Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SE (?) / klany [spam]  (Przeczytany 3704 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    SE (?) / klany [spam]
    « dnia: Września 25, 2011, 21:51:54 »
    Przepraszam za multiposting, ale nie chciałem tego pisać w pierwszym poście wątku , który służy jedynie w celu informacyjnym

Dzisiejszego dnia o godzinie 20 Grupa SE rozegrała sparing z klanem Berserker Centurio
    Wynik : SE 19:1 BC

Klan BC był niezorganizowany, Apocalyps nawet nie poinformował wszystkich swoich ludzi o ów meczu, i SE grało przez większość meczu w przewadze
    Mimo, że padały przezwiska w stronę SE mecz był nawet ok i było trochę zabawy
    Dziękuje za mecz i pozdrawiam ludzi z BC
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2017, 03:08:42 wysłana przez Posoka »
    (click to show/hide)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    a
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 25, 2011, 21:56:36 »
    Co za ludzie... Nagłaśniają sparing między jakimś tam RAFem, czy jak to się tam pisze, i RE, nawet nie wiem co to za klan, a tutaj taka perła by uszła naszej uwagi?!

Skandal! To spisek! Na pewno kazaliście Apo grać z napierśnikiem! :(

(click to show/hide)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 25, 2011, 22:05:34 »
    Hofiko, powiem tak : ten mecz nie był do końca uczciwy, ale zebraliśmy ludzi , którzy byli chętni do gry, a nikt z nas nie chciał odejść, że tak powiem - "Z pustymi rękoma"
    Mam nadzieję na mały rewanżyk z klanem Berserkerów, byleby było po równo.
    Z chęcią przyjmiemy również wyzwania od innych klanów.
    (click to show/hide)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    a
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 25, 2011, 22:10:37 »
    Stara Gwardia czy Stara Ekipa?

Temat sugeruje co innego, tag co innego ^^

Do zobaczenia na polu bitwy :)

Jakiś kontakt do emisariusza? Lider? Bo akurat mumble nie posiadam, a nie chce mi się instalować :P

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 25, 2011, 22:13:09 »
    Szczerze Yoda, to niestety zauważyłeś mój niemały błąd,
    Różne pytania można kierować do mnie, bądź do gracza o nicku : ZuS
    Mój steam : ShadoPL

nazwe już zmieniłem, sorki za błąd

Edit : nie mamy liderów, rady itp.
    każdy ma równy głos, po prostu kilka osób zajmuje się sprawami takimi jak ustalanie meczy
    « Ostatnia zmiana: Września 28, 2011, 15:16:11 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 25, 2011, 22:23:07 »
    Z tego co wiem to SE to grupa grająca czasem małe sparingi złożona z graczy z innych klanów czy mam rację?
    W waszej ekipie mogą znajdować się ludzie którzy mają już swój klan?

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 25, 2011, 22:25:02 »
    Już poprosiłem administratora o zmiane nazwy tematu
    A próbowałeś sam zmienić nazwę xD ? Jest taki magiczny przycisk którym możesz to zrobić.
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    a
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 25, 2011, 23:01:13 »
    Blacha mogłeś podać chociaż skład klanu skoro strony ani forum nie macie. Mogłes lepiej przygotować ten wstęp siedzisz już tyle na forum i takie coś. Szczególnie, że regulamin zakładania został zaktualizowany. A myślałem, że w PE zabawisz dłużej :P

A tak to życze powodzenia ;)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    a
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 25, 2011, 23:07:41 »
    Wydaję mi się, że Blacha jest w PE nadal. SE to pewnie dla niego sposób na pogranie ze starymi przyjaciółmi. Mylę się ? :)

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    a
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 26, 2011, 06:54:12 »
    Ja tez tak myśle. Blacha to bardzo dobry kumpel, szkoda by było żeby odszedł

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 26, 2011, 14:52:10 »
    Owszem Blacha jest w PE, dlatego jak jest w tym temacie jest to grupa kolegów z ZKM którzy grają razem czasem mają sparingi itd...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 26, 2011, 16:12:49 »
    Blacha mogłeś podać chociaż skład klanu skoro strony ani forum nie macie. Mogłes lepiej przygotować ten wstęp siedzisz już tyle na forum i takie coś. Szczególnie, że regulamin zakładania został zaktualizowany. A myślałem, że w PE zabawisz dłużej :P

A tak to życze powodzenia ;)

Już wszytko wyjaśniam,
    Skład wg. mnie jest nieistotny, jak już pisałem - mamy ok. 15 osób w grupie z czego większość ma klany, a nie wiadomo czy liderom , ów klanów się takie przedsiębiorstwo spodoba - tak więc poszczególnych graczy nie ujawniam. Część z nas ma takie same nicki, a część zmienione tak jak np. ja PE_Blacha i SE_Metal

W PE jestem nadal i mam nadzieje, że będe w nim jeszcze bardzo długo. W swoim całym życiu , we wszystkich grach nie widziałem fajniejszego klanu niż PE, świetna atmosfera pozwala się fajnie wyluzować po ciężkim dniu w szkole itp.  - takżę w Polish Eagles ZOSTAJE i nie mam zamiaru go opuszczać

SE to grupa, powtarzam GRUPA nie klan, jestem w niej z powodu m. in. takiego , że są tu moi starzy kumple,  z którymi świetnie mi się gra
    Kontakt już podałem, mamy nadzieje na kilka fajnych meczy :)

P.S. Dzięki za : "powodzenia"

Edit: Grupa ma forum, jest ono niewielkie , bowiem większego nie potrzebujemy, link zamieszczam w pierwszym poście
    « Ostatnia zmiana: Września 27, 2011, 20:13:15 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline Makomas

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 28, 2011, 13:27:31 »
    Blacha mamy dokładnie 23 osoby

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 28, 2011, 13:52:36 »
    No to nawet więcej niż przypuszczałem, niedługo dołączy do nas 24 osoba, jesteśmy otwarci na zagranie sparingów oraz meczy, także w tej sprawie można śmiało pisać
    (click to show/hide)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    a
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 28, 2011, 15:00:20 »
    no ale panowie jak wy sobie wyobrażacie granie z wami, jak nawet nie wiemy przeciwko komu by sie walczylo? równie dobrze mogą byc u was tacy gracze jak Lor, Gorn, Quatal itp, załóżcie profil na CR, zrobicie skład itp na sam początek potem grajcie spary...

Moim zdaniem jest to dosc dziwna grupa, klan czy jak to zwał, wogole co to za pomysł z tym ze osoby będące u was w tej grupie posiadają juz jakis klan czy tam tez jakaś inna grupę, tak samo jak dziwne jest to ze nie możesz podać nickow graczy, nawet dobrze nie wiem czy oceniać tą grupę za silna pod zwgledem skilla czy wręcz odwrotnie, tak wiec prosze o to żebyście podali sklad prawdziwych graczy jakich macie...

Pisałem ze jest to dziwna grupa ale podkresle ze jak dla mnie, nie chce nikogo prowokować itp. Jesli uważacie ze naprawdę jest wszytko ok to nic nie zmieniajcie grajcie swoje itp.

Pozdrawiam