tym, szybciej takie rzeczy(również to o archery) są do obgadania na TS lub w wątkach forumowych  pt Houston, mamy problem

Odnośnie łucznictwa,celownika i szybkości naciągu-pakuj do oporu w Agility>Weapon Master>Archery WPF...

EDIT: Istnieje również coś takiego, jakby ktoś zapomniał, IMHO, lektura obowiązkowa:

I tam  także można zadawać pytania- w miarę swoich możliwości i mojej wiedzy o cRPG, będę się starał pomóc...
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 15:35:48 wysłana przez Liveon »

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #679 dnia: Marca 18, 2011, 17:05:42 »
    Liveon Się nie denerwuj , spokojnie ,ochłoń...

przeglądarkę mam mozille i już tam grzebałem , więc pytałem o tutorial krok po kroku gdzie to się ustawia ...

Dziękuje

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #680 dnia: Marca 18, 2011, 17:31:48 »
    up@ Gottcr: Zakładka "Narzędzia" wybierasz "Opcje", panel "Treść", tam musisz zakliknąć "włącz obsługę jezyka JavaScript".... tak w firefoxie.

up@ Liveon: co do Merców, to już z miesiąc temu gdzieś tam miauczeli że kadry im się sypią. Brak Strategusa wywiera spustoszenie w szeregach wroga :-) (no może niezupełnie wroga, bo Mercowie teoretycznie są neutralni...) A np. Ninja nie byli w stanie uzbierać 8 chłopa na turniej...
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 17:50:38 wysłana przez Fraa_Erasmas »

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #681 dnia: Marca 18, 2011, 20:35:06 »
    Fraa_Erasmas  Dziękuje Bardzo.

Ale to musi być coś innego bo mam zaznaczone to co piszesz i dalej nie działa . ok nie ważne z explorela będę korzystał tam działa ok.

chyba  że ktoś ma inny pomysł .

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #682 dnia: Marca 18, 2011, 21:27:43 »
    Hm... spróbuj usunąć "ciasteczka"(cookies):

Narzędzia --> Wyczyść historię przeglądania --> odznaczamy wszystko, zaznaczamy tylko ciasteczka (chociaż od czasu do czasu powinno się wyczyścić wszystko, przeglądarka mniej zamula) --> klikamy "Wyczyść teraz" i voilla.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Ferdek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #683 dnia: Marca 18, 2011, 22:18:51 »
    http://www.youtube.com/watch?v=j_pMHoG_nR0

Uwagi innych użytkowników rozumiem, są słuszne i ode mnie dostaniesz jeszcze w prezencie ostrzeżenie za spam.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2011, 18:18:22 wysłana przez sir Luca »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #684 dnia: Marca 19, 2011, 12:41:22 »
    Ferdziu, nie wiem co ten filmik ma wnosić do Grey Order (nie dotrwałem do końca, bo nie znoszę Eminema ^^), w każdym bądź razie - jak się nauczysz tak samo wymiatać w Warbandzie to mi powiedz. :P

Offline Ferdek

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #685 dnia: Marca 19, 2011, 12:58:48 »
    Ferdziu, nie wiem co ten filmik ma wnosić do Grey Order (nie dotrwałem do końca, bo nie znoszę Eminema ^^), w każdym bądź razie - jak się nauczysz tak samo wymiatać w Warbandzie to mi powiedz. :P

Nie prosiłem o opinie a liczyłem raczej na promocje filmiku . a te złośliwości zachowaj na wypadek gdyby cie bili po szkole

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #686 dnia: Marca 19, 2011, 13:33:01 »
    Liveon Się nie denerwuj , spokojnie ,ochłoń...

przeglądarkę mam mozille i już tam grzebałem , więc pytałem o tutorial krok po kroku gdzie to się ustawia ...

Dziękuje

Ochłoń?  Masz  duży fart, że nie wyskoczyłeś z tym tekstem do mnie...  tylko do miłego i spokojnego człowieka, jakim jest Liveon ...wszyscy chcą Ci pomóc, dają rady najlepsze jak umieją, ale ty nie słuchasz i dalej swoje... rusz głową człowieku. DRUKOWANYMI CI MÓWIMY, ŻE MASZ WEJŚĆ NA TS, TO WTEDY JEST WIĘKSZA SZANSA, ŻE UDA SIĘ COŚ ZROBIĆ, BEZ MARNOTRAWIENIA CZASU NA CZCZĄ PISANINĘ... Zaczynasz mnie irytować... nie słuchasz...

Nie prosiłem o opinie a liczyłem raczej na promocje filmiku . a te złośliwości zachowaj na wypadek gdyby cie bili po szkole

Pocałuj go w cztery litery. Nic złego nie powiedział, dowcipnie zażartował (bo przecież wymiatasz w Warbandzie, no nie?) co więcej ma rację... spamujesz nam tutaj rzeczami zupełnie od czapy z punktu widzenia GO. Nie jest to wielki grzech (sam filmik spoko), ale wsadź sobie swoją agresję w buty, będziesz wyższy...

Ludzie, bądźcie dla siebie milsi, bo będę niemiły :-(

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #687 dnia: Marca 19, 2011, 17:15:12 »
    Harpag przeanalizuj wszystkie wątki od tego co prosiłem o pomoc i  POMYŚL czemu taki teks napisałem ?!

I proszę cię nie strasz mnie, nie mam 15 lat ,żarty sobie robisz czy co ?z klanu mnie wypiszesz ? proszę bardzo .

A jak bym mogł wejść na TS to bym wszedł i nie muszę się tłumaczyć czemu tego nie zrobiłem

nie wiedziałem ,że Liveon potrzebuje adwokata , jak coś do mnie ma niech sam napisze .

Pozdrawiam

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #688 dnia: Marca 19, 2011, 17:24:07 »
    Spokojnie, Gott, bo w pewnym momencie zrobi się nieprzyjemnie... Po prostu wejdź na TS, jak będziesz miał czas.

A, i czy usunąłeś ciasteczka? Kilka postów wcześniej tłumaczyłem, jak.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2011, 18:11:10 wysłana przez Dravic »
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Arris

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • MAL Profile
    « Odpowiedź #689 dnia: Marca 19, 2011, 18:08:30 »

A czy to jest topic "to jest miejsce na twoja reklamę?". Może zacznijmy tu spamować naszymi profilami na facebooku/youtube/wrzucie/myanimelist czy co jeszcze można wrzucić by się rozpromować w internecie. Na tym forum na pewno jest odpowiedni dział gdzie mógłbyś to wrzucić zamiast zaśmiecać topic GO. Jak masz tyle czasu to wrzuć mi w końcu poprawione screeny postaci na PW.

Może odrobinkę bawię się w moderatora ale wkurza mnie jak ktoś spamuje i jeszcze ma problem jak się mu słusznie uwagę zwróci.

Sygnaturki wznawiam jutro (obiecujeu).