Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RE] Ravens  (Przeczytany 16713 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Ravens
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 18, 2011, 23:08:01 »
    Skończcie.. Wygra lepszy  i tyle

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #46 dnia: Września 19, 2011, 07:18:21 »
    Wydaje mi się ze jeśli będziecie robić taki syf w tematach klanów jak zrobiliscie Refowi przed meczem i tez pewnie po meczu, mało która drużyna będzie chciała z wami zagrać. Nawet wam sie nie chce jakoś specyjalnie postarac o kontakt np emisariuszem Refu, tylko poszliście na łatwiznę i walnęliście ze chcecie zagrać z refem zeby cos tam udowodnić... przy czym rozpoczęliście kłótnie na 2/3 strony.. Gratuluje....

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #47 dnia: Września 19, 2011, 07:34:24 »
    Wydaje mi się ze jeśli będziecie robić taki syf w tematach klanów jak zrobiliscie Refowi przed meczem i tez pewnie po meczu, mało która drużyna będzie chciała z wami zagrać. Nawet wam sie nie chce jakoś specyjalnie postarac o kontakt np emisariuszem Refu, tylko poszliście na łatwiznę i walnęliście ze chcecie zagrać z refem zeby cos tam udowodnić... przy czym rozpoczęliście kłótnie na 2/3 strony.. Gratuluje....

Jagielonie, albo sie mylę , albo oni po prostu wyzwali REF do starcia, a reszta ludzi zaczęła robić syf, nie wiem czemu uważasz ze wina leży po stronie RE , oni po prostu zaczęli temat, a reszta zrobiła z niego sensacje...
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #48 dnia: Września 19, 2011, 07:42:49 »
    Widać niektórzy mają za wysokie mniemanie o sobie, i zapominają że to nadal gra. Nie spinajcie się o byle obrazek, nawet jeśli to była prowokacja - to co z tego? Nikt nie został wielce obrażony, nie przesadzajcie. A trochę rywalizacji i spinki się przyda, w końcu to napędza wszystko w ruch. Ostatnio na scenie wieje nudą, to takie coś to miła odmiana. Co do samego meczu, sądzę że będzie ciekawie bo RE to bardzo dobra ekipa, nie wiem jak w grupie ale indywidualnie, to bardzo dobry klan. I wcale nie zdziwi mnie jak REF dostanie po jajkach jak się nie zepnie, no chyba że RE słabo gra w grupie, zobaczymy mnie sam mecz bardzo ciekawi. Co do nagrywania, live streama, jak jest taki popyt czemu nie? kujmy żelazo póki gorące, może więcej meczy ludzie będą chcieli przez to oglądać, pomoże to tylko scenie.Ale to już tylko moja nieśmiała propozycja.
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2011, 07:48:57 wysłana przez ^IvE »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Września 19, 2011, 09:13:39 »
    Dobry pomysł, poza tym , RE umie grać w grupie, uwierz Ive ^^
     Może wogole nagrywane byłyby mecze, oczywiście fragmenty i wrzucane na yt i inne stronki, potem byłyby do obejrzenia?
    (click to show/hide)

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #50 dnia: Września 19, 2011, 10:14:12 »
    Im więcej jedna ze stron będzie gadać, tym większa będzie jej porażka. Więc sugeruję jeszcze kilka stron spamu, będzie ciekawiej.
    Strasznie żaluję, że nie mogłem grać w sparingu Hitmenów z RE, ale mam nadzieję, że kiedy wróci większość naszego składu, to zagramy znowu.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #51 dnia: Września 19, 2011, 10:31:22 »
    Z wielką przyjemnością zagramy z wami po raz kolejny.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Września 19, 2011, 11:14:01 »
    Hrabia Drakula jaki jest twój nick w grze? P.S. RE vs HITMEN to był spar czy mecz, bo jak mecz to ile było?
    (click to show/hide)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #53 dnia: Września 19, 2011, 11:29:24 »
    Hmm w sumie to nazwałbym treningiem:) U nas nie było zdecydowanej większości składu, w RE grali najemnicy - ale z tego co słyszałem to ciekawa bitwa

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 19, 2011, 11:35:01 »
    nie wiem czy "najemnikami" można nazwać 1 osobę z Pe, która grała 4 rundy
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2011, 18:32:31 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 19, 2011, 11:47:32 »
    No dobrze, może być być nazwa "występ gościnny" :D To bez znaczenia i nie ma się o co kłócić,  do zobaczenia na polu bitwy nastepnym razem

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Września 19, 2011, 11:48:40 »
    Nasz klan nigdy na żadnym sparze nie miał najemników a przynajmniej nie na ostatnich... Teraz gdy graliśmy z Hitmenami to wygraliśmy(Tak to był spar treningowy) i nie mieliśmy żadnych najemników -.-

To był tylko sparing treningowy więc nie piszcie że składu nie mieliście pełnego by my też nie..

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #57 dnia: Września 19, 2011, 11:53:04 »
    Myślę że dalsza sprzeczka nie ma sensu, po prostu spotkamy się na dużej bitwie następnym razem.Znam swój klan i wiem że do składu brakowało bardzo dużo , z tego co mówicie u Was podobnie więc to zwykły,rekreacyjny trening.My wygraliśmy poprzedni, teraz Wy byliście górą.Tak jak wcześniej wspominałem jesteście skillowo bardzo mocni i nie mogę się doczekać kolejnego starcia:)

http://img155.imageshack.us/img155/2895/mb27k.jpg

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Września 19, 2011, 11:54:05 »
    UltimateWarrior to NiggerBoy jest w 2 klanach na native. Musiał zmienić nick bo go banowali na rożnych serwerach za Nick

Ap ropo Blasta nie wiem do jakiego ..... on grał. Była mowa że nie gramy z najemnikami..

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #59 dnia: Września 19, 2011, 11:59:35 »
    Tak jak mówiłem wcześniej nie ma różnicy bo to był trening (takich starć mamy na koncie np z VG chyba z 20) - więc myślę że jeszcze zawalczymy treningowo wiele,wiele razy.