To że zamieszczamy wyniki w naszym wątku o niczym nie świadczy, nie reklamujemy się na TaleWords, nie posiadamy - a nawet nie zamierzamy posiadać CR, wszystkim osobom, z którymi piszę o mecze mówię, że to grupa - nie klan, i że nigdy nie ogłosimy się na scenie międzynarodowej. Nie zmuszam nikogo do grania w naszych meczach, dlatego to są mecze 6v6 itp.
Jak mnie pamięć nie myli to mówiłeś , że nie będziesz wyciągał żadnych konsekwencji w związku z SE i ludźmi z REFu którzy się u nas znajdują ( dopowiem, że jeden z nich już z nami nie gra ), i tym bardziej nie było żadnych wzmianek o tym, że jeśli wstawię tu wyniki ( co robiłem przed odejściem - kiedy to ci nie przeszkadzało ? ) to zmienisz zdanie,
Przeczytaj dokładnie twoją PW do mnie na forum REFu, poza tym nikt REF za oszustów nie weźmie , bo nikt poza naszym Polskim gronem nie wie o tym , że w SE są ludzie z REFu, i jeśli myślisz, że nawet jakby ktoś o tym wiedział to określił by was mianem oszustów i kombinatorów dlatego , bo dwaj wasi ludzie z nami grają ?
Poza tym , ustaliliśmy w SE na samym początku ,że nie ma przymusu gry, dlatego gdy część z nas gra mecz to inni siedzą na minecrafcie itp.
Ustaliliśmy też, że nie będzie uznawane za nielojalność to , gdy będzie np. Mecz SE vs REF to dwaj ludzie od nas będący w REFie będą grali po REFu stronie, nikt się od was sir Luco nie odwróci dlatego , bo gdzie indziej gra ze starymi kumplami, ponadto kilka stron dalej była dyskusja co do ilości "SE-owców" otóż po selekcji zostało nas równo 20 z czego 7 jest nieaktywnych bądź nie gra.
A "grupie" SE radziłbym się zdecydować, chcą tworzyć klan ze wszystkimi tego konsekwencjami czy pozostaje to luźna i niezobowiązująca forma rozrywki. W tym drugim przypadku nie widzę miejsca na wyniki, mecze i screeny...
To że ty nie widzisz nie znaczy, że inni również nie
Ah... I jeszcze co do wzmiance odnośnie ENL'u w tej PW - nie wiem czy zastanawiałeś się dlaczego zawsze gramy na naszym serwerze - nawet pomimo tego , że połowo z nas ma tam lagi..., w ten sposób "bronimy" naszych logów. Problemy wynikające z czyjejś przynależności do SE ( a gwarantuję, że takich nie będzie ) ENL'u biorę na siebie, jeśli ktoś się do ciebie przyczepi to skieruj go do mnie, bo w tym temacie raczej ja się lepiej orientuje i to ja będe mógł komuś wszystko wyjaśnić.