Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B 2 !!!  (Przeczytany 87684 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: M&B 2 !!!
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 05, 2011, 08:37:31 »
    Robercie, idealnie potwierdzasz wypowiedź poprzednika. A, i jeszcze jedno, nikogo nie obchodzi, że dostałeś od mamy 20 złotych i możesz sobie kupić gierkę.

// Co do mnie, to i tak zostanę przy Warbandzie, bo po pierwsze: Nie zaciekawiły mnie osoby tworzące to, a także opinie użytkowników tutaj, po drugie: Zniechęci mnie cena w stosunku do prawdziwej wartości.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UMAD?
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 05, 2011, 08:38:18 »
    Może i cena zniechęci.Mam nadzieję na lepszy silnik graficzny i lepszą politykę.

PROBLEM?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 08, 2011, 11:41:28 »
    http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=17474
    Nic ciekawego, ale samo jest.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 08, 2011, 12:18:31 »
    Można powiedzieć, że jest to opis Warbanda lekko poprawiony, na razie nie mają co wiele gadać o tym skoro nie wiedzą...

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 08, 2011, 15:23:44 »
    Mam nadzieję na lepszy gameplay, nową frakcję.Więcej walki..Może nawet motion blur się znajdzie(oby).Co do linku - zapełnili pustkę i myślą ,że są koksami.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2011, 15:30:09 wysłana przez Lord Reginald »

PROBLEM?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 08, 2011, 17:45:47 »
    Trzeba być T**ym Ch*jem aby przez 2 lata zrobić nic nowego

Widać nie wszyscy lubią myśleć. Zasugerowałem, że w M&B2 będzie na pewno coś nowego
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2011, 19:22:11 wysłana przez Matim007 »

Offline michail424

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 08, 2011, 17:56:03 »
    brzmi to jak opis warbanda, ja mam jednak nadzieje na zupełnie nową produkcje tworzoną od zera a nie po raz kolejny odgrzewane kotlety
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2011, 17:59:47 wysłana przez michail424 »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 08, 2011, 18:22:30 »
    Matim007, Gratuluję. Właśnie obraziłeś twórców gry, której poświęcone jest to forum :P

A teraz wracając do tematu, Ja też mam nadzieję na jakiś powiew świeżości. Opis rzeczywiście brzmi jak opis Warbanda. Jeśli znów schrzanią, chyba kilka osób będzie złych :D
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:04:36 »
    Ja to bym chciał na pewno normalne oblężenia , a nie 1 drabinka i heja -.-

Przydała by się także normalna dyplomacja , oraz więcej frakcji .   
    No i oczywiście przydałaby się lepsza grafika ,chociaż nie żadna z kosmosu bo na razie nie mam zamiaru wymieniać sprzętu .
    Fajnie by też było , aby była jakaś fabuła , oraz żeby w grę dało się przyjemnie grać ;]
    Tyle ode mnie

Pozdrawiam
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:27:03 »
    Wali mnie single. Niech zmienią całkowicie multi(na lepsze). Nowe mapy,frakcje,mniej bugów,a najlepiej to brak bugów. Nowe ataki bo 4 ataki i 4 bloki to nie jest nic ekscytującego i niech te kebaby się później interesują tą grą, a nie zostawią jak wydali,zrobia jeden patch który zjebał grę. O takie mam marzenia :P

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:36:29 »
    Wali mnie single. Niech zmienią całkowicie multi(na lepsze). Nowe mapy,frakcje,mniej bugów,a najlepiej to brak bugów. Nowe ataki bo 4 ataki i 4 bloki to nie jest nic ekscytującego i niech te kebaby się później interesują tą grą, a nie zostawią jak wydali,zrobia jeden patch który zjebał grę. O takie mam marzenia :P

Więcej ataków? Systemu dueli to coś pięknego, tu nie trzeba nic upiększać;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:37:34 »
    system walki jest dobry, moim zdaniem obecna wersja gry jest dobra... A jeśli coś nowego to:
    - zwiększyć single
    - multi wstawić więcej map, niekoniecznie dużych i niekoniecznie otwartych(mapy ala "wioska" są bardzo fajne do gry w ponad 15 osób)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:45:13 »
    system walki jest dobry, moim zdaniem obecna wersja gry jest dobra... A jeśli coś nowego to:
    - zwiększyć single
    - multi wstawić więcej map, niekoniecznie dużych i niekoniecznie otwartych(mapy ala "wioska" są bardzo fajne do gry w ponad 15 osób)

Gdyby twórcą się chciało to by spatchowali nowe mapy, pancerze i ect do Warbanda.

Mi coś się wydaje że zostaniemy czymś zaskoczeni.

(click to show/hide)

Retarded are everywhere

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:50:50 »
    Jajco tam mapy, frakcje, tyle lat gry w M&B nic was jeszcze nie nauczyło?

Moim skromnym zdaniem kolejna cześć M&B nie powinna być grą, tylko fantastycznym edytorem pozwalający moderom na realizację ich nawet najbardziej szalonych pomysłów. Po co mi jakieś pierdółki do nudnego nativa... Ja pragnę aby to mody były jak najlepsze.

To jest takie M&B, jakie chciałbym dostać w łapki. Jeżeli M&B 2 nie będzie tak wyglądać (a na pewno nie będzie), to w roku premiery na pewno go nie kupię. Nativ posiada jakichkolwiek graczy z dwóch powodów:

- jest neutralny, fikcyjne królestwa nie wymagają zainteresowania średniowieczem, by grać.
    - niektórzy nie umieją instalować modów.

Innych przyczyn nie widzę. Mody to przyszłość, dopóki TW nie wyda gry bardziej otwartej na modding, nie wróżę mu kolejnych sukcesów, bo nawet ci najgłupsi gracze, którzy kupują już 5 M&B z rzędu, tym razem mogą się nie nabrać na 10 nowych itemów, 2 efekty broni i jedną nową frakcję.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #59 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:51:52 »
    M&B2? Po Warbandzie i WFaS nie spodziewałbym się niczego innego, niż odgrzanego kotleta obsypanego kolejną warstwą pieprzu, soli, majeranku i bugów. Bo powiedzmy sobie szczerze, co TW może zrobić ambitnego? Nie wysilili się, by zrobić porządne oblężenia do Warbanda, JAKIEKOLWIEK AI dla jednostek podczas bitwy lub chociaż balansować ceny na rynkach wyposażenia. Gdyby chociaż dali jakieś fajne narzędzia do modowania, to byłoby spoko, bo wtedy dobre mody wychodziłyby szybciej, od gry samej w sobie nie spodziewam się niczego dobrego.