Skoro taki mocny jesteś, to czemu nie jesteś w tej reprezentacji? :)
Pytanie dlaczego Ty w niej jesteś i reszta Twoich kolegów z Sarracenów (poza Errorem, który jest naprawde silnym piechurem).
Proste... jesteś głównie za sprawą ingerencji Ivego w jej wybór. Twoi koledzy zresztą też. Co tam robi taki Fresh!?
Wg mnie ta reprezentacja jest mocno pomylona. Na pewno (jeśli chodzi o piechote) od CarpeDiem jest mocniejszy Blackhawk, Araneus, czy kociskoklakier, chociaż już go dawno nie widziałem na żadnym serwerze,ani meczu z udziałem Orłów. Więc dlaczego Blackhawka i tego ostatniego nie ma w drużynie reprezentacji? Wymieniam tu ludzi z PE, bo to najmocniejszy polski klan na dzień dzisiejszy co w ostatnich tygodniach udowodnili 2 razy, pokonując Sarracenów i Sarracenów z pomocą merców z europejskich klanów (GoW). Zresztą, jeśli chodzi o strzelców wtrąciłbym tam Prince17, zamiast Fresha (jeśli nie gra na kuszy, przepraszam za błąd, sugeruje się tym co widzę grając na serwerach).
Obserwuje graczy na serwerze klanu IG, bo tam często gram. Nie chcę się porównywać do powyżej wymienionych graczy, bo i CarpeDiem i ta 3 piechurów z PE jest naprawdę mocna, można powiedzieć, że czołówka Europy. Obserwuje także wyniki meczy, końcowe wyniki, tabele.
Btw. @PE, sorry, że nie w tym temacie, ale Wy chyba też używacie merca na SNL ? Nie spotkałem się na Waszym forum z podaniem Gannicusa, a w tabelach widnieje. Z tego co wiem, Gannicus to doświadczony gracz z Turcji, który był chociażby w 3OA czy RN. Także !? Jeżeli to moja pomyłka, wybaczcie, człowiek się myli.