Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 111160 razy)

Opis tematu:

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #135 dnia: Lipca 13, 2012, 00:01:22 »
    Myśle że nie ale dziękuje za mecz i powodzenia :)
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #136 dnia: Lipca 13, 2012, 00:12:23 »
    Myślę, że jak następny mecz będziecie grać u nas na serwerze, a gracze pod nickami waszych klanowiczów faktycznie będą waszymi graczami walka będzie zupełnie inna.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #137 dnia: Lipca 13, 2012, 10:49:35 »
    A ty dalej swoje ;D

U nas nie było żadnego najemnika, a to że ktoś Ci się ponoć przyznał na jakimś serwerze to zwykła prowokacja. Tak samo tekst że wszyscy od nas zaczęli na drugiej mapie chamberować, też dobre bo może tylko Sebek i Rumcajs coś takiego odwalali. Ja nie wiem, Ci jest szkoda że ugraliście tylko 12 rund? Możemy zagrać jeszcze raz na serwerze klanu trzeciego. To, że Grzewit u was jest nie zobowiązuje Was do wygrywania do 3, 4.

Jeśli jesteś zainteresowany moją propozycją z ostatnich linijek powyższego tekstu to zapraszam na PW bądź na STEAM, tam przedyskutujemy resztę.

Offline SkalpelPL

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The_Egyptian w M&B:W
    « Odpowiedź #138 dnia: Lipca 13, 2012, 12:39:39 »
    Tak samo tekst że wszyscy od nas zaczęli na drugiej mapie chamberować, też dobre bo może tylko Sebek i Rumcajs coś takiego odwalali.
    Przepraszam, ale czy kolejne małe, polskie klany Warband wymyślają własne zasady? Chcecie stać się reformatorami tej gry ? Heh... no tak... noobskie klany, zapomniałem. Ale ok, spytam więc - od kiedy to nie wolno chamberować na meczach? Bo nie do końca rozumiem tego. Jeśli od dzisiaj są takie zasady w Warband, to klany takie jak SoV, KoH, BB czy inne małe gówna klany są faworytami w ligach typu ENL.

To, że Grzewit u was jest nie zobowiązuje Was do wygrywania do 3, 4.
    @Grzewit wcale nie jest taki dobry jak tu piszecie. Jeżeli chodzi o konnych, to już Husasz czy Krzyżak są lepsi z tych, co aktualnie grają.
    (click to show/hide)

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Lipca 13, 2012, 13:07:05 »
    Wypowiedź była kierowana do jaqanga, więc on zrozumiał co miałem na myśli mówiąc o chamberowaniu. Po prostu on mi się o to żalił, że nagle u nas wszyscy się tego nauczyli.  Koniec dyskusji.

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #140 dnia: Lipca 13, 2012, 13:31:46 »
    Żaliłem się? Nie bądź śmieszny Aharo, po prostu zażądałem rewanżu na naszym serwerze, nie kwestionuje czy byli u was najemnicy czy nie, bo nie mam nawet sposobu, po prostu zagramy mecz jak zakupimy własny serwer.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Lipca 13, 2012, 14:19:49 »
    Myślę, że jak następny mecz będziecie grać u nas na serwerze, a gracze pod nickami waszych klanowiczów faktycznie będą waszymi graczami walka będzie zupełnie inna.

Żaliłem się? Nie bądź śmieszny Aharo, po prostu zażądałem rewanżu na naszym serwerze, nie kwestionuje czy byli u was najemnicy czy nie, bo nie mam nawet sposobu.

Omnomnom

KoH oszukuje bo ich gracze chcą się rozwijać i trenują chambery, a chamberować mogą tylko gracze którzy przegrali conajmniej 1000h na WB bo inaczej używają H35wbx cheata.

----------------------------------------------------------------------------

po prostu zagramy mecz jak zakupimy własny serwer.
    No no a potem weźmiecie sobie graczy z IG.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2012, 14:38:55 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Lipca 13, 2012, 14:58:15 »
    Co do spoilera : bo tak już jest i tego nie zmienisz =.=

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #143 dnia: Lipca 13, 2012, 16:20:10 »
    Przepraszam, ale czy kolejne małe, polskie klany Warband wymyślają własne zasady? Chcecie stać się reformatorami tej gry ? Heh... no tak... noobskie klany, zapomniałem. Ale ok, spytam więc - od kiedy to nie wolno chamberować na meczach? Bo nie do końca rozumiem tego. Jeśli od dzisiaj są takie zasady w Warband, to klany takie jak SoV, KoH, BB czy inne małe gówna klany są faworytami w ligach typu ENL.
    @Grzewit wcale nie jest taki dobry jak tu piszecie. Jeżeli chodzi o konnych, to już Husasz czy Krzyżak są lepsi z tych, co aktualnie grają.
    (click to show/hide)

Mówisz noobskie klany...
    Jesteś śmieszny...
    Nie wiem kim jesteś(być może to nie pierwsze twoje multikonto), ale stworz własny klan i osiągnij tyle co wyżej wymienione klany(KoH,BB czy SoV) to zrozumiem czemu tak uważasz... Ale jeśli jednak jesteś kolejnym retardem z tawerny który nigdy na oczy nie widział sparingu(czy też innych tego typu rzeczy) to ZAMILCZ!
    Husasz, masz racje... Retard are everywhere

Offline SkalpelPL

• BANITA
    • Użytkownik
    • The_Egyptian w M&B:W
    « Odpowiedź #144 dnia: Lipca 13, 2012, 16:59:02 »
    stworz własny klan i osiągnij tyle co wyżej wymienione klany(KoH,BB czy SoV)uważasz...
    Wybacz, ale powiedz mi co osiągnęły te klany, nawet razem wzięte? Bo na pewno nie wiele.

Offline Jazon

• BANITA
    • Użytkownik
    • FETISH_Jazon
    « Odpowiedź #145 dnia: Lipca 13, 2012, 17:03:47 »
    No sorki ale wyżej wymienione klany mają marne osiągnięcia w porównaniu do REF, WV, SRT czy PE. Po postach Skalpela widzę że pochodzi z jednego z takich klanów więc nie pisz tu bzdur, tyjawo. KoH i inne BB czy cośtam to klany mało znane, profilaktycznie zapytałem się na steam gracza zza granicy o KoH... odpowiedź - "WTF?". Drugą sprawą jest zachowanie osób z takich klanów, większość to dzieci przed mutacją i na serwach wypusją głupoty że głowa mała, chyba myślą że są z super silnego klanu a gdy widzę na KoH, cytuję "A chcesz bana?" do gościa który napisał że wasz klan jest słaby naprawdę padłem hyhy

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Lipca 13, 2012, 17:04:52 »
    Co innego powiedzieć swoje zdanie na "głównym" koncie, a co innego wywalić tony obelg i prowokacji na multikoncie. Tacy mocni, to pod prawdziwym nickiem piszcie, bo nigdy nie słyszałem o żadnym Skalpelu,Europejczyku czy Dyblasie ...

Z mojej strony prawdziwe gratki dla KoHu, upadał i upadał aż nareszcie podnosi się na nogi. Brawo ;D

Offline Jazon

• BANITA
    • Użytkownik
    • FETISH_Jazon
    « Odpowiedź #147 dnia: Lipca 13, 2012, 17:26:43 »
    No i proszę - jestem Jazon i nie szanuję waszego klanu bo wyżej sracie niż łeb macie.

Offline Luther

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Lipca 13, 2012, 17:27:19 »
    Gratuluje świetnego wyniku i myślę żebyście wygrali gdybyście mieli kilku dobrych graczy którzy byli offline lub wyjechali.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Lipca 13, 2012, 17:55:32 »
    Dzięki Zumbagi ;)

Proszę wszystkie Skalpely, Afrykańczyki i inne Dryblasy o zaprzestanie pisania bez sensownych postów w naszym wątku. Z góry dziękuje. :)

No i proszę - jestem Jazon i nie szanuję waszego klanu bo wyżej sracie niż łeb macie.

Jestem tym zafascynowany, przestań pisać bo tworzysz słabą prowokacje.