Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SE (?) / klany [spam]  (Przeczytany 3707 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grzewit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #90 dnia: Listopada 01, 2011, 10:12:01 »
    Trebron masz zadziwiające poczucie humoru jak na pospolitego trolla ;)
    P.S. Ładny obrazek ;)
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #91 dnia: Listopada 01, 2011, 17:14:13 »
    Za wyzwanie na mecz ban ? o.0
    Fakt obrazek bardzo ładny !
    Szkoda, że do starcia nie dojdzie, ciekawie sie zapowiadało ;>

Offline Husasz

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #92 dnia: Listopada 01, 2011, 17:22:10 »
    bo teraz sa modne pojdenki na pokemony, nowa wersja wyszla ;P

szkoda bo ciekawie by bylo
    Retarded are everywhere

Offline Exodus

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #93 dnia: Listopada 08, 2011, 08:51:17 »
    Nie wiedziałem gdzie to napisać bo forum nie działa.

Odłączyli mi internet i nie wiem kiedy mi go znowu podłącza.

Tego posta akurat ze szkoły piszę.

Sorki za moją nieobecność...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #94 dnia: Listopada 18, 2011, 22:15:29 »
    Kilka wiadomości z ostatnich wydarzeń :

1. Wróciłem do SE i organizuje tam ponownie mecze\sparingi

2. SE rozegrało niedawno 2 mecze :

z klanem Einhar, nie uczestniczyłem w tym spotkaniu, nie mam screenów, lecz przekazano mi , że wynik to 17:2 dla SE
    oraz 2 godziny temu rozegrany mecz z klanem Wolfpack, który zakonczył się zwycięstwem SE z ogromną przewagą, bowiem wynik wynosił dla grupy 18:2
    Screeny :

(click to show/hide)

Przyznam , że spodziewałem się większego " oporu " ze strony przeciwnika, ale cóż - jakoś poszło,
    Za mecz dziękuje i wszystkich pozdrawiam

Blacha

P.S. W sobotę ( 19.11 ) o godzinie 19 GMT+1 rozegrany zostanie mecz SE vs Korpi
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #95 dnia: Listopada 18, 2011, 22:29:23 »
    Jeśli szukasz oporu, to zamiast kelnerów wyzwij jakiś poważny klan:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #96 dnia: Listopada 18, 2011, 22:33:06 »
    Na przykład jednoosobową armię Argaleba. :D Gratuluję pięknych zwycięstw!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #97 dnia: Listopada 18, 2011, 22:42:35 »
    Na przykład jednoosobową armię Argaleba. :D Gratuluję pięknych zwycięstw!
    Powoli nie mogę ogarnąc tego czepiania się Argaleba. Rozumiem, gdyby napisał coś o Tobie, ale nie.... po co powracać do konfliktów z czasów Tajulek - SRT ? Bo powoli tego nie rozumiem.  A potem jest zdziwnienie i pisanie, jaki to Argaleb jest zły, gdy zarzuca jakąś ironią, które nie raz są naprawde dobre (chociaż New_Player wg mnie ma lepsze ;d).

Btw. SE wyzwijcie jakiś IG, RNGD. Za parę miesięcy powinien wystartować Nations cup 2012 (bo pewnie wystartuje) i pan "G", znany jako najlepszy konny Polski, a nawet świata, który doczekał się wiele filmów poświęconych swojej osobie musi robić formę na tą imprezę.

Edit 2.// Blacha, jezeli z Korpi gracie jutro, to wybrać musisz, turniej "piątek" czy mecz z Korpi. Bo jeżeli wygramy, planuje pewne zmiany w składzie.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2011, 23:13:22 wysłana przez Kamillo18 »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #98 dnia: Listopada 18, 2011, 23:06:03 »
    Miałem nadzieję, że nie będę musiał tego pisać publicznie ale widocznie masze ustalenia już nie są aktualne. Blacha, umawialiśmy się, gracze należący do REFu mogą z wami grać tylko do momentu do którego to wszystko są niezobowiązujące sparingi. Bez wyników, screenów i składów. Ja ze swojej strony umowy dotrzymuję, żadnych konsekwencji nie wyciągam.
    Niestety ty naszą dżentelmeńską umowę złamałeś więc (co najmniej do czasu wyjaśnienia tej sprawy) oficjalnie zakazuję graczom przynależnym do REFu występować w jakimkolwiek charakterze w meczach, sparingach czy jak to tam jeszcze nazwiecie grupy SE. Dobrze wiecie, że najważniejsze są dla mnie zasady fair play. Nie toleruję żadnych pseudoklanów, fake ników i tym podobnych zagrywek. Nie jestem w stanie zabronić wam grać ze znajomymi ale nie dopuszczę żebyście przypięli REFowi etykietkę kombinatorów i oszustów.

A "grupie" SE radziłbym się zdecydować, chcą tworzyć klan ze wszystkimi tego konsekwencjami czy pozostaje to luźna i niezobowiązująca forma rozrywki. W tym drugim przypadku nie widzę miejsca na wyniki, mecze i screeny...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #99 dnia: Listopada 19, 2011, 09:03:31 »
    To że zamieszczamy wyniki w naszym wątku o niczym nie świadczy, nie reklamujemy się na TaleWords, nie posiadamy - a nawet nie zamierzamy posiadać CR, wszystkim osobom, z którymi piszę o mecze mówię, że to grupa - nie klan, i że nigdy nie ogłosimy się na scenie międzynarodowej. Nie zmuszam nikogo do grania w naszych meczach, dlatego to są mecze 6v6 itp.
    Jak mnie pamięć nie myli to mówiłeś , że nie będziesz wyciągał żadnych konsekwencji w związku z SE i ludźmi z REFu którzy się u nas znajdują ( dopowiem, że jeden z nich już z nami nie gra ), i tym bardziej nie było żadnych wzmianek o tym, że jeśli wstawię tu wyniki ( co robiłem przed odejściem - kiedy to ci nie przeszkadzało ? ) to zmienisz zdanie,
    Przeczytaj dokładnie twoją PW do mnie na forum REFu, poza tym nikt REF za oszustów nie weźmie , bo nikt poza naszym Polskim gronem nie wie o tym , że w SE są ludzie z REFu, i jeśli myślisz, że nawet jakby ktoś o tym wiedział to określił by was mianem oszustów i kombinatorów dlatego , bo dwaj wasi ludzie z nami grają ?
    Poza tym , ustaliliśmy w SE na samym początku ,że nie ma przymusu gry, dlatego gdy część z nas gra mecz to inni siedzą na minecrafcie itp.
    Ustaliliśmy też, że nie będzie uznawane za nielojalność to , gdy będzie np. Mecz SE vs REF to dwaj ludzie od nas będący w REFie będą grali po REFu stronie, nikt się od was sir Luco nie odwróci dlatego , bo gdzie indziej gra ze starymi kumplami, ponadto kilka stron dalej była dyskusja co do ilości "SE-owców" otóż po selekcji zostało nas równo 20 z czego 7 jest nieaktywnych bądź nie gra.

A "grupie" SE radziłbym się zdecydować, chcą tworzyć klan ze wszystkimi tego konsekwencjami czy pozostaje to luźna i niezobowiązująca forma rozrywki. W tym drugim przypadku nie widzę miejsca na wyniki, mecze i screeny...

To że ty nie widzisz nie znaczy, że inni również nie

Ah... I jeszcze co do wzmiance odnośnie ENL'u w tej PW - nie wiem czy zastanawiałeś się dlaczego zawsze gramy na naszym serwerze - nawet pomimo tego  , że połowo z nas ma tam lagi..., w ten sposób "bronimy" naszych logów. Problemy wynikające z czyjejś przynależności do SE ( a gwarantuję, że takich nie będzie )  ENL'u biorę na siebie, jeśli ktoś się do ciebie przyczepi to skieruj go do mnie, bo w tym temacie raczej ja się lepiej orientuje i to ja będe mógł komuś wszystko wyjaśnić.

« Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 09:16:14 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline milicja

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #100 dnia: Listopada 19, 2011, 09:19:57 »
    myślisz, że ktoś bd chciał rozmawiać z tobą o ID i wyjaśniać sprawe jak bd mógł wygrać 20 :0 z Refem?

a sparing SE vs REF po 6 to chyba odpada :O bo to strata czasu :O
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 09:23:18 wysłana przez milicja »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #101 dnia: Listopada 19, 2011, 09:42:59 »
    Każdy z polskiej sceny z czasów ZKM'u, WV przed rozpadem i czasów gdy mało osób grało w CRPg będzie myśle pamiętał, a jak nie wszystkich to większość graczy z ZKMu, można się domyśleć, z jakich ludzi jest zrobiony nasz skład
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 10:25:52 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #102 dnia: Listopada 19, 2011, 11:00:12 »
    Oj blacha ale się wkopałeś heh 2 ludzi z refu chyba 4 lub 5 nawet. Z resztą co mnie to obchodzi  połowa z was jak do mnie pisali twierdzili ze to jest klan to zdecydujcie sie wreszcie. co to jest bo za przeproszeniem Ch**e muje dzikie węże z tego wychodzą.

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #103 dnia: Listopada 19, 2011, 11:10:11 »
    Nie, nie dzikie węże :D

Zresztą nie ma co naciskać, już wielokrotnie pytano się SE czy to grupa, czy klan i zawsze wymigiwali się od odpowiedzi.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #104 dnia: Listopada 19, 2011, 13:02:50 »
    Blacha, nigdy nie mówiliśmy o publikowaniu wyników meczy. Zresztą jasno chyba wyraziłem się w sprawie w ogóle grania meczy. Jeszcze tylko brakuje, żeby inne klany umieszczały te wyniki z wami na swoich stronach/ forach.

Wydaje mi się, że wyraziłem się jasno i klarownie, dopóki była to niezobowiązująca gra mogłem na to przymykać oko. Niestety przestało tak być wiec jestem zmuszony rozwiązać ten problem.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"