Witajcie!
Potrzebuje pomocy przy założeniu serwera do gry, nie mam zielonego pojęcia jeśli chodzi o same pliki, parę rzeczy mogę się domyśleć ale nie wszystkiego, potrzebuje też informacji co do samej rozgrywki, chciałbym stworzyć serwer dla polaków ale żeby nie stał pusty...
Chętnie zapraszam klany do pomocy, za to dostaną ode mnie na czas współpracy serwer prywatny do gry/ts3.
Chętnie zapraszam serwisy lub strony o grze, w zamian udostępnię serwer na czas jakiegoś ciekawego eventu
Chętnie zapraszam modderów którzy tworzą ciekawe mody pod multiplayer, na pewno szukalibyście dobrego serwera do mod-a, ja jedynie żądam wyłączność co do mod-a na serwerach, czyli wiecie o co chodzi:)
Chce uruchomić serwer o max liczbie slotów jaki uciągnie, nie jest to jakaś wielka maszyna ale myślę że uciągnie gdzieś koło 100-150 slotów, maszyna jest zlokalizowana w Polsce i ping wynosi 15-30
Posiadam sieć serwerów dedykowanych zlokalizowane w Niemczech oraz w Polsce, stawiam serwery do takich gier jak: cod4,codmw2 (alteriw.net), Arma2free, Arma2:OA, Hero Fighter, oraz inne gry...
Serwery Głosowe: Ts3, muble, ventrilo
Serdecznie Zapraszam