Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przydział adminów i moderatorów.  (Przeczytany 10153 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    Przydział adminów i moderatorów.
    « dnia: Października 17, 2011, 18:58:40 »
    Chyba nie tylko ja zauważyłem, że czasami moderatorzy są lekko stronniczy, jeśli chodzi o upominanie, dawanie ostrzeżeń i przymykanie oka na niektóre sprawy. I tak, piszę to ze swojego oficjalnego profilu (nie lubię tchórzy i [za przeproszeniem] c*ot, które boją się napisać coś ze swojego 'prawdziwego' profilu [choć im się nie dziwię, skoro dosyć często zaklejacie im usta i dajecie warna lub od razu banana]), więc jak dacie mi za to jeszcze jednego warna, to kompletnie stracę szacunek do całej tawerny.

Taj00lek

EDIT DOWN: Berserkerzy, Lygryss, "A dlaczego Argaleb nie dostanie warna? "Bo <10 sekundowa przerwa to ty zacząłeś" (cytat z TS3), sygnaturki pana Legionisty... Mam wymieniać dalej? Tym pytaniem "Możesz podać jakieś przykłądy?..." sobie nie pomagacie.
    EDIT 2: Moim zdaniem moderatorem powinny być osoby nie będące związane z żadnym klanem...
    EDIT 3: Nie powiedziałem, że wszyscy moderatorzy są. ;)
    EDIT 4: Przecież już podawałem przykłady...
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2011, 19:48:05 wysłana przez Lord Typhoon »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Przydział adminów i moderatorów.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 17, 2011, 19:05:10 »
    Ale o co chodzi właściwie? Przyszedłeś, wyżaliłeś się i poszedłeś? W każdym razie, administracja się z tym zapozna... Ale nadal nie widzę sensu tej wiadomości. Możesz podać jakieś przykłady, które Cię tak bolą, albo coś?

EDIT: Wymieniaj, wymieniaj, ile tylko znajdziesz.

1. Berserkerzy- Nie jestem aż tak wtajemniczony w całą sprawę, ale zarówno Apo, jak i jego wspaniały klan niemało zamieszania robili i robią dalej. Kłótni, bałaganu oraz sporów z ich powodu nam tu nie trzeba. Tak samo jak miliona multikont Apo.
    2. Lygryss- Proszę Cię... Jest gdzieś wątek o nim, tam się wypowiadałem na temat tej żałosnej istoty.
    3. Argaleb chyba dostał ostatnio warna z tego co wiem.
    4. Nie wiem co z tą sygnaturką, ale może ktoś inny się wypowie... Ja swoje zdanie o innej kwestii związanej z Legionistą przedstawiałem administracji.

EDIT2: A czy ja, Proud, Dedal, Soner jesteśmy z jakimś klanem związani? Kalpokor I Sir Luca są, ale czy przez to wykonują gorzej swoją robotę? Akurat o Sir Luce też kiedyś pisałem.

EDIT3: No a co nie tak z tymi, którzy są?
    « Ostatnia zmiana: Października 17, 2011, 20:10:59 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 19, 2012, 13:38:41 »
    Witam !
    Znalazłem ten temat, bo zachowanie pewnego moderatora wymaga reakcji.
    (click to show/hide)
    Przepraszam bardzo, ale do użytkownika Mat Berserker podobno były pisane wiadomości o zbanowanie użytkownika Skorupiak (podobno jest to multikonto). Widzimy jednak, że Mat Berserker to leniwy łotr. Albo też, nie ma zamiaru banować tego użytkownika. Zachowanie tego moderatora (po raz kolejny) jest żałosne i proszę, by @Mat Berserker tutaj na forum, przy wszystkich napisał, dlaczego ma taki olewający stosunek do innych userów.
    Admini jeśli mogą też niech napiszą, dlaczego moderatora z takim podejściem wciąż trzymają na tym stanowisku. Swoim zachowaniem utwierdza w przekonaniu mnie ( i pewnie innych) że jest to tylko dziecko, które ma radość, że ma moderatora na serwisie poświęconym grze M&B, dzięki czemu ma okazje na dokonanie odwetu na graczach, którzy go cisnęli jak chcieli na Native (a było tego sporo...).

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 21, 2012, 21:12:21 »
    (click to show/hide)

To była wypowiedź, okazująca trollom pogardę, a nie własne lenistwo. Zbanujesz, a on i tak wróci.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 22, 2012, 18:56:32 »
    paniały klan niemało zamieszania robili i robią dalej. Kłótni, bałaganu oraz sporów z ich powodu nam tu nie trzeba. Tak samo jak miliona multikont Apo.
    2. Lygryss- Proszę Cię... Jest gdzieś wątek o nim, tam się wypowiadałem na temat tej żałosnej istoty.

Alkhadias like a boss :D

(click to show/hide)

To była wypowiedź, okazująca trollom pogardę, a nie własne lenistwo. Zbanujesz, a on i tak wróci.

Tu się zgadzam zwłaszcza , że to multikonto i do tego banity.
    Swoim zachowaniem utwierdza w przekonaniu mnie ( i pewnie innych) że jest to tylko dziecko, które ma radość, że ma moderatora na serwisie poświęconym grze M&B, dzięki czemu ma okazje na dokonanie odwetu na graczach, którzy go cisnęli jak chcieli na Native (a było tego sporo...).

To co napisałeś jest dość ... żałosne. Tym postem raczej ty wyszedłes na takie " dziecko " któremu zbanowano kolegę za celowy trolling (mam na mysli tworzenie multi konta).
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2012, 19:02:38 wysłana przez templariusz »
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:11:48 »
    Zaraz, to jak to będzie? Sir_Tomasz zostaje banowany za pisanie głupot (być może pod wpływem...) a Dealan, za publikacje czyiś prywatnych zdjęć na publicznym forum nie dostanie nawet ostrzeżenia? Coś tu jest panowie administratorzy nie tak...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:40:21 »
    Sir Tomasz to multikonto a to że nawalony wchodzi i wypisuje idiotyzmy na forum tylko gorzej o nim świadczy. A co do wizerunku, zamieszczanie go go na ogólnodostępnym publicznym portalu społecznościowym i późniejsze płakanie gdy ktoś go użyje jest żałosne. Inna sprawa że pokrzywdzony powinien osobiście zgłosić to administracji poprzez oficjalny kanał kontaktu.

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 24, 2012, 16:23:33 »
    Zaraz, to jak to będzie? Sir_Tomasz zostaje banowany za pisanie głupot (być może pod wpływem...) a Dealan, za publikacje czyiś prywatnych zdjęć na publicznym forum nie dostanie nawet ostrzeżenia? Coś tu jest panowie administratorzy nie tak...
    Rozpoczynacie trollig, łamiąc zasady. A w chwilach dla was niekorzystnych, oczekujecie ich konsekwencji. Żałosne.

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 24, 2012, 17:32:07 »
    Dla mnie jedynym błędem jest zamykanie tematu za to że zaczyna się burzliwa dyskusja. Przykłady?
    1.Kucyki w offtopie. Przeciwnicy kucyków pisali te same argumenty i Brony?(Czy jak im tam) albo mniejsi fani nie mogą popisać o ich jednym z ulubionych serialów BO TAK. NIe jestem ani przeciwnikiem ani zwolenikiem ale ...
    2.Temat o wierze. Nie zdążyłem nic napisać bo został zamknięty. Tutaj Mat miał sporo racji ale mógłby dać tematowi tydzień a nie połowe dnia.
    3.Mój temat o Polskie mody (czy zbiór nie pamiętam). Był tam zbiór polskich modów i krótki opis oraz link do tematu. Nawet nie wiem kto go skasował. Był dość słabo napisany ale miałem go uzupełnić. Powód?
    Hofiko-Jest już lista modów
    Ja-Ale większości niema a ja wolę opisywać polskie
    Hofiko-Tu był tekst czemu polskie i.t.d. To trzeba napisać sir luce  do żeby uzupełnił.
    Nie zdążyłem odpisać- ktoś skasowali a miałem napisać że jak uzupełni to można usunąć. Do tej pory nie uzupełnione.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 24, 2012, 19:39:31 »
    O, ktoś odezwał się w sprawie kucyków. No to też się dołączę (jakżeby inaczej). Nie wydaje mi się normalne, że zamyka się temat tylko dlatego, że kilku niezbyt ogarniętych osobników zaczęło obrażać wszystkich dookoła. W normalnej sytuacji to owi osobnicy powinni zostać spacyfikowani, temat wyczyszczony i zostawiony w spokoju dla osób nim zainteresowanych... Przy okazji przywołam argument Daedala za zamknięciem tematu - "dyskusja zaczyna się rozrastać". Dafuq? To od czego jest forum? Mógły soner wypowiedzieć się w tej sprawie? Jako admin?
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 24, 2012, 19:48:12 »
    Nie czaję jaki jest sens utrzymywania poziomu forum na poziomie podłogi ale ok, niech admini decydują.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 24, 2012, 19:51:50 »
    Nie czaję jaki jest sens utrzymywania poziomu forum na poziomie podłogi

+1

Racja, w ramach tej akcji w końcu zbanuję pewno multikonto.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2012, 20:27:08 wysłana przez Mat Berserker »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 24, 2012, 20:33:04 »
    A ktoś Was zmusza do siedzenia na tym forum? Jak się moderatorzy nie podobają, to po co tu siedzicie? Skoro forum to takie dno, to po co tu siedzicie? A jak administratorzy wprowadzają pewne zmiany, to czemu się burzycie, skoro narzekacie na niski poziom? A to administratorzy i moderatorzy zaniżają poziom?

Logika zanika...

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 24, 2012, 21:33:42 »
    (za przeproszeniem Alkahadiasa) Ty to jesteś tępy. Mam nie zgłaszać rzeczy które mi się nie podobają? A poza tym zrozumiałem że narzekasz na obydwie strony frontu. Po prostu zamiast dawać warny albo tylko upomnienia zamykają temat. I dlaczego niby AdrianPL wcześniej spamował i nic nie miał mimo że kilka osób (w tym ja) pisało o nim.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 24, 2012, 22:15:51 »
    Jak dla mnie, jeżeli gdzieś na forum jest bałagan, który prowokuje banda dzieciaków, to administracja powinna nie dość że z miejsca zbanować co głupszych, to jeszcze zamknąć temat i porozdawać warny biorącym udział w kłótniach i całym tym bałaganie. Ale cóż, ja już nie jestem moderatorem, więc nie wypowiadam się za administrację (a czasami żałuję). Jak dla mnie powinni docisną do gleby i uciszyć całą tą piaskownicę, zaczynając od zbanowania co większych dyskutantów i analfabetów, bo niedługo to userzy zaczną mówić Wam jak macie ich traktować i jak macie się zajmować tym forum (lol). Przykro mi, ale od wyznaczania zasad jest regulamin, a moderator musi go przestrzegać jak najsurowiej. Komuś się to nie podoba? Jest jeszcze jedno forum o m&b, nawet oficjalne dodam do tego.