Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przydział adminów i moderatorów.  (Przeczytany 10134 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Przydział adminów i moderatorów.
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:14:22 »
    A czy w którymś z tych tematów jest taki burdel jak w tym o kucykach?
    Ten temat o kucykach jest taki sam jak ten o pokemonach i planowałem go zamknąć... ale już nie byłem modem. Z resztą tam nie ma takiego bałaganu.

A potwierdzenie tezy mam: koleś z różowymi kucykami, płacze nad tym że mu temat zamknięto. Gdyby mnie to spotkało i przykładowo zamknęli by mi temat o muzyce, to poszedłbym na forum o muzyce. Na którym swoją drogą też jestem. Trudne? To nie jest forum o muzyce, wiec nie oczekuję, że będą tu takie tematy. Skoro są, to dbamy o to, by był porządek w nich. Twój temat o kucykach mógłby być, ale sorry, takie pierdoły jakie tam były poruszane, to poniżej poziomu. To nie jest forum dla dzieci generalnie. Oczywiście możesz sobie oglądać te kucyki, droga wolna. Ale jeżeli Twój temat jest źródłem spamu, to nieważne o czym jest i tak zostanie zamknięty.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:24:32 »
    Proponuje niech w temacie z kucykami spotykają się fani kucyków a przeciwnicy niech omijają szerokim łukiem temat.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:43:39 »
    A czy w którymś z tych tematów jest taki burdel jak w tym o kucykach?
    Ten temat o kucykach jest taki sam jak ten o pokemonach i planowałem go zamknąć... ale już nie byłem modem. Z resztą tam nie ma takiego bałaganu.

A potwierdzenie tezy mam: koleś z różowymi kucykami, płacze nad tym że mu temat zamknięto. Gdyby mnie to spotkało i przykładowo zamknęli by mi temat o muzyce, to poszedłbym na forum o muzyce. Na którym swoją drogą też jestem. Trudne? To nie jest forum o muzyce, wiec nie oczekuję, że będą tu takie tematy. Skoro są, to dbamy o to, by był porządek w nich. Twój temat o kucykach mógłby być, ale sorry, takie pierdoły jakie tam były poruszane, to poniżej poziomu. To nie jest forum dla dzieci generalnie. Oczywiście możesz sobie oglądać te kucyki, droga wolna. Ale jeżeli Twój temat jest źródłem spamu, to nieważne o czym jest i tak zostanie zamknięty.

Hmm... "Gdyby mnie to spotkało i przykładowo zamknęli by mi temat o muzyce, to poszedłbym na forum o muzyce.
    "To nie jest forum o muzyce, wiec nie oczekuję, że będą tu takie tematy"
    To po co czytasz jakieś tematy o muzyce - jak forum nie jest do tego przeznaczone? Forum jest o M&B - więc zgodnie z twoim rozumowaniem najlepiej zamknąć każdy temat niezwiązany z M&B - chcesz pogadać o muzyce - idź na forum muzyczne, chcesz pogadać o Total War - idź na forum o serii Totalwar, chcesz pogadać o Pokemonach - idź na forum o Pokemonach. I tak dalej i tak dalej.
    A potwierdzenie tezy mam: koleś z różowymi kucykami, płacze nad tym że mu temat zamknięto.

Czyli jakby zamknęli temat o muzyce, to mógłbym powiedzieć o Tobie, że płacze jakiś koleś, bo mu temat zamknięto? Forum nie jest dla dzieci generalnie - czyli dla kogo? Kto jest największą populacją tutaj? Tacy dorośli ludzie jak ty? Czy przeciętny użytkownik internetu ma więcej niż 18 lat?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:45:30 »
    kaktus, mi osobiście nie chodzi już nawet o sam temat. Zrobił się wokół niego taki syf, że strach byłoby w nim cokolwiek napisać :) Chyba, że Ty chcesz, żeby go otworzyli :D Mi chodziło raczej o zauważenie, że scena odwalona przez Daedala była na poziomie rynsztoku, a to, conajmniej, nie wypada administracji... Niestety widzę, że Alkhadias nie do końca pojął o czym rozmawiamy.

Prusak, mądrze powiadasz :)
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline SirKacpero

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:49:07 »
    Doczepili się do tych kucyków.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:57:30 »
    Przykro mi, nie jestem nauczycielem, wiec nie mam uprawnien do nauczania czytania ze zrozumieniem.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 29, 2012, 21:59:25 »
    Przykro mi, nie jestem nauczycielem, wiec nie mam uprawnien do nauczania czytania ze zrozumieniem.
    No widzisz, nie masz wystarczających umiejętności - widzisz jakie Ci się forum przytrafiło - gdyby było więcej ludzi jak ty, to pewnie świat byłby idealny.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:09:54 »
    Robi się to nudne. Sprawa jest prosta, teamtu o kucykach na tym forum nie będzie. I nie zmieni tego wasze parustronicowe zawodzenie. Moderator podjął taką nie inną decyzję, Soner, jako najwyższa władza tu, się z nią zgodził a wszystkim innym pozostaje się tylko z tym pogodzić. Sprawa wydaje się jasna i rozwiazana. Temat zamykam.

A ja sie pytalem czy to zrobic.. byles szybszy :)

Tydzień jeszcze byście się pierdzielili...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2012, 17:52:27 wysłana przez Alkhadias »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"