Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: TBSR-info  (Przeczytany 2681 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    Odp: TBSR-info
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 18, 2011, 11:39:59 »
    Dzieki moderatorze,Ty jesteś spoko.Jak coś to chce zakończyć kłótnie ale założe się że za 5 minut przyjdzie post typu"Shakyor9000 to idiota".
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Adiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Września 18, 2011, 11:56:48 »
    Nie jestem przecież na przykład szatanem z RTF tylko normalnym graczem w Warbanda który ma klan i chce się trochę pobawić przy tej grze.

Co ty do nas masz? To, że jesteś ośmioletnim dzieckiem, które wszczyna tylko kłótnie na forum nie znaczy, że możesz sobie obrażać kogo chcesz. Z tego co wiem nic ci jakoś nie zrobiliśmy byś nas wyzywał. Proszę cię też byś nie zapraszał członków RTF'u do twojego klanu, bo i tak nikt nie dołączy...

PS. W szczególności zostaw Vodke, który nie wie jak się zakłada serwer do warbanda...

Offline Skorupapl

• BANITA
    • Użytkownik
    • .............................
    « Odpowiedź #47 dnia: Września 18, 2011, 12:01:36 »
    Srajkor Kupa Jesteś

Offline AVanPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Września 18, 2011, 12:13:40 »
    skorupa tą samą stronkę wyslalem mu na steama kiedy mnie obrażał :P

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    « Odpowiedź #49 dnia: Września 18, 2011, 12:25:00 »
    Myślę, że za takie coś powinno być ostrzeżenie albo dwa. Jest to rozpowszechnianie treści erotycznych!

Powodzenia!