Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 94176 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: [Native][PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #315 dnia: Lipca 25, 2016, 01:49:41 »
    A to dzisiaj było? Pojebałem dni FeelsBadMan
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #316 dnia: Lipca 25, 2016, 13:30:31 »
    Gratulacje dla SRC, jak i PE. W tym SNLu polskie zespoły trzeba przyznać pokazały klasę, dochodząc do finału. Tam lepsi okazali się ci pierwsi, raz jeszcze.
    W tym SNL zagrałem tylko 1 spawna, jednak obserwowałem ten turniej z boku, więc coś napiszę :)

Po pierwsze, jego organizacja. Poprzedni SNL to nie wiem jak to opisać. PP10 czy PP11 to były wzory tworzenia turniejów w porównaniu z poprzednim SNL mówiąc troszkę mocniej. O ile Tallie jeszcze się starał, tak Ukrainiec z KHR... nie no dobra, daruje sobie opisywać poprzedni turniej.
    W każdym bądź razie druga edycja była lepsza pod względem organizacji. Także jak dla mnie, ogromny plus dla Tallie, bo stanął na wysokości zadania.

Druga sprawa, to powtórzenie tego co napisałem na początku - fajnie, że polskie drużyny wypadły z bardzo dobrej strony, dochodząc do finału i tam mierząc się ze sobą. Tam niestety (tutaj podkreślam, że piszę to ze swojej perspektywy, a nie ogółu, także nie robić dramy) SRC po raz kolejny okazało się lepsze i należy im pogratulować. Troszkę to zabawne, bo od czasu reaktywacji Orły ciągle miały problem z obsadzeniem pozycji konnego. W tym roku Blackhawk miał do dyspozycji bardzo dobrych konnych, to zabrakło... strzelców :D
    Nie mniej gratuluję obu zespołom, myślę, że była to fajna forma rozegrania kilku meczów przed przerwą wakacyjną. No i ja czekam na PP16, słyszysz, Dyktatorze ? Maratończyku :P

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #317 dnia: Lipca 25, 2016, 14:35:06 »
    U nas strzelcy się popisali i stanęli na wysokości zadania, prowdopodobnie wygrywając nam ten mecz. Shoutout dla Princa, który zaczynał poważną grę, a teraz wielce się przyczynił do porażki swoich przyjaciół. A ta nowa mapa jakaś chujowa jest

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #318 dnia: Lipca 25, 2016, 15:39:03 »
    No i ja czekam na PP16, słyszysz, Dyktatorze ? Maratończyku :P

Aktualnie nie mam w planach maratonów. Biegam tylko w biegach z okazji najważniejszych rocznic Polski.
    Może widzimy się na biegu Niepodległości, co Kamillo? :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #319 dnia: Lipca 25, 2016, 15:39:43 »
    Dzięki PE za możliwość zagrania w waszym teamie w tym SNLu, choć po prawdzie, to przez wyjazd miałem okazję pomóc wam tylko w jednym meczu ^^
    Grało się fajnie, a tym lepiej, że dwa pierwsze miejsca obsadziły polskie zespoły.
    Choć nie zagrałem w finale, gratuluję Saracenom triumfu.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #320 dnia: Lipca 25, 2016, 16:05:41 »
    Aktualnie nie mam w planach maratonów. Biegam tylko w biegach z okazji najważniejszych rocznic Polski.
    Może widzimy się na biegu Niepodległości, co Kamillo? :D
    Jaki dystans ?
    I co do startu to nie wiem, zależy to od wielu rzeczy, jedną z nich jest to, że nie wiem jeszcze, czy na mgr iść do Wrocławia czy właśnie do stolicy na Kryminologie :D

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #321 dnia: Lipca 25, 2016, 18:32:26 »
    To już klasyka, że zawsze na najważniejszych oficjalach nie mamy kilku kluczowych osób z 1. składu :D. Tak czy owak mecz i cały turniej w fajnej atmosferze, lepszej od  ECS3. GG

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #322 dnia: Lipca 25, 2016, 20:32:26 »
    U nas strzelcy się popisali i stanęli na wysokości zadania, prowdopodobnie wygrywając nam ten mecz. Shoutout dla Princa, który zaczynał poważną grę, a teraz wielce się przyczynił do porażki swoich przyjaciół. A ta nowa mapa jakaś chujowa jest

Zacytuję najpierw siebie przed turniejem:
    "Zagram z tą drużyną, która będzie miała większe braki w strzelcach"

Piszę do BH, że zagram z nimi, bo mieli Blade'a i Leonidasa + kilku dorywczych.

Sebek pisze do mnie z płaczem, że SRC nie będzie mialo nawet 1 strzelca i ogólnie nie wie czy będzie ich chociaż 8.

Zmieniam decyzje, co było już samo w sobie nieprofesjonalne w stosunku do PE.

Sebek wysyła zgłoszenie chwile przed startem turnieju.

Patrzę i widzę "braki kadrowe" w postaci: Virus, Matafiks, Rayden...

Podsumowując:
    Po raz kolejny dałem się zwieść Sebkowi.

Wnioski:
    Nie ufać Sebkowi.
    PE i tak jest lepsze od SRC :)
    Harman jest łasy na tytułu (1 mecz = 1 medal) xDD

A tak na serio, to fajnie że turniej dobrze poszedł polskim drużynom. Szkoda, że oba składy nie grały w najmocniejszych zestawieniach, bo mecz był wyrównany a mógł być jeszcze bardziej.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #323 dnia: Lipca 25, 2016, 20:40:36 »
    Patrzę i widzę "braki kadrowe" w postaci: Virus, Matafiks, Rayden...

A to Virus i Rayden choć raz przyszli? :P

Jaki dystans ?

Tylko 10 km.
    I przyjeżdżaj w Wawie studiować :D Oprowadzę cię po okolicach.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #324 dnia: Lipca 25, 2016, 21:17:36 »
    Gratuluje Saracenom wygranej ;]
    Fajnie się grało, szczególnie na lapku z angielskim pingiem ;3
    Do zobaczenia na PP16

Ps. Pozdrawiam Netusia <3

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #325 dnia: Lipca 26, 2016, 10:33:12 »
    Harman jest łasy na tytułu (1 mecz = 1 medal) xDD
    Skoro tak, Harman = Vermaelen :D

I przyjeżdżaj w Wawie studiować :D Oprowadzę cię po okolicach.
    Chłopie, ja chcę żyć. Już widzę jak mnie zaczniesz oprowadzać po swojej Pradze i co tam ze mną zrobią :P

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #326 dnia: Lipca 26, 2016, 13:20:40 »
    Podsumowując:
    Po raz kolejny wygrałem turniej dzięki Sebkowi.
    Wiem że chciałeś tak napisać wiec poprawiłem to za Ciebie. Nie musisz dziękować.

Offline Matafiks

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #327 dnia: Lipca 26, 2016, 14:09:23 »
    Wnioski:
    Nie ufać Sebkowi.
    Z tym się zgodzę :P

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #328 dnia: Lipca 27, 2016, 09:42:37 »
    Wiem że chciałeś tak napisać wiec poprawiłem to za Ciebie. Nie musisz dziękować.
    Sebastianku, zamiast prawić farmazony, zapisz się !

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #329 dnia: Września 03, 2016, 22:42:55 »

Jutro rozpoczynamy zmagania w nowym turnieju, Warband Masters Tour. Po skompletowaniu składu i rozegraniu kilku sparingów jesteśmy dobrej myśli przed naszym jutrzejszym spotkaniem z NabClub, gdzie liderką jest nasza dobra znajoma z Krakowa, Bloody_Mary. Liczymy na ciekawe spotkanie, zakończone naszym zwycięstwem. Forma nie jest jeszcze idealna, ale liczymy, że wstrzelimy się z tym niczym polscy siatkarze na MŚ w Polsce. Przed nami oczywiście kolejne tygodnie ciężkich spotkań. Liczymy, że w WMT uda nam się awansować do fazy play-off. Wszystko oczywiście w naszych myszkach ;)

PE zapisało się również do kolejnej edycji Pucharu Polski. Liczymy, że kolejny turniej na naszym polskim podwórku będzie możliwością do wspólnej zabawy, z uniknięciem szczeniackich zachowań ze strony niektórych osób, jak to niestety miało czasami miejsce w latach poprzednich. Życzymy powodzenia Dyktatorowi i reszcie administratorów w udźwignięciu presji, jaka na nich ciąży.

Będę się również starał na bieżąco dodawać informacje odnośnie naszych osiągnięć w WMT, z racji tego, że nie każdy śledzi Taleworlds. Postów należy spodziewać się w okolicach końcówki danego tygodnia, ponieważ chcę umieszczać krótkie podsumowanie danego meczu i w tym samym poście zamieszczać zapowiedź kolejnego spotkania :)