Słucham? Czy ty Grievous nie rozumiesz, że taka obrzydliwa antysemicka afera to DOSKONAŁY (czytaj - lepiej niż dobry) powód do tego, żeby się zapaść ze wstydu pod ziemię? Może mam to sylabizować, żeby było łatwiej zrozumiałe? Ciężko mi uwierzyć, że nie rozumiesz tej prostej konstrukcji i związku z tym powinienem posądzić Cię o złe intencje i prowokację! I nie ma tu żadnego błędu Argaleb! Co jest z Wami? Wybaczcie Ludzie, wybacz Proud (wiem, że prosiłeś o koniec spamu), ja naprawdę nie chcę się kłócić, ale na coś takiego obojętnie patrzył nie będę.
Że niby co? Że cieszy mnie, że ktoś się wkopał na takim świństwie? Co właściwie masz na myśli pisząc „wkopało się”. Że niby Bogu ducha winni ludzie niezasłużenie zaszargali sobie opinię? I jeszcze masz tupet, żeby pisać, że szkoda, że paru ksenofobów nie trzymało języka za zębami. Wręcz przeciwnie! Wreszcie dobitnie pokazali kim są i z kim mamy do czynienia! Do tej pory latali z nawołującymi do nienawiści rasowej banerami, ale wszyscy mieli to głęboko w dupie, lub nie rozumieli co się dzieje. Dopiero teraz, kiedy wszystko jest czarno na białym, część towarzystwa lekko się ocknęła. Lepiej, żeby ksenofob nie był ksenofobem, ale jeśli już nim jest, to ja chcę wiedzieć który to, żeby go omijać szerokim łukiem i trzymać z daleka o czegokolwiek, do czego się przyznaję i co jest mi drogie.
Jeśli zwyczajnie nie kumasz po polsku, to niepotrzebnie się rozsierdziłem, ale jeśli ze mną pogrywasz, to lepiej zejdź mi z drogi! Gdyby temat, był mniejszego kalibru, napisał bym to na PW, ale w przypadku takiego tematu, chcę, żeby to była sprawa publiczna. Ten temat jest o wiele ważniejszy niż głupie gierki komputerowe i związane z nimi sprawy.
Harpag
PS. Chce ktoś jeszcze dyskutować? Załóż nowy wątek na offtopicu, czy tam gdzieś, daj znać gdzie i proszę... dyskutujmy... bo jest o czym!… To są młode łepki – może się jeszcze naprostują...