Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: TBSR-info  (Przeczytany 2658 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arturos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: ZAL NA CAŁEJ LINI!
    « Odpowiedź #30 dnia: Września 17, 2011, 21:44:46 »
    Szukacie tylko zaczepki i chcecie się kłócić.To przez to się rozpadło tyle klanów,przez smutek i kłótnie.Nie dam się tak łatwo złamać,ale powiem wam jedno że gra powinna polegać na zabawie,wspólnej grze i wogóle a nie tylko polegać na rywalizacji.

CHLIP wzruszyłeś mnie bardziej od zobaczenia pudełka warbanda(oryginalnego ^^)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    Odp: TBSR-info
    « Odpowiedź #31 dnia: Września 17, 2011, 23:16:52 »
    W ogóle jak cuś :)

Akurat żyjemy w takim kraju, gdzie wszystko opiera się na rywalizacji.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #32 dnia: Września 18, 2011, 09:31:29 »
    Nie,rozumiem że 90% graczy którzy grają w Warbanda online to są gracze którym tylko zależy na sławie i gorących laskach,ale to bez sensu że się na mnie uwzieli,co ja takiego zrobiłem?Nie jestem przecież na przykład szatanem z RTF tylko normalnym graczem w Warbanda który ma klan i chce się trochę pobawić przy tej grze.Ale właśnie jest coś dziwnego bo się najpierw na Goku uwzieli a teraz na mnie.Jak powiecie co jest ze mną nie tak to ja to zmienie.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 18, 2011, 10:21:35 »
    Wszyscy na 100% chcą cię zabić.A tak naprawdę, zachowujesz się jak połączenie Apo z Goku, a to już jest bomba atomowa dla tawerny.Nie szukaj teorii spiskowych bo to patologia i nie pisz takich głupot jak to że:
    90% graczy którzy grają w Warbanda online to są gracze którym tylko zależy na sławie i gorących laskach,
    To jest kompletna głupota,pisząc takie rzeczy obrażasz innych i nie licz że ktoś będzie ci szedł na rękę i będzie chciał z tobą gadać.

Offline Pablord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 18, 2011, 10:30:05 »
    Witam,

Sam jestem członkiem klanu TBSR i zapewniam, że w klanie panuje miła i przyjazna atmosfera.
    Zapraszam wszystkich zainteresowanych graczy do wstąpienia w szeregi naszego klanu :)

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 18, 2011, 10:54:49 »
    Nie,rozumiem że 90% graczy którzy grają w Warbanda online to są gracze którym tylko zależy na sławie i gorących laskach.

Odejść od kompa by się przydało...
    W realu już jakiejś laski nie poznasz,nie?
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline AVanPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Września 18, 2011, 11:01:24 »
    Taaaa.. Miła atmosfera z shaYkorem na czele.. W to akurat nie mogę uwierzyć :)

Ps: A może coś więcej napiszesz o klanie? np stronka , gracze , ts...
    Pss: I mam nadzieje ze znowu nie będziesz takim botem i sam się zbanujesz

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Września 18, 2011, 11:03:44 »
    Odejść od kompa by się przydało...
    W realu już jakiejś laski nie poznasz,nie?
    Dla Twojej nie więdzy mam dziewczyne z realu.Za to Ty może byś kiedyś od kompa odszedł bo caly czas cie przy nim widze.Nie wiem też co ty robisz na tym forum skoro nie masz pojęcia o warbandzie i przed wszystkim robisz w gacie jak zobaczysz pierwszego lepszego bota.Najpierw pograj trochę w tą grę i ogarnij a nie będziesz mi tu pyskować.Uwierz,jestem potężniejszy niż ci sie wydaje.
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline AVanPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 18, 2011, 11:04:57 »
    hm...

Tssss....
    HhahahahahhahaHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

(sry za spam nie moglem sie powstrzymać)

Ps: Shaykor .. To ty powinieneś ogarnąc w tej grze. Przypominam : Z takim skillem to nawet mnie nie pokonasz =.=

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Września 18, 2011, 11:10:54 »
    Skoro już skończyłem z warbandem to nic sie niestanie jak zostane "BANIT'ą"
    A więc:

Dla Twojej nie więdzy mam dziewczyne z realu.Za to Ty może byś kiedyś od kompa odszedł bo caly czas cie przy nim widze.Nie wiem też co ty robisz na tym forum skoro nie masz pojęcia o warbandzie i przed wszystkim robisz w gacie jak zobaczysz pierwszego lepszego bota.Najpierw pograj trochę w tą grę i ogarnij a nie będziesz mi tu pyskować.Uwierz,jestem potężniejszy niż ci sie wydaje.

BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAH :D

Offline AVanPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 18, 2011, 11:14:56 »
    Wlaśnie można sprawdzić ip pablorda z ip shaykora? Jak tak to prosze sprawdzić bo coś shaykorowi nie ufam.

Offline Pablord

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Września 18, 2011, 11:18:11 »
    Jeśli o to chodzi, moje konto nie jest kontem Shakyora

Offline AVanPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Września 18, 2011, 11:19:25 »
    Cóż  , moje niepewności rozwiążą admini.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Września 18, 2011, 11:29:17 »
    Avan zachowujesz się jak małpa z cyrku.Ty bezczelnie mój klan obrażasz a sam jesteś niędzną glistą.Dlaczego więc twój kochany klan się rozpadł?Ja ci powiem dlaczego,dlatego bo nie umiecie grać,istniejecie jeszcze tylko dlatego bo WD wam pomogło.Gdyby nie ich szlachetność i pomoc byście teraz byli nikim.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Września 18, 2011, 11:30:56 »
    Widzę, że poprzednie x-naście przypadków was niczego nie nauczyło.

AVanPL dostajesz ostrzeżenie za spam i kłótnie.
    Joker1997 masz ostatnie upomnienie.
    Arturos papa.

Chcecie dyskutować, nawet się sprzeczać ? Róbcie to na poziomie...