Kamilo tak zgadza się nie liczy się wiek tylko dojrzałość człowieka. Niestety jak da się łatwo zauważyć w dzisiejszych czasach mamy doczynienie z ogromnym rozpowszechnieniem się wulgaryzmów. Najbardziej podatnymi na to zjawisko jest właśnie młodsza generacja ponieważ dzieci(nieletni) w młodym wieku przyswajają wulgaryzmy i stosują je zamiast poprawnej polszczyzny. Problem ten dotyka w szczególności dzieci chodzące do podstawówki i gimnazjów gdzie rodzice nie poświęcają im za dużo czasu z różnych względów(np. Praca) innym aspektem jest starsze rodzeństwo lub środowisko w, którym na co dzień przebywają. Jeśli chodzi o mnie nie przeklinam i zostałem wychowany na człowieka z poziomem to może dlatego mogę z tej perspektywy oglądać sytuacje. Dlatego sądzę, że to właśnie Jagielon z okresem buntu też za daleko od rematu nie odbiega bo ma to też jakiś wpływ na tą sytuacje. Mimo tego znajdziemy też młodszych graczy, którzy są z poziomem. Najlepszym potwierdzeniem dla moich słów jest to, że w naszym klanie mamy Komara i Macika w wieku ok. 13 lat, którzy zachowują się w miarę możliwości dojrzale ;). Dlatego też stwierdzeni, że młodsza część graczy jest nieokrzesana jest jak najbardziej właściwa co też nie zmienia faktu, że znajdą się poszczególne rodzynki odbiegające od tej tezy. Oczywiście Kamilo jestem skory do dalszego debatowania lecz nie koniecznie w tym akuratnie dziale forum napisz do mnie na GG lub odwiedź a TS wtedy z przyjemnością nawiążemy konwersacje na poziomie jak przystało na ludzi z poziomem.
XmatiX, Do ciebie mój drogi mam zastrzeżenia bo Kamilo umiał swoje stwierdzenie poprzeć argumentami ty natomiast nabijasz sobie posty w tym temacie robiąc przy tym niepotrzebny spam. Jeśli cię uraziłem to bardzo mi przykro jak wspomniałem możesz ze mną też porozmawiać na poziomie tylko daj znać. Taka mała rada:
1. Przeczytaj post poprzedni
2. Przemyśl swój post dwa razy
3. Zacznij pisać
4. Sprawdź błędy
5. Przeczytaj post
6. WklejGRATULUJE HITMENOM!
Wezyk tak lecz został nam jeszcze Drwalu więc na zimę będzie ognicho
Ignatus jeśli zauważysz podobną sytuacje to nie zwlekaj i poinformuj odpowiednie służby bezpieczeństwa ponieważ Thor dziś narobił mi tyle wstydu i chyba nie tylko mi lecz wszystkim Vikingom pomimo tego, że był człowiekiem spokojnym i lubiłem go jego zachowanie zaczęło radykalnie odbiegać od norm.
Przykro mi za taki duży post lecz była to oczywista oczywistość. Proszę więc wszystkich ludzi by stosowali się do moje, krótkiej procedury pisania postów. Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam Gryczanka.P.S Kolor gratulacji jest trochę jaskrawy ;)