Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 111203 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michał Wierzbicki

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #480 dnia: Kwietnia 07, 2013, 12:54:28 »
    Ale wy wszyscy jesteście problematyczni - znam jeden, najlepszy w sumie sposób by rozstrzygnąć kto jest lepszy :

KoH vs SRC

KoH niech gra bez swoich Trebronów, LCDHów, HITMENów, ( niech sobie grają już Jurdas i Warhammer gwiazdy ) a Sarraceni bez Hivesów i Sikiców i po sprawie....

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #481 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:04:21 »
    Ponad 2 strony przez noc, ale z wy kochacie nasz wątek. Jesteśmy grupą i to było wałkowane tyle razy, nie ma co ukrywać zebrać ludzi z rdzennego KoHu na mecz byłoby ciężko, gramy to dla zabawy.

@CarpeDiem, Sebek - Jesteśmy słabi, nie potrafimy grać - cieszę się, że tak mocno śledzicie nasze postępy, naprawdę jestem strasznie wzruszony tym, że gracie w reprezentacji. Gdyby był stary kapitan pewnie nawet nie wpuściłby Was na TS. Ale dobra, powtórzę jeszcze raz: JESTEŚMY SŁABI. Także już to wiemy, nie musicie tego pisać drugi raz. Krótko mówiąc: wypad ze spamem z naszego wątku, idźcie kraść telewizory.

Pozdrawiam!

@Down:

Spoko. Wiem, że macie zawalony terminarz, ale kto wie, może spotkamy się w SNL'u.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #482 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:06:12 »
    Nie martw się, możemy zagrać, byle by znaleźć termin między SNLem, WNLem, NCupem , Mercem i Dead Islandem.
    Ja nie twierdzę że jesteście słabi. A to że kiedyś reprę wybierano pod biurkiem to inna sprawa.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #483 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:15:06 »
    Ale wy wszyscy jesteście problematyczni - znam jeden, najlepszy w sumie sposób by rozstrzygnąć kto jest lepszy :

KoH vs SRC

KoH niech gra bez swoich Trebronów, LCDHów, HITMENów, ( niech sobie grają już Jurdas i Warhammer gwiazdy ) a Sarraceni bez Hivesów i Sikiców i po sprawie....

Sprostujmy - KoH ograliśmy kilka razy, bez pomocy Ottomana i Hivesa. Hives grał tylko w meczu z Hitmenami, który był dosyć łatwy i bez niego byśmy wygrali. Wszystkie mecze w pucharze poza tym z Hitmenami wygraliśmy bez pomocy osób z zagranicy.

Zakończmy ten bezsensowny spam tym właśnie postem.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #484 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:16:01 »
    Skoro taki mocny jesteś, to czemu nie jesteś w tej reprezentacji? :)
    Pytanie dlaczego Ty w niej jesteś i reszta Twoich kolegów z Sarracenów (poza Errorem, który jest naprawde silnym piechurem).
    Proste... jesteś głównie za sprawą ingerencji Ivego w jej wybór. Twoi koledzy zresztą też. Co tam robi taki Fresh!?
    Wg mnie ta reprezentacja jest mocno pomylona. Na pewno (jeśli chodzi o piechote) od CarpeDiem jest mocniejszy Blackhawk, Araneus, czy kociskoklakier, chociaż już go dawno nie widziałem na żadnym serwerze,ani meczu z udziałem Orłów. Więc dlaczego Blackhawka i tego ostatniego nie ma w drużynie reprezentacji? Wymieniam tu ludzi z PE, bo to najmocniejszy polski klan na dzień dzisiejszy co w ostatnich tygodniach udowodnili 2 razy, pokonując Sarracenów i Sarracenów z pomocą merców z europejskich klanów (GoW). Zresztą, jeśli chodzi o strzelców wtrąciłbym tam Prince17, zamiast Fresha (jeśli nie gra na kuszy, przepraszam za błąd, sugeruje się tym co widzę grając na serwerach).
    Obserwuje graczy na serwerze klanu IG, bo tam często gram. Nie chcę się porównywać do powyżej wymienionych graczy, bo i CarpeDiem i ta 3 piechurów z PE jest naprawdę mocna, można powiedzieć, że czołówka Europy. Obserwuje także wyniki meczy, końcowe wyniki, tabele.

Btw. @PE, sorry, że nie w tym temacie, ale Wy chyba też używacie merca na SNL ? Nie spotkałem się na Waszym forum z podaniem Gannicusa, a w tabelach widnieje. Z tego co wiem, Gannicus to doświadczony gracz z Turcji, który był chociażby w 3OA czy RN. Także !? Jeżeli to moja pomyłka, wybaczcie, człowiek się myli.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #485 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:20:40 »
    Pytanie dlaczego Ty w niej jesteś i reszta Twoich kolegów z Sarracenów (poza Errorem, który jest naprawde silnym piechurem).
    Proste... jesteś głównie za sprawą ingerencji Ivego w jej wybór. Twoi koledzy zresztą też. Co tam robi taki Fresh!?
    Wg mnie ta reprezentacja jest mocno pomylona. Na pewno (jeśli chodzi o piechote) od CarpeDiem jest mocniejszy Blackhawk, Araneus, czy kociskoklakier, chociaż już go dawno nie widziałem na żadnym serwerze,ani meczu z udziałem Orłów. Więc dlaczego Blackhawka i tego ostatniego nie ma w drużynie reprezentacji? Wymieniam tu ludzi z PE, bo to najmocniejszy polski klan na dzień dzisiejszy co w ostatnich tygodniach udowodnili 2 razy, pokonując Sarracenów i Sarracenów z pomocą merców z europejskich klanów (GoW). Zresztą, jeśli chodzi o strzelców wtrąciłbym tam Prince17, zamiast Fresha (jeśli nie gra na kuszy, przepraszam za błąd, sugeruje się tym co widzę grając na serwerach).
    Obserwuje graczy na serwerze klanu IG, bo tam często gram. Nie chcę się porównywać do powyżej wymienionych graczy, bo i CarpeDiem i ta 3 piechurów z PE jest naprawdę mocna, można powiedzieć, że czołówka Europy. Obserwuje także wyniki meczy, końcowe wyniki, tabele.

Btw. @PE, sorry, że nie w tym temacie, ale Wy chyba też używacie merca na SNL ? Nie spotkałem się na Waszym forum z podaniem Gannicusa, a w tabelach widnieje. Z tego co wiem, Gannicus to doświadczony gracz z Turcji, który był chociażby w 3OA czy RN. Także !? Jeżeli to moja pomyłka, wybaczcie, człowiek się myli.

Mówiąc, że Araneus czy Kociskoklakier [!] są lepsi ode mnie na piechocie, bardzo, ale to bardzo mocno mnie obrażasz. Fakt, Blackhawk jest dobry i ma swój specyficzny styl gry, ale i tak mi się wydaje, że jestem od niego lepszy.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #486 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:25:35 »
    Mówiąc, że Araneus czy Kociskoklakier [!] są lepsi ode mnie na piechocie, bardzo, ale to bardzo mocno mnie obrażasz. Fakt, Blackhawk jest dobry i ma swój specyficzny styl gry, ale i tak mi się wydaje, że jestem od niego lepszy.
    No dobra, może prawda Cię obraża, ale bezpośrednie starcia między PE a SRC pokazują, że jednak cała trójka jest od Ciebie mocniejsza. Przecież, chyba przez 10 rund nie unikali bezpośredniego starcia czekając, aż strzelcy i konnica Was wyrżnie. Musieli brać udział w walce, w końcu 3 graczy to prawie 40% składu przy obecnym systemie gry (8v8). A na zamkniętej mapie, to filar drużyny.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #487 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:27:01 »
    Pytanie dlaczego Ty w niej jesteś i reszta Twoich kolegów z Sarracenów
    Acha, czyli jak jestem w SRC to jestem słaby?

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #488 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:28:39 »
    Acha, czyli jak jestem w SRC to jestem słaby?
    Akurat najbardziej miałem tu na myśli Fresha, którego oddzieliłem, niż Ciebie bo wiem, żeś mocny strzelec.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #489 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:29:53 »
    I to chciałem zobaczyć! :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #490 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:30:46 »

Z tego co wiem, to mylisz się i to bardzo.

Widzę, że mistrzowie OT mocno się za ten wątek zabrali :P
    Ja tymczasem chciałbym życzyć powodzenia w fazie pucharowej, dla KoH.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #491 dnia: Kwietnia 07, 2013, 13:45:50 »
    Wyjaśnie kilka kwesti zanim wątek zamknie Rome ;3
    Co to za problem zdzierżyć takiemu Warhammerowi, albo Teoisowi. Nie no żartuje. Są może i całkiem spoko na TS, ale (niestety) na tawernie dostają dziwnego animuszu, i czują się lepsi niż w rzeczywistości.
    Natomiast, co do wybierania repry, to Harman cały czas obserwuje graczy, uzupełnia dodając lub odejmując ludzi z rostera.

PS. Virus nie ma manuala, i ma ograzm bo nauczył się używać bb-code.

Neto widzisz co tawerna robi z człowiekiem? (joke) A mój skill nie raz zaczerwienił twój nick w tabeli także wraca ;]

Gannicus to polaczyna i to na swój sposób znana... Carpe i Neto znają go dobrze więc jeśli zechcą to wbiją na tsa PE i dowiedzą się :D

Aha zapomniałbym...
    Carpe, Gannicus z paluszkiem w d.. niestety Cię pojedzie mimo tego, że i ty źle nie grasz ^^
    Gupię kłótnie czas odłożyć na bok... Repra, fakt nie ta sama co kiedyś, ale nadejdzie (mam nadzieje) czas gdy to ktoś z PE lub Src poprowadzi Reprezentacje.
    Pozdrowionka

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #492 dnia: Kwietnia 07, 2013, 14:07:59 »
    Gannicus to chyba Kamillo. Patrząc na nick pasujący do serialu Spatakus :D
    Natomiast Teo, bez obrazy ale wczoraj pokazałem że mimo wszystko jestem lepszy, ale jestem otwarty na propozycję walki.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #493 dnia: Kwietnia 07, 2013, 14:12:28 »
    Carpe, Gannicus z paluszkiem w d.. niestety Cię pojedzie mimo tego, że i ty źle nie grasz ^^
    Gupię kłótnie czas odłożyć na bok... Repra, fakt nie ta sama co kiedyś, ale nadejdzie (mam nadzieje) czas gdy to ktoś z PE lub Src poprowadzi Reprezentacje.
    Pozdrowionka

K****, stary, dawaj go tu. Dostanie do 0, jeśli to rzeczywiście Kamillo. Marne masz pojęcie o skillu moim, czy ludzi z PE.

Nic więcej tu nie piszę, szkoda się robi co niektórych którzy się wypowiedzieli.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #494 dnia: Kwietnia 07, 2013, 14:17:32 »
    Te pr0s na bitwie słyszałem, że duele nic nie znaczą :D, może ze mną się spróbujesz, będziesz miał drugą porażkę do pary ;D