Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kurr! Łucznik  (Przeczytany 5296 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    Odp: Kurr! Łucznik
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 20, 2011, 21:06:57 »
    Siema.
    Vaegirow około 40 mam, troche wyszkoliłem ich i powiem wam, że 15 średnio wyszkolonych łuczników ustawionych na górce wyżyna w pień piechote zaslaniająca sie tarcza.
    Zobaczymy tylko jak sie spisza w walce z lordami innych frakcji :D
    Lord Typhoon miałes racje, kon duzo daje, a jak sie troche podszkoli strzelanie z siodła to niezły popłoch robię jezdza w kółko:D

Ps. Max w grze można miec 32 strzały w jednym miejscu w eq?  Bo mam Łuk + 30 strzał    + jednoreka+tarcza         A chciałbym miec Łuk i 60strzał nie tracac przy tym jednioreki i tarczy, da sie jakos?

Pokombinuj w ustawieniach i zmień pojemność kołczanu. Ja przez to, że zainstalowałem a Vincenzo Admin Tools, Miecz wojenny ma obrażenia 284, a strzały ćwiczebne zabijają za hiyem. Podobnie bełty ćwiczebne...

Offline Abba

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Troll seregant
    Odp: Kurr! Łucznik
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 02, 2011, 17:07:57 »
    Jack też odniosłem wrażenie po twoim poście że ty chyba kawalerii w życiu nie miałeś... albo przynajmniej nie na równinie :D
    Kawaleria moim zdaniem dobra rzecz jeśli lecą w trójkącie a nie jeden za drugim... Osobiście gram jako kawalerzysta i tak długo jak mam swojego konia i lance... jestem praktycznie niepokonany na w miarę płaskim terenie.
    No chyba że oberwę strzała od jakiegoś łucznika no to wtedy wiadomo leże. Co do tematu. Dex Str i AGL a ze środkowej naciągnięcie i łucznictwo konne dla dodatkowej mobilności i heyah. Suniesz niczym valkirya na łowach po dusze zmarłych =]
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta //Mat Berserker