Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NATIVE,MM RUSSIA][VLR] Valorian  (Przeczytany 3740 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    Odp: [NATIVE,MM RUSSIA][VLR] Valorian
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 15, 2011, 19:04:58 »
    Zależy co postanowi Akanoth, lecz jest możliwość iż nastąpi Fuzja z Vikings.
    Vivat Pomerania!

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 15, 2011, 19:12:45 »
    Nie jestem do końca pewien, ale chyba znowu ktoś sobie z was zażartował, fuzja z VG ? Już prędzej byłbym skłonny uwierzyć w fuzje z PE, a to było niemożliwe...
    (click to show/hide)

Offline Drwalu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 15, 2011, 20:03:57 »
    Panowie nic mi nie wiadomo o jakiejkolwiek fuzji. Nie wiem skąd ten pomysł.
    Ahaa
    Przeglądając wasze forum zauważyłem że ktoś się pode mnie podszywa; z jednej strony jestem zaskoczony że stałem się postacią/osobą pod którą ktoś się podszywa, ktoś pragnie być mną:D Z drugiej jednak strony widzę że polska scena pełna jest przygłupów, nie wiedzących co zrobić z wolnym czasem. Ubolewam nad tym, będę modlił się za tą osobę.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 15, 2011, 20:35:57 »
    Panowie albo sobie robicie jaja, albo ktoś inny z was robi sobie jaja żadnej fuzji z Vikings nie będzie. Może zaraz napiszecie, że macie fuzję z Refem lub WV. Panowie zanim napiszecie coś o fuzji upewnijcie się, że to nie jest FAKE.

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 15, 2011, 20:55:55 »
    "Z tego nic nie będzie, choć powstanie"
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 15, 2011, 21:13:33 »
    Lepiej zadajcie sobie pytanie, kogo jest wena :D

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 15, 2011, 21:22:33 »
    Wena jest King Konga.
    Po za tym Powodzenia!

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Listopada 15, 2011, 21:56:34 »
    Komunikacja z tym klanem za pośrednictwem ich forum jest bezsensowna ponieważ podszywając się pod paru innych graczy stracili swoją wiarygodność. Tak więc wszystko co zostało napisane na ich forum powinno być traktowane jako próba trollingu. W związku z tym proponuję w ogóle zignorować ten klan i nie odpowiadać na jakiekolwiek zaczepki i wypowiedzi z ich strony. Jak dla mnie niepotrzebna spina oraz spam, a wyrażam tutaj swoją opinię, aby następne osoby zanim się rozpiszą przemyślały to co chcą napisać. Nie ma sensu rozmawiać z klanem Valorian, ani z którymkolwiek z ich przedstawicieli. Nie ma nawet sensu rozmawiać o tym klanie. W zasadzie nie wiem czemu ten klan istnieje, też zaraz sobie mogę wymyślić coś swojego, sfabrykować paru członków i się cieszyć z tego jakim to wielkim liderem jestem, a na własnym forum logować się z konta na konto i prowadzić pseudo-dyskusje.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 15, 2011, 22:23:22 »
    Projekt klanu wydawał się ambitny o czym pisał New Player (patrz strona 3 tematu Valorian) niestety, trolling ze strony członków Valorianiu, lub też osób nie będących w klanie (tego wykreślić nie można, tematy jak widać są dostępne dla każdego) zepsuł to wszystko. A szkoda... bo i tak jest kiepski. Mieliście naprawdę mocne zaplecze graczy. W sumie, wszystko to zawdzięczacie Amoresso. Nie wnikam, czy to oryginał czy nie. Widze podanie Amoresso, więc tak piszę. Już kilka dni po ogłoszeniu się na tawernie zapowiadaliście się na bardzo wpływowy klan, z ambicjami na wygranie ENL`a w dywizji A. Szkoda, że wyszło jak z Rzeczpospolitą... ambicje i możliwości były duże, niestety, zwycięstwa militarne nie przekładały się na zwycięstwa polityczne.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 15, 2011, 23:21:35 »
    W sumie, wszystko to zawdzięczacie Amoresso. Nie wnikam, czy to oryginał czy nie. Widze podanie Amoresso, więc tak piszę.

Nigdy mnie w tym klanie nie było i nigdy w nim nie będę. A to, że ktoś wykorzystuje mój nick, bez uzgodnienia tego ze mną, do przeciągnięcia graczy na swoją stronę to raczej dowód o niezbyt wielkim poziomie kultury. Po za tym kim ja jestem, żeby ktoś miał przejść do tego klanu bo ja tam jestem? Ja dobry byłem za czasów bety, potem średni. Może ktoś z tego klanu Valorian się w końcu wypowie i wyjaśni sytuację mojego sobowtóra obecnego w tym klanie. Nie mam prawa się czepiać, bo nick nie jest moją własnością i każdy sobie może pod takim biegać, sądzę jednak, że osoba cywilizowana, dla której pewien dobry poziom kultury coś znaczy mogłaby się najpierw spytać mnie o zdanie. Zresztą cała ta gadka jest dla mnie bez sensu skoro w okół tego klanu krąży tyle niejasności, sam się dałem wciągnąć w karmienie trolla...
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Komar^

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 16, 2011, 17:24:45 »
    Po tych wszystkich oszustwach, klan powinien zostać rozwiązany a temat zamknięty. Nie sądzę żeby ktokolwiek chciał dołączyć do Valorians, co najwyżej trolle.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 16, 2011, 18:51:46 »
    Proszę możecie zamknąć temat, lecz klanu nie rozwiążemy.
    Vivat Pomerania!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 16, 2011, 18:58:42 »
    Projekt klanu wydawał się ambitny o czym pisał New Player (patrz strona 3 tematu Valorian) niestety, trolling ze strony członków Valorianiu, lub też osób nie będących w klanie (tego wykreślić nie można, tematy jak widać są dostępne dla każdego) zepsuł to wszystko. A szkoda... bo i tak jest kiepski. Mieliście naprawdę mocne zaplecze graczy. W sumie, wszystko to zawdzięczacie Amoresso. Nie wnikam, czy to oryginał czy nie. Widze podanie Amoresso, więc tak piszę. Już kilka dni po ogłoszeniu się na tawernie zapowiadaliście się na bardzo wpływowy klan, z ambicjami na wygranie ENL`a w dywizji A. Szkoda, że wyszło jak z Rzeczpospolitą... ambicje i możliwości były duże, niestety, zwycięstwa militarne nie przekładały się na zwycięstwa polityczne.

Kamillo  łyknij jakieś tabletki czy coś, bo to co piszesz jest troszeczkę śmieszne;) Jakby ktoś się nie zorientował, cały ten klan to jeden wielki żart i próba trollowania, więc już nic nie piszcie, bo niektórzy zaczną się pogrążać;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012