Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband Nations 5-a-side Tournament  (Przeczytany 28122 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    Warband Nations 5-a-side Tournament
    « dnia: Września 12, 2011, 14:05:51 »
    Jak wiecie nativ jeszcze zyje takze nastepny turniej sie szykuje
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,192513.0.html

Pozdrawiam Lord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: Warband Nations 5-a-side Tournament
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 12, 2011, 14:37:07 »
    Strasznie głupie, zasady moim skromnym zdaniem =]

PS.
    Legionisto czemu do turnieju 5 v 5 z maxymalną ilością graczy zgłosiłeś 30 osobowy IPL?:O

• Użytkownik
      • IPL
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 12, 2011, 14:40:06 »
    nie doczytalem ze ma byc max 8 slotow i tyle ...
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 12, 2011, 14:55:19 »
    Jak można karać grę taką jak WB i organizować gry 5 v 5 -.-. Jedyny plus że nie organizuje tego Lust, zobaczymy może warto rzucić okiem, rozumiem że drużyny muszą być z jednego kraju..szkoda.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 12, 2011, 15:25:32 »
    Jak można karać grę taką jak WB i organizować gry 5 v 5 -.-.
    Dokładnie.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 12, 2011, 15:31:04 »
    Pewnie po to żeby nie czekać pół roku na turniej, tylko rozgrywać je częściej - wg mnie 7v7 lub 8v8 jest idealnie

Nie myślałem, że kiedyś to napiszę ale... mądrze gada :o
    « Ostatnia zmiana: Września 12, 2011, 15:39:48 wysłana przez sir Luca »

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 12, 2011, 16:03:25 »
    Fakt zę kwintesencją WB są duże bitwy - ale taka odmienna inicjatywa ma jak najbardziej szansę wypalić.Może to będzie dzieki temu pierwszy turniej w historii który sprawnie i szybko uda się przeprowadzić..Tym razem zadecyduje w 99% skill graczy ..

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 12, 2011, 20:26:30 »
    Dokładnie.

Mało ludzi gra w Nativa , ciężko jest zagrać teraz mecz 12 vs 12 w Nativa. Ponadto 5 vs 5 gwarantuje większą szanse na to , że pojawi się tych 5 graczy. Takie mecze nie są nudne i gwarantują pewną rozrywkę i emocje. Wiem bo wygrałem poprzedni turniej ;-)
    « Ostatnia zmiana: Września 12, 2011, 20:58:58 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 12, 2011, 21:12:28 »
    Ogólnie to nie ogarniam za bardzo tego ciągłego narzekania na tle "mało osób gra w native" "native w odwrocie" "native umiera" itp itd. Ja gram od początku tylko i wyłacznie w Native,teraz całkowicie okazyjnie- wejdę sobie na kilka rund i gdyby nie te ciągle rzucane hasła to bez wachania mogę powiedzieć - nie widzę różnicy...Sporo DOBRYCH graczy odeszło znudzonych, ale na ich miejsce pojawiło się mnóstwo nowych, znalezienie serwera do gry to żaden problem.... To że Wy nie gracie nie znaczy że WB jest dead :D Mi się gra tak samo jak rok temu... Ale wiem że wywołam tą wypowiedzią burzę i że to offtop to dodam tylko nawiązując i do wypowiedzi i do tematu : rok temu przeprowadzenie jakiegokolwiek turnieju było równie karkołomne co teraz :)

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 12, 2011, 21:58:07 »
    Ogólnie to nie ogarniam za bardzo tego ciągłego narzekania na tle "mało osób gra w native" "native w odwrocie" "native umiera" itp itd. Ja gram od początku tylko i wyłacznie w Native,teraz całkowicie okazyjnie- wejdę sobie na kilka rund i gdyby nie te ciągle rzucane hasła to bez wachania mogę powiedzieć - nie widzę różnicy...Sporo DOBRYCH graczy odeszło znudzonych, ale na ich miejsce pojawiło się mnóstwo nowych, znalezienie serwera do gry to żaden problem.... To że Wy nie gracie nie znaczy że WB jest dead :D Mi się gra tak samo jak rok temu... Ale wiem że wywołam tą wypowiedzią burzę i że to offtop to dodam tylko nawiązując i do wypowiedzi i do tematu : rok temu przeprowadzenie jakiegokolwiek turnieju było równie karkołomne co teraz :)

ZGADZAM SIĘ z tobą Iganatusie w 100% Native nie umiera, mnóstwo ludzi w niego gra np. serwer IG prawie 24h/7 full serwer 50/50. Parę osób może poszło na te mody crpg itd. ale jest mnóstwo nowych i fajnie grających osób. Najważniejsze jak dla mnie kulturalnych z jajem (o byle G** się nie obrażają), którzy umieją się wspólnie bawić.

Co do turnieju fajna inicjatywa jak każda zawsze przez polską scenę opierda*** jak inne turnieje, a to nie w wakacje nie pasuje, a to w rok szkolny nie pasuje to za przeproszenie to do chu** pana kiedy wam pasuje?? Oraz nie takie zasady: za mało ludzi w drużynie na turniej sorry winetou już wolę grać w 5 i wiedzieć że na 100% będą aktywni i w miarę dyspozycyjni w parę godzin niż ustawić limit od 15 ludzi i ustalać mecz przez pół miesiąca.

Trzeba było pomóc w organizacji i tyle, bo nasza scena WB jest duża ale wnioskuje ze składu sędziowskiego (0 polaków) w niczym nie pomogła lub nie utrzymuje żadnego kontaktu z przedstawicielami z innych krajów.

Jak dla mnie świetna inicjatywa jeśli Vikings znajdzie chociaż 5 osób na pewno się zgłosimy.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 12, 2011, 22:07:53 »
    Fajny turniej, trzeba wystawić ze 3 dobre drużyny;)

Sosna, nie dziw się... To jest Lygryss, któremu nic nie pasuje - zasady, termin i jeszcze układ strony na TW. Dla niego najlepsze były jego poryte Mistrzostwa Polski, w których wygrali obcokrajowcy.

• Użytkownik
      • IPL
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 13, 2011, 02:01:21 »
    Wracajac do turniejow Bedziemy kontynowac tradycje mp takze mam nadzieje i w tym roku zglosi sie wiecej stalych klanow :) A teraz na temat mysle ze kazdy kto ma chec moze zalozyc druzyne i wystartowac w tym tunieju :) dajmy na to Turasy wystawia 6 teamow wiec widac jaki tam jest potecjal :) ach te Kebaby :D:D:

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 13, 2011, 07:31:55 »
    Wgryzłem się trochę w wątek i się przekonałem. Gdyby ktoś szukał dodatkowej pomocy do teamu, to jestem do dyspozycji.

Offline Arya

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 13, 2011, 13:35:41 »
    Nasz klan najprawdopodobniej wystawi pełny skład :) trzeba pokazać kebabom gdzie ich miejsce :P

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 13, 2011, 14:25:37 »
    Postaram się namówić PE do tego turnieju :)
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016