Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][the_Grey] Grey Order  (Przeczytany 77785 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Grey Order
    « Odpowiedź #660 dnia: Marca 14, 2011, 21:09:30 »
    Ach, no i pytanie - czy 1 zestaw rzucajek oznacza jedną paczkę (jeden stack) czy np. 3 paczki (3 stacki) + np. 1 broń zwykła (do walki wręcz)?

Z reguł wynika że jeden stack....

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Volv

• Użytkownik
    « Odpowiedź #661 dnia: Marca 14, 2011, 21:13:32 »
    Również dzisiaj nie będe w stanie wbić na ts'a po 22:00 (już od 18 się ucze i wygląda na to że oprócz krótkich przerw nic dłuższego się nie szykuje ;P ... ) . Mam zatem nadzieje że moja skromna osoba nie zostanie pominięta - moge jakby co wystąpić jako konny /  piechota ,a nawet łucznik(mam zamiar wrócić do niego po generacji (jeszcze pół lvla ;) ) .

Oczywiście jeżeli widzicie kogoś lepszego za mnie (*sadface) to spierać się nie będe :] .

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #662 dnia: Marca 14, 2011, 21:15:38 »
    1 paczka - 4 rzuty. W takim wypadku używałbym... Jaridów.
    Chociaż, z drugiej strony... 4 rzuty, jak np. bym przyfarcił, to 2-3 kille (zakładając, że raz chybię). A potem np. Bar mace, long maul, coś takiego do przebijania (11PS!) i/lub dłuuuga broń. Np. pika. Do tego... Nodachi :D

Tak bym się uzbroił.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #663 dnia: Marca 14, 2011, 21:16:51 »
    Edytowałem poprzedniego posta, ale powiem raz jeszcze: każdy zdąży ze mną pogadać, mamy trochę czasu. Spokojnie :-)

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #664 dnia: Marca 15, 2011, 08:16:10 »
    Ponieważ w kilku  klanach(z którymi zmierzymy się w turnieju) są Polacy, którzy  być może (a raczej z całą pewnością) zaglądają  do Nas, tutaj na forum- proszę uprzejmie nie poruszać (tu)  tematu składu załogi turniejowej, ich buildów i ekwipunku.

PS Wszelkie ustalenia, jak i ogłoszenie składu nastąpi, w pierwszej kolejności, na TS.
    « Ostatnia zmiana: Marca 15, 2011, 08:26:25 wysłana przez Liveon »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #665 dnia: Marca 15, 2011, 15:12:52 »
    Ja chciałbym zaznaczyć, że choć teraz nie jestem zbyt często na TS'ie to grać mogę. Nie będę się narzucał, bo wiem, że w klanie mamy paru lepszych zawodników. Na chwilę obecną mam 3 postacie...Łucznika, kusznika z 2h i 1h. Do koloru do wyboru :P

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #666 dnia: Marca 15, 2011, 20:24:55 »
    Panowie,

Turniej turniejem, a mamy jeszcze możliwość robienia ustawek z innymi klanami,  w związku z tym uprzejmie proszę o informację, kto z poniższej listy NIE jest zainteresowany taką rozrywką. Poproszę o info na PW (tu na Tawernie) lub na TS’ie.

Trzeba określić maksymalną liczbę naszych chętnych do takiej bójki, jednak nie większą niż 60 (bo to by było sensu, 60 vs 60 jest jeszcze teoretycznie możliwe technicznie) lol

Lista:

Każdy z poniższej listy (ułożona totalnie chaotycznie, ale co tam...), to osoba grająca raczej na bieżąco, jednak przy kilku nickach postawiłem znak zapytania. Już tłumaczę, są to osoby, które z nami grają, ale ciągle nieformalnie , lub nie widziałem/słyszałem ich dłużej niż 2- tygodnie.
    Wiem, że zapomniałem o kilku potencjalnie chętnych (bajzel i dziury w pamięci). Bardzo przepraszam! Przypomnijcie mi proszę na PW lub na TS’ie!

(click to show/hide)

Jeśli chcecie grać, jesteście na liście i wszystko jest ok, to chciałbym wiedzieć, ilu z was będzie gotowych zagrać we w miarę sprecyzowanym czasie:

Kto może zagrać w kolejny piątek (25 marca) około  21 (+ - 1h), proszę TS lub PW  z treścią „GRAM”do Erasmasa :-)
    Kto może zagrać w kolejną sobotę (26 marca) około  18  (+ - 1h), proszę TS  lub PW z treścią „GRAM” do Liveona :-)

Kto może zagrać w obu potencjalnych terminach - TS lub PW z treścią "GRAM - oba terminy ok" - do mnie :-(

Dzięki za współpracę!
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2011, 19:24:12 wysłana przez Harpag »

Offline Ludwik

• Użytkownik
    • Fanatyk Speedwaya :D
    « Odpowiedź #667 dnia: Marca 16, 2011, 13:20:01 »
    Witam Wszystkich.
    Jak wiadomo, dawno nie było mnie na TS'ie i nie grałem, ale jest to spowodowane nauką. Proszę o wyrozumiałość w związku tym. Prawdopodobnie najbliższy termin, kiedy będę mógł porgrać to druga połowa kwietnia :/

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #668 dnia: Marca 16, 2011, 22:21:33 »
    Przykro, że Hitmeni tak łatwo się poddali i wcale nie podjęli misji zleconej im przez Harpaga.

A więc:
    OGŁOSZENIE

Falka_of_Rose, jako, iż poszukiwana martwa,
    zostanie zabita prędzej czy później przez postać zwaną Falkas_Killer
    za pomocą kamieni, co uwiecznione zostanie na screenie.

Ukamienowanie dokona się w czasie miesiąca, albo nie przyjmuję żadnej zapłaty, jeśli takowa, za głowę tudzież tułów Falki, jest wyznaczona.

Dravic rzekł.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #669 dnia: Marca 17, 2011, 08:58:53 »
    Zastosuję tutaj takie prastare przysłowie:

(click to show/hide)

Oczywiście także podejmuję się zlecenia i Falka - możesz się spodziewać, że Tympark, Tymbauk lub Tymbark błyśnie Ci ostrzem/obuchem/strzałą/bełtem/pięścią centralnie przed głową. Tak mi dopomóż Harpag!

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #670 dnia: Marca 17, 2011, 14:47:37 »
    Ooo fajnie że powstała w końcu jakaś konkurencyjna grupa do c-rpga. Powodzenia.

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #671 dnia: Marca 17, 2011, 20:04:22 »
    Macie jakiś pomysł
    bo chyba mi się strona zbugowała tam gdzie się loguję na postać , nie moge dodawać punktów ,nie moge sprzedawać kupować , naciskam np. bay ale nic sie nie kupuje , macie jakiś pomysł ?

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #672 dnia: Marca 17, 2011, 20:24:18 »
    Nasz sympatyczny osiołek wyraźnie się ożywił, szkoda tylko, że jedynie(chyba) na poletku p/t trollerka

_______________________________________ _______________________

Ooo fajnie że powstała w końcu jakaś konkurencyjna grupa do c-rpga. Powodzenia.

Yyy???... Ooo!!?...Eee???...Uuu!!!

_______________________________________ _______________________

Macie jakiś pomysł
    bo chyba mi się strona zbugowała tam gdzie się loguję na postać , nie moge dodawać punktów ,nie moge sprzedawać kupować , naciskam np. bay ale nic sie nie kupuje , macie jakiś pomysł ?

Mam takiego pomysła, że masz wyłączoną obsługę Javascript...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dopiero teraz zauważyłem, że (dział)cRPG wzięło się i zniknęło z TaleWorlds...
    « Ostatnia zmiana: Marca 17, 2011, 20:33:58 wysłana przez Liveon »

Offline Fraa_Erasmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #673 dnia: Marca 17, 2011, 22:20:54 »
    dot: Turnieju

Panowie, nasza runda kwalifikacyjna przesuwa się o 30 min co najmniej, czyli na 18.30 ....

Dyplomacja to sztuka mówienia komuś "sp****laj" w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży

Offline Gottcr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #674 dnia: Marca 18, 2011, 11:46:51 »
    a jak włączyć tego Javascript...
    bo w sumie na innej przeglądarce mi to  działa