Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][VG] Vikings  (Przeczytany 11061 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Apollo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][VG]Vikings
    « Odpowiedź #150 dnia: Listopada 03, 2011, 08:27:27 »
    Hmm, dziwny ten Twój wjazd Blacha, zabrzmiało to niemal jak oskarżenie, że VG ma jakieś niecne plany... Ale odpowiem:

Nasz wątek, nasza piaskownica i to MY decydujemy o czym / o kim wspominamy w nim. Zwłaszcza, że wątek ma służyć celom informacyjnym.

Zaraz poleci pewnie zarzut, że się kogoś wstydzimy, coś ukrywamy etc. Zatem wyjątkowo odpowiem:

Dołączyli do nas:

KROWA
    Kesaj

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #151 dnia: Listopada 03, 2011, 15:35:07 »
    Otóż  nie Apollo , dziwię się, że mi jakieś wjazdy zarzucasz raczej dobrze mnie znasz, po prostu chciałem się upewnić, że KROWA do was dołączyła,  bo słyszałem, że tak , a gdzieś że  nie
    (click to show/hide)

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Listopada 03, 2011, 16:00:45 »
    Znam Cię dlatego zdziwił mnie ton jakim zwróciłeś się do Dustila, zwłaszcza, że wygląda na to, że dobrze zdajesz sobie sprawę z przyjęcia w nasze szeregi tego gracza.

Podania rekrutacyjne VG są do wglądu publicznego, proszę:

http://www.vikingsclan.za.pl/showthread.php?tid=262

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #153 dnia: Listopada 13, 2011, 12:40:48 »
    NEWS
    Rekrutacja otwarta przyjmujemy od 16 lat (wyjątek może być w przypadku kiedy wejdziesz na TS. Może podczas wspólnej gry nas przekonasz)

Wymagania:

Aktywność
    Zaangażowanie
    Kultura osobista
    Chęci gry zespołowej
    Chęci współtworzenia klanu (objęcie jakiegoś stanowiska, pomoc w organizacji jakiś rzeczy)
    Mile widziane umiejętności podczas walki.

Podania składać na forum:

http://www.vikingsclan.za.pl/index.php

Offline KROWA_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Listopada 20, 2011, 14:33:39 »
    Ostanio dołączyli do nas:

Tarzis
    Zorg
    Jagang

Witamy w klanie!

Przypominam że rekrutacja jest nadal OTWARTA !!
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2011, 14:41:04 wysłana przez KROWA_ »

Offline KROWA_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Listopada 20, 2011, 20:22:08 »
    Dziękujemy za oficjalny mecz klanie ŻeliPaPą. Miło się grało i wszystko odbyło się bez przeszkód.  ^.^

Gratulujemy wyniku 20:0 dla ŻeliPaPą !!

Screeny zostaną dołączone później.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Listopada 26, 2011, 16:51:09 »
    Ogłaszam, że wraz z dniem 26 listopada bieżącego roku klan Vikings zostaje rozwiązany. Przedyskutowaliśmy całą sprawę wczoraj i uznaliśmy, że wegetacja naszej małej społeczności nie ma dalszej racji bytu. Cóż, powodów było kilka: słaba frekwencja, małe zaangażowanie, natłok obowiązków u osób, które zajmowały się w dużej mierze klanem, to wszystko zsumowało się na niknącą w oczach aktywność graczy VG. Kryzys jaki nas dopadł jakiś czas temu niektórzy klanowicze próbowali dzielnie zwalczyć, przez jakiś czas wydawało się, że wrócimy, lecz było to tylko przedłużeniem nieuniknionego. Czas jaki spędziliśmy grając pod wspólnym tagiem możemy uznać za bardzo udany, może wiele nie osiągnęliśmy, zabawa była jednak przednia.

Nieliczni mniej aktywni pozostaną i dalej będą grali w barwach Vikings tworząc luźną grupę w zasadzie do wszystkiego. Byli Vikingowie, którzy są aktywni nadal w najbliższych dniach zadecydują o swojej warbandowskiej przyszłości.

Nasze forum pozostanie jako miejsce utrzymywania kontaktu, tudzież prowadzenia sesji rpg przez niektórych graczy. Prawdopodobnie również czynny będzie nasz kanał ts. Serwer WB przestanie funkcjonować w grudniu.

Dziękujemy całej polskiej społeczności Warbanda za możliwość gry z wami, dziękujemy także klanom, z którymi mieliśmy okazję rywalizować. Mamy nadzieję, że dobrze nas zapamiętacie.

Pozdrawiamy
    VG

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #157 dnia: Listopada 26, 2011, 16:54:48 »
    Szkoda panowie, szkoda - sam  kiedyś miałem dołączyć, w sumie to wtedy gdy klan jeszcze nei istniał.
    Zyczę wszystkim Vikingom powodzenia!
    (click to show/hide)

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #158 dnia: Listopada 26, 2011, 17:28:42 »
    No cóż misiaki..szkoda,bo wiem ile się napracowaly pewne osoby,ale życie osobiste na 1 miejscu :D Powodzonka

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #159 dnia: Listopada 26, 2011, 17:29:52 »
    Jak juz pewnie dało się zauważyć nie gram juz WB od jakiegoś czasu ale mimo wszytkim jako już były członek  Vikingów chciałbym podziękować wszystkim kolegom z klanu za te wspólne chwile spędzone razem, wspólne granie w WB, rozmowy na ts, za ciekawe posty itp. Byłem już w wielu klanach na ciemnej i też tutaj,na jasnej stronie gry i z pełna dumą powiem że klan pod tagiem VG był to klan w stu procentach najlepszy:) Klan przedewszytkim był stworzony z ludzi już dojrzałych a nie jak w niektórych klanach z dzieci żyjących tylko grą, którzy potem latają za tobą i mówią całemu światu że byłeś zły czy coś w podobie;p

Pozdrawiam Wikingowie, jak kiedyś za jakiś czas, zachce mi się grac w WB to na pewno pod tagiem VG:D

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #160 dnia: Listopada 26, 2011, 17:41:06 »
    Tia.. I najlepszy temat shoutbox i te pisanie xD

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Listopada 26, 2011, 17:41:49 »
    Szkoda, kolejny klan odpada z polskiej sceny;p niedlugo nie bedzie z kim grac
    @Down
    tak, zmienilem bo doszedlem do wniosku ze nie mam po co mu dogryzac;O
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2011, 17:55:33 wysłana przez SirKula »
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Listopada 26, 2011, 17:54:20 »
    Szkoda, kolejny klan odpada z polskiej sceny;p niedlugo nie bedzie z kim grac
    O widzę, że zmieniłeś kretyński dogryzający graczowi danemu klanu post. Z resztą czego sie spodziewać od 3/4 patologicznej sceny Wb dobra a wracając do tematu.

Dzięki wam za wspólną grę i bardzo fajną atmosferę w kanie. Bez was by to wszystko się nie udało i dzięki wam nadal trwa(kontakt), który nawet nie popsuje nawet rozpad klanu. Fakt faktem trochę smutno ale dzięki temu. Zmieniliśmy nasze hasło Warband jest najważniejszy na przyjaźń jest najważniejsza lub życie realne jest najważniejsze. Może kiedyś do kogoś wszyscy wpadniemy. Ja na pewno na wakacje wpadnę do minimum 2 osób D Ja osobiście najprawdopodobniej zrobię sobie fragmovie na ZAGRANICZNYCH serwerach i skończę z Wb może jak wyjdzie M&B2 to wrócę do tej serii gier. Dzięki jeszcze raz:)

Do zobaczenia. Już zawsze na zawsze!!! Vikings_Sosna
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2011, 18:02:43 wysłana przez Sosna »

Offline Makomas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Listopada 26, 2011, 18:06:44 »
    Co za szkoda.

Offline UFO

• Użytkownik