Blacha mogłeś podać chociaż skład klanu skoro strony ani forum nie macie. Mogłes lepiej przygotować ten wstęp siedzisz już tyle na forum i takie coś. Szczególnie, że regulamin zakładania został zaktualizowany. A myślałem, że w PE zabawisz dłużej :P
A tak to życze powodzenia ;)
Już wszytko wyjaśniam,
Skład wg. mnie jest nieistotny, jak już pisałem - mamy ok. 15 osób w grupie z czego większość ma klany, a nie wiadomo czy liderom , ów klanów się takie przedsiębiorstwo spodoba - tak więc poszczególnych graczy nie ujawniam. Część z nas ma takie same nicki, a część zmienione tak jak np. ja PE_Blacha i SE_Metal
W PE jestem nadal i mam nadzieje, że będe w nim jeszcze bardzo długo. W swoim całym życiu , we wszystkich grach nie widziałem fajniejszego klanu niż PE, świetna atmosfera pozwala się fajnie wyluzować po ciężkim dniu w szkole itp. - takżę w Polish Eagles ZOSTAJE i nie mam zamiaru go opuszczać
SE to grupa, powtarzam GRUPA nie klan, jestem w niej z powodu m. in. takiego , że są tu moi starzy kumple, z którymi świetnie mi się gra
Kontakt już podałem, mamy nadzieje na kilka fajnych meczy :)
P.S. Dzięki za : "powodzenia"
Edit: Grupa ma forum, jest ono niewielkie , bowiem większego nie potrzebujemy, link zamieszczam w pierwszym poście