Jak tylko znajdę czas to ściągnę i dołączę do gry. Prawie każdy kto grał w tamtych czasach ma dobre, wręcz najlepsze wspomnienia związane z Warbandem. Zachęcam wszystkich, którzy grali i tych, którzy jeszcze nie grali!
Grałem od stycznia więc gratuluję umiejętności matematycznych.
EDIT: Czy dziadowie to nie wiem, ale pamiętam jeszcze spamerskie włócznie, kombinowanie z nachyloną i siłą łuków.
Byłem jednym z pierwszych polskich graczy, pamiętam jeszcze Shrame i kilku innych graczy z którymi graliśmy godzinami na jednym jedynym serwerze z 15-20 osobami:D Dopiero później został uruchomiony serwer US. W każdym razie patche do tego okresu wychodziły bardzo często, czasem nawet co kilka dni, co za tym idzie bywały okresy, kiedy Warband był zupełne niegrywalny i zmieniał się baaardzo drastycznie, testowano moc łuków itp. Można powiedzieć, że styczeń to dla tych zupełnie pierwszych okres późny, kiedy coś już zaczęło się psuć...
PS. HA! Nikt nie może zaprzeczyć, że byłem pierwszą osobą, która kiedykolwiek zaczęła stosować zmyłki!:DSwoją drogą, kto pamięta jak Pif-Paf załatwiał lewe keye dla SB od Armagana? Pisał do niego, że jest redaktorem jakiegoś tam pisma i pisze artykuł na temat gry i, że potrzebuje cd-keyów dla swojego zespołu:D Mogłem coś przekręcić, w każdym razie rozdawał cd-keye na TeamSpeaku.