Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 110819 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 28, 2012, 20:23:02 »
    No pewnie, że możesz Wofciu ;*

Koniec spamu, do zobaczenia w sobotę po meczu ;o

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 28, 2012, 20:55:06 »
    Zapiszcie się lepiej do ENLa, koguciki ^^

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wolfar
    « Odpowiedź #92 dnia: Maja 28, 2012, 21:00:09 »
    Spoko, powodzenia jeśli jeszcze nie życzyłem.

I przyjęło się że mówią na mnie Łulfuś :)

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Maja 29, 2012, 07:30:31 »
    Zapiszcie się lepiej do ENLa, koguciki ^^

Wspominałem taką chęć kilkanaście postów wcześniej. Jak uda mi się spisać co najmniej 16 osób to się zapiszemy. : )

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Czerwca 02, 2012, 22:11:36 »
    Rozegraliśmy z klanem BB mecz. Niestety przegraliśmy go 12 : 8. Liczymy na szybki rewanż w którym będą Oni grali Fair Play. I nie będą zmieniać co chwila map. Dzięki za grę.

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #95 dnia: Czerwca 02, 2012, 22:32:42 »
    Aharo naprawdę...

Wygraliśmy 5:0 pierwszy resp NT(KoH zgodził się na zmianę mapy, mamy screeny), ale Aharo stwierdził że to rozgrzewka(a KoH wcześniej zgodził się że live). Kazał zmienić na village i wyzywał nas od tchórzy że nie chcemy tam grać, a przecież miało być NT. W końcu wyszło że 5 na NT, 10 na village i 5 na PA.

Screeny będą jutro :)

PS: Jakby tego było mało jeden od nich wszedł do nas na TS na jednej rundzie, a wcześniej wszedł w środku rundy do naszego teamu. Więc teoretycznie powinno być 14:6 dla nas, ale się nie upieramy bo i tak wygraliśmy :)

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #96 dnia: Czerwca 02, 2012, 22:37:42 »
    Sprawdźcie logi z meczu, a wyjdzie prawda czy pisali o zmianie mapy i o tym czy był live czy nie. Graliście na REFie ta?
    (click to show/hide)

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #97 dnia: Czerwca 02, 2012, 22:41:13 »
    Zmiana mapy była ustalana przed meczem, z komórki Magnusa więc jest historia :)

A live można sprawdzić oczywiście i to świetny pomysł :)

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Czerwca 02, 2012, 23:14:57 »
    Mówiłem że BB dupy nie da, słabi nie są ;) Gratki dla obu drużyn. I nie ma co się pruć zmian map, nie robią jakiejś wielkiej różnicy,  wątpię abyście ustalali taktykę przed meczem ;p

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #99 dnia: Czerwca 02, 2012, 23:26:43 »
    Przepraszam bardzo Aharo...
    Ale czy dla waćpana oszukiwaniem jest zmiana mapy którą przegrywaliście do zera, zresztą którą sami zmieniliście perfidnie? Tak się składa, że mam brata w KoH i „niechcący” usłyszałem co nieco, między innymi to jak uciekacie od problemów, nawet mój brat mówił wam- swojemu klanowi- żeby się ogarnął... Czemu go nie posłuchaliście? Nawet jeśli mapa została zmieniona to wioske i szturm na port graliśmi normalnie. To świadczy o tym, że tylko Fatal potrafi ładnie podziękować za mecz nie wymigując się. Pare postów wyżej jest powód waszych histerii i usprawiedliwiania poraszki.
    Dziekuje za mecz. Czekamy na następny.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Czerwca 03, 2012, 08:17:54 »
    @Wolfar: Tylko nawet jeśli jest rozgrzewka jeden resp to było trzeba pisać live, no nie? : )

@Zumbagi: Żebyś wiedział taktyki były przygotowane na wioske i port assasult tak jak było ustalone. Nie ma co ukrywać, ale na nt nie byliśmy gotowi. @Teoiss: Już mi nie gadaj że Gvozdziu mówił coś o ogarnianiu, jedyne co ty wprowadziłeś siedząc obok niego to to że się z Ciebie śmialiśmy jak cały czas przeklinałeś na wiosce. To ja Ciebie proszę ogarnij się ;)

Fatal się powinien do Was dziś odezwać w sprawie rewanżu. :)

Aha i proszę nie mów że my Was wyzywaliśmy. To wy nas cały czas wyzywaliście, od tchórzy i jeszcze o klanie. Ja raz napisałem tak jak wy czy boicie się grać na wiosce. My poszliśmy na ustępstwa a wy zaczynacie coś wymyślać. To że Rafard do Was wbił to już nie nasz kłopot chwilowo nie ma w klanie. Jeśli wykaże skruche otrzyma może szansę. Jeszcze raz dzięki za mecz i liczę na uczciwy rewanż.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #101 dnia: Czerwca 03, 2012, 08:45:55 »
    Co Aharo byłeś tak pewny wygranej że nie możesz przeboleć porażki? Gratki BB!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #102 dnia: Czerwca 03, 2012, 10:08:38 »
    Aharo, tak przeklinałem bo nie mogłem znieść tego jak wy perfidnie mapy zmieniacie. To że Dominiqe był z wami na ts to nie znaczy, że macie się z nim dobrze bawić na nasz kosz i to na oficjalnym meczu!
    Czekam na rewanż i prosze was grajmy fair to się wszystko wyjaśni.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Czerwca 03, 2012, 10:39:14 »
    @Music/Smerfo - mogę przeboleć i to spokojnie. Każdy mecz czegoś uczy. : ) aha i nie wiem czemu ale przed meczem dostałem info że u nas jesteś najemnikiem no i miałem Ci przekazać byś nie grał xd

@Teoiss: Już nie kręć przeklinałeś jeszcze jak miała być zmieniona mapa z village na nt. Potem na wiosce pod koniec respa jak was dogoniliśmy. Ale co tam nie przejmujmy się tym. Liczymy na rewanż i tyle. : )

Offline M4gnus

• Użytkownik
    • Konto pod opieka Teoissa
    « Odpowiedź #104 dnia: Czerwca 03, 2012, 10:48:41 »
    Pare rzeczy tu trzeba powiedzieć... Aharo przed meczem poprosiłem cie o zmiane mapy i ty sie zgodziłeś. Niestety nie mieliśmy obecnych strzelców i nie chcieliśmy grac na tej mapie, no ale wyszło jak wyszło. Myślę że już czas żeby na oficjalnych meczach ktoś spekcił z neutralnego klanu, cos w rodzaju sędziego.

Rozwaliło mnie jak po 1 mapie na NT 5:0 zacząłeś spamować mi na steam i na czacie, że to była "rozgrzewka" i gramy "tak jak było ustalone"
    Zawsze na rozgrzewce kampicie i spieprzacie po mapie żeby tylko był remis? nawet twoi ludzie byli zdegustowani twoją postawą...

Nie wiem czy tak prędko zagramy z wami reważ, niezbyt mi sie uśmiecha kolejna 3 godzinna kłótnia po której nawet nie wiedzieliśmy kiedy gramy w końcu live czy nolive... Wynik jak dla nas jest bardzo niski, powodem było wiele czynników, no ale wygrana to wygrana.