Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 94167 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Native][PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #345 dnia: Września 09, 2016, 16:09:54 »
    (click to show/hide)

Lubie oglądać mecze, zwłaszcza, jak ktoś kto resetuje staty na IG co runde coś potem ciekawego odpowiada ;). Co do meczy, to jedyny resp jaki zamykałem był wczoraj swadią przeciwko RF. Z reguły robię więcej fragów resp niż ty przez cały mecz. Wyzwij mnie na duela jeszcze. W sumie, skoro efektywność gracza określa się tylko po tym, ilu zabił przeciwników, to mógłbyś zagrać PP z hakkapelitami*bezurazymangoziomeczku* bo u was średnio z fragami na AJDŻI. Zdążyłeś już napisać broomstickowi jak to obrażamy *losowa narodowość i wyznanie* żeby nie dołączył?

Wracając do meczu, FTW jest do ogrania. Jak już zauważył słusznie prusak, spectuje wszystkie mecze i wszystkie spawny bo jestem beznadziejnym graczem a w PE jestem tylko dlatego, że zapłaciłem Emilowi, widzę mocną poprawę w zgraniu PE i dowodzeniu. Dodatkowo, konnych też mamy nie najgorszych, myślę, że nie odstają konnym Robina. Dodać do tego strzelców i naszą piechotę. Mecz nie będzie prosty, ale jest do wygrania :>

« Ostatnia zmiana: Września 09, 2016, 16:25:58 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #346 dnia: Września 09, 2016, 16:23:44 »
    Ehh. Robienie gównoburzy przez prusaka przechodzi ludzkie pojęcie. Deluge = freikompania i fp czyli cos czym pogardzalo nawet ChE ktore z tego syfu sie wyksztalcilo. Avatar ktory mial szkalowac arthasana, nawet nie pamietam za co. Nigdzie nie mowilem ze nie jestem trollem :V. Z tym rzucaniem sie zaczales ty. JSRC bylo akcja majaca za zadanie zwyczajny smiech, ale wiem, ze dla ciebie warband to zycie. Koncze bezsensowna dyskusje tutaj, bo szkoda mi tematu PE, klanu ktory ma rozum i godnosc czlowieka. Chcesz sie poklocic to chodz na steama. I wez kolegow tez. Od razu zaznaczam:

na kolejny zalosny post tego osobnika nie odpowiadam, nie dlatego ze nie potrafie mu udowodnic jego glupoty, ale dlatego ze to temat klanu nie moj

Nie używamy cudzych zdjęć (nawet częściowo) bez zgody danej osoby. Awatar usunąłem i radzę ponownie tego nie robić. Szczególnie, gdy się jest świeżo po bananie. // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Września 09, 2016, 16:38:11 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #347 dnia: Września 09, 2016, 17:21:53 »
    Damy rade, byle Woj cavem nie byl, a Ganczo na łuku xD

(click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #348 dnia: Września 09, 2016, 17:26:54 »
    To ty wczoraj zaliczales trafienia w moją tarczę xDD Jakbym nie zbierał twojej kuszy teo to żaden twój bełt by nei trafił pfff. Dawaj na duel. 19 Nditions!

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #349 dnia: Września 09, 2016, 17:29:46 »
    Musiałem się rozgrzać, potem to ja zostawalem i wygralem dla nas dwie rundy :3 A nie, jeden byl remis xD #wtfteocarry
    « Ostatnia zmiana: Września 09, 2016, 18:44:18 wysłana przez Teoiss »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #350 dnia: Września 09, 2016, 18:23:50 »
    Mam nadzieję, że Apo przegra wszystkie respy w ortalionach, tak odpowiadajac delikatnie do górnego posta.
    Fajna zapowiedź kamillo, ale mogłeś też opowiedzieć o tym, że podkupiłeś rotę niemieckiej piechoty doborowej żeby osłaniała nam odwrót z serwera
    Spinasz się o złote gacie, nawet nie wiedząc, że nieformalnie jestem członkiem FTW(inactive), a z Robinem gramy razem od 2012, najpierw w DP, a teraz w WB...
    Tak więc wybacz, ale nie zamierzam kibicować swoim przeciwnikom...

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #351 dnia: Września 09, 2016, 19:02:10 »
    Oj chyba dałeś się sprowokować.
    Psiiiik Ganczo, do budy!

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #352 dnia: Września 10, 2016, 05:23:00 »
    Oj chyba dałeś się sprowokować.
    Psiiiik Ganczo, do budy!
    Tawerna bez Gancza jest lepsza. Komitet obrony poziomu forum!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #353 dnia: Września 10, 2016, 10:40:05 »
    Spinasz się o złote gacie, nawet nie wiedząc, że nieformalnie jestem członkiem FTW(inactive), a z Robinem gramy razem od 2012, najpierw w DP, a teraz w WB...
    Tak więc wybacz, ale nie zamierzam kibicować swoim przeciwnikom...
    Spoko, ma się rozumieć. :) Właśnie zastanawiałem się kiedyś, czy jesteś aktywnym członkiem FTW, bo widniejesz u nich w rosterze w wątku głównym. Jednak roster WMT wyjaśnił wszystko. Dobrze wiedzieć, bo Twój nick w ich składzie był głównym powodem, dlaczego nie chciałem do nich wrócić po pół roku, jak mi naszła ochota na WB :P
    A życzenie nam porażki w tym przypadku jest w pełni zrozumiałe, także izi :D

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #354 dnia: Września 10, 2016, 13:51:31 »
    Spoko, ma się rozumieć. :) Właśnie zastanawiałem się kiedyś, czy jesteś aktywnym członkiem FTW, bo widniejesz u nich w rosterze w wątku głównym. Jednak roster WMT wyjaśnił wszystko. Dobrze wiedzieć, bo Twój nick w ich składzie był głównym powodem, dlaczego nie chciałem do nich wrócić po pół roku, jak mi naszła ochota na WB :P
    A życzenie nam porażki w tym przypadku jest w pełni zrozumiałe, także izi :D
    Co Ty masz przeciwko mojej osobie?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #355 dnia: Września 10, 2016, 14:15:33 »
    No wiesz Apo, nie jestes znany ze swojej elokwencji i uczciwosci. Ale moze skończymy temat rzeke? Z tego co wiem chlopaki czyszcza bron i poleruja konie

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #356 dnia: Września 10, 2016, 15:22:28 »
    No wiesz Apo, nie jestes znany ze swojej elokwencji i uczciwosci. Ale moze skończymy temat rzeke? Z tego co wiem chlopaki czyszcza bron i poleruja konie
    Napisałem tutaj o sobie w samych pozytywach, jednakże stwierdziłem, że ci którzy mnie znają wiedzą jaki jestem zajebisty, a ci którzy nie znają niech s...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #357 dnia: Września 10, 2016, 16:03:35 »
    Dobrze skończmy tą kłótnię o granicę wschodnio - zachodnią i karmienie zwierząt zamieszkujących akweny wodne. Zamiast tego, korzystając, że dzisiaj piękna, pogodna sobota, odłóżmy tawerniane utarczki na bok i pobawmy się wspólnie :D Nawet zapodam ku temu odpowiednie źródło, z którego każdy może czerpać strumieniami ;)
    (click to show/hide)

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #358 dnia: Września 11, 2016, 17:03:00 »
    W związku z tym, że zostałem dzisiaj 2x TK i 3 razy TH przez członków PE, dam wam krótki wykład pt. "Kajecik debila-jak rozróżniać sojuszników w czasie bitwy"
    Otóż...
    Za 7 górami i Lasami...
    WASI sojusznicy mają sporej wielkości okrągły BANER nad postacią, tych NIE ZABIJAMY.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #359 dnia: Września 11, 2016, 17:13:03 »
    Dziękujemy za lekcję, na pewno wykorzystamy tą naukę podczas grania w tą grę. ;)