Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][KoH] Kingdom o Heaven  (Przeczytany 111168 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: [NATIVE][_oF_KoH] Kingdom of Heaven
    « Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 03, 2012, 11:33:14 »
    Wiesz, że ja Ci ani razu nie napisałem że to była rozgrzewka? :O

Jeśli boicie się grać rewanż to trudno, gdybyśmy grali wedle ustaleń pewnie wynik uległbym zmianie, no ale cóż i tak nieźle się Wam daliśmy we znaki pod koniec, u nas brak łuczników na szturmie bardziej wołał o pomstę - granie samą piechotą na tej mapie to nie jest rzecz łatwa. Tak czy siak gratuluję Wam wyniku i wygranej, zakończmy bez sensowne pisanie tego wszystkie i idźmy dalej ku lepszej przyszłości, liczę na rewanż ;)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 03, 2012, 11:38:53 »
    Postaram się coś z tym zrobić.
    Powodzenia w nadchodzących meczach.

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Czerwca 24, 2012, 19:14:28 »
    Po krótkiej przerwie powracamy do aktywności z sporą liczbą nowych członków.

Do klanu dołączyli:
    Bartos
    Rycerz Regulus
    MaxPL
    Szymon23
    Yero
    Domino
    DrMenele
    Mateo
    Bazar
    Tomili

Było także kilka awansów których wyniki można zobaczyć w pierwszym poście w podpunkcie Skład Klanu.

Już dziś gramy mecz z Bohemian. : )

Pozdrawiam !

Offline Aharo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Czerwca 24, 2012, 21:35:09 »
    Przepraszam za mulitposta.

_________

Dzisiaj rozegraliśmy mecz z klanem Bohemian Guard, wynik to 9 : 10 na korzyść naszych przeciwników. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego meczu, mogliśmy sprawdzić umiejętności nowych członków naszego klanu. Wynik jak najbardziej nas zadowala i z pewnością rozegramy rewanż.

Oto zdjęcia z walk:

Szturm na Port
    (click to show/hide)

Wioska
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #109 dnia: Czerwca 26, 2012, 07:45:43 »
      Wczoraj, KoH rozegrał mecz z klanem LOU.

Wynik to
      KoH: 18:2 LOU

Spodziewaliśmy się trudniejszej przeprawy po zwycięstwo, gdy zobaczyliśmy wyniki starć tego klanu z kilkoma innymi, ale udało się!

Screeny:

(click to show/hide)

Dziękujemy za grę, mecz odbył się w miłej atmosferze, bez żadnych incydentów. Wkurzające było tylko opuszczanie serwera przez graczy, aby uniknąć screena, ale cóż...
      « Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2012, 10:46:29 wysłana przez NeToMaN »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
      • Użytkownik
      « Odpowiedź #110 dnia: Lipca 02, 2012, 09:15:03 »
        KoH rozegrał mecz z klanem Wolfpack

Wynik to
        KoH 9:9 Woflpack

Starcie było wielce emocjonujące, choć zdarzały  się błędy (niestety głównie po naszej stronie). Wynik zdecydowanie nas satysfakcjonuje, może nie licząc tego że przez upadek naszego kolegi z wieży,nie było masterów, i przeciwnik nam uciekł na remis :D 

Screeny:

(click to show/hide)

Przepraszam za  multiposta  :D

I za mój ortograf na pierwszym screenie, aczkolwiek tak to jest jak się nie widzi w jakie przyciski się klepie ;P

Offline Cord

• BANITA
        • Użytkownik
        • Piwa: 0
        « Odpowiedź #111 dnia: Lipca 04, 2012, 18:27:03 »
        Słyszałem , że dzisiaj gracie oficjalny mecz z Wolfpackiem , a ten tutaj to wg. WP był treningowy, no cóż ja bym nigdy nie wziął za mecz spotkania umówionego 5 minut wcześniej

Offline Cord

• BANITA
        • Użytkownik
        « Odpowiedź #112 dnia: Lipca 04, 2012, 20:17:05 »
        Skasujcie wynik tego nieoficjalnego, treningowego, spotkania z Wolfpackiem, dzisiaj rozegraliście oficjalne, pochwalcie się !

Offline Aharo

• Użytkownik
        « Odpowiedź #113 dnia: Lipca 04, 2012, 21:35:27 »
        Tak rzeczywiście był to nieoficjalny, zaszło kilak nieporozumień. Fatal sklerotyk nie powiedział "jaki to rodzaj gry". Dziś nie graliśmy oficjalnego, lecz treningowy.

Gdyby to był oficjalny to by były wszystkie osoby, ogólnie fajnie się dziś grało. I nie ma co płakać, zaraz wynik usuwam.

Offline T_o_M

• Użytkownik
        « Odpowiedź #114 dnia: Lipca 06, 2012, 23:31:07 »
        Hej, chciałbym przypomnieć tylko, że spar z LOU był nieoficjalny. Teraz zresztą dwaj dowódcy LOU się o nim dowiedzieli.
        Jesteśmy mało na scenie WB, ale to nie znaczy, że można nas robić w balona.

EDIT: W każdym bądź razie trzeba będzie zrobić z wami rewanż, skoro tak bardzo przegraliśmy ;/
        « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2012, 23:55:42 wysłana przez T_o_M »

Offline Aharo

• Użytkownik
        « Odpowiedź #115 dnia: Lipca 07, 2012, 12:45:15 »
        Nie wiem nie było mnie, lecz ja tylko słyszałem tekst że Wasz, czy też aktualny wtedy tam dowódca dał pozwolenie na publikacje wyniku. Tyle wiem, a co do rewanżu to zapraszam na nasze forum ;)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
        • Użytkownik
        « Odpowiedź #116 dnia: Lipca 07, 2012, 13:09:56 »
        Hej, chciałbym przypomnieć tylko, że spar z LOU był nieoficjalny. Teraz zresztą dwaj dowódcy LOU się o nim dowiedzieli.
        Jesteśmy mało na scenie WB, ale to nie znaczy, że można nas robić w balona.

EDIT: W każdym bądź razie trzeba będzie zrobić z wami rewanż, skoro tak bardzo przegraliśmy ;/

Drogi T_o_M`ie, po meczu wszyscy wasi gracze weszli na nasz TS, wspólnie graliśmy itp. oraz zgodziliście się opublikować wyniki, więc nie wiem w czym problem.

Offline Europejczyk

• BANITA
        • Użytkownik
        « Odpowiedź #117 dnia: Lipca 07, 2012, 15:08:31 »
        Ale powiedz mi, czy to graczy czy liderzy o tym decydują ? No właśnie....

Offline Aharo

• Użytkownik
        « Odpowiedź #118 dnia: Lipca 07, 2012, 16:50:50 »
        Ale ktoś był chyba tam odpowiedzialny za mecz? Ty myślisz, że sami gracze sobie mecz urządzili? Według mnie jeśli wszyscy, w tym osoba wyższa stanowiskiem wyrazi zgodę na publikacje to nie ma żadnego sprzeciwu, sprawa już dawno powinna zostać zamknięta ponieważ to Wasze sprawy wewnętrzne w klanie kto się czym zajmuje, a jak coś u Was jest nie tak, to ukarzcie, wyrzućcie czy coś zróbcie z tymi którzy Wam nie pasują. Minął ponad tydzień, a Wy dopiero się budzicie?

No właśnie...

W razie dalszej dyskusji zapraszam na STEAM do mnie (achilles2121) bądź do nas na TS.

Offline T_o_M

• Użytkownik
        « Odpowiedź #119 dnia: Lipca 07, 2012, 17:56:48 »
        LOU to klan, który gra w WB opcjonalnie co parę tygodni mamy spar, a na klany WB rzadko patrzymy. Jest chyba oczywiste, że się wnerwiamy jak mecz treningowy jest zapisywany. Temat chciałbym zażegnać pozdrowieniami i przeprosinami za niepotrzebny spam.
        Niestety rewanżu nie uda się rozegrać, powód jest podany na steamie tylko dla pana Aharo_Vara (sorki za pisownię).