Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Piłka nożna - wątek główny  (Przeczytany 77829 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Piłka nożna - dyskusje
    « Odpowiedź #525 dnia: Kwietnia 22, 2012, 00:44:06 »
    Jestem bardzo mile zaskoczony grą Realu , chyba nikt nie spodziewał się ofensywnego ustawienia  . Wynik bardzo przyjemny . Mistrzostwo Hiszpanii pewne na 99%  . Teraz tylko czekać na mecz z Bayernem .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #526 dnia: Kwietnia 22, 2012, 11:39:58 »
    Guardiola popełnił błędy w ustawieniu i doborze zawodników jeszcze przed meczem. Mecz był do wygrania, ale nie ma co gdybać. W końcu J.M. dopiął swego, choć złożyło się na to wiele czynników.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #527 dnia: Kwietnia 22, 2012, 11:53:54 »
    Czas Barcy mija, jeszcze nie dawno (sezon temu) porażka z Realem i nie zdobycie mistrzostwa ligi ( Barca już na pewno ligi nie podbije) wydawało się nieprawdopodobne, zdobyli wszystko a teraz wszystko stracą.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #528 dnia: Kwietnia 22, 2012, 12:00:54 »
    Powiem tak, wczorajszy mecz mi się bardzo podobał. Gra nie była w ogóle brutalna (może małe wyjątki gry agresywnej, ale to się zdarza co mecz). Więc mecz pokazał w 100% piękno futbolu. I błędy Pepa, bo nie wiem po co, ale prawie cały mecz trzymał Tello, którego można uznać za najgorszego zawodnika meczu.
    Po za tym, wczorajszy dzień był naprawdę szczęśliwy.
    Borussia obroniła mistrzostwo Niemiec, Lech pokonał Legie 1-0. No i wczoraj od rana grałem mecz, który również wysoko wygraliśmy.
    Tak więc, podsumowując wczorajszy dzień był niesamowity.
    Tyle w temacie.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #529 dnia: Kwietnia 22, 2012, 21:50:32 »
    I z kim Borussia ma teraz przegrać? Nie mogą pobić rekordu Bayernu...
    Gran Derbi naprawdę ładne, ale gra Alvesa i Tello fatalna- ciągle te same zwody, po których tracili piłki. Wynik ładny i CR zdobędzie złotego buta.
    Ale jak przyjdzie Bayern Real to jestem za Bayernem, mają ogromną szansę, tylko muszą dobrze wejść i nie może być niespodzianek (12 zawodnik Borussii- Robben i jego 3 błędy).
    Naprawdę ciekawie byłoby gdyby był finał Bayern-Chealse, z wynikiem 4:2 dla Bayernu.

PS. oglądacie Roma Juve? http://www.drhtv.com.pl/transmisja-11151.html

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #530 dnia: Kwietnia 23, 2012, 17:19:41 »
    [...]CR zdobędzie złotego buta.[...]

Messi 61 bramek, Ronaldo - 54. O złotym bucie może pomarzyć. Chyba, że miałeś na myśli Pichichi (Messi 41 bramek w PD, Ronaldo 42).

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #531 dnia: Kwietnia 23, 2012, 19:18:28 »
    Messi 61 bramek, Ronaldo - 54. O złotym bucie może pomarzyć. Chyba, że miałeś na myśli Pichichi (Messi 41 bramek w PD, Ronaldo 42).

No wiesz  , ale liczą się tylko gole zdobyte w lidze ..  Europejskie puchary się nie liczą .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #532 dnia: Kwietnia 23, 2012, 21:53:37 »
    No mecz był ładny, Pep popełnił błędy, ale zostały one wymuszone sytuacją kadrowe - Alexis był świeżo poskładany, Villa wiadomo, Afellay podobnie, Pedro od ostatniej kontuzji cieniuje, Cesc ... większość widziała mecz z Chelsea.

Realowi wypada pogratulować mistrzostwa. Niech mają :) Ale my nie odpuszczamy. LM i CdR jest w zasięgu. Pogłoski o "końcu" Barcelony są grubo przesadzone. Wystarczy spojrzeć na cały sezon - poważne kontuzje Villi (drugiego najlepszego strzelca) i Abidala (najlepszy lewy obrońca) mocno pokrzyżowały wszelkie plany. Adriano jest dość łamliwy, Puyol nie daje aż tak dobrej jakości na lewej stronie i przez to Alves musi grać bardziej defensywnie.

A co do gry Alvesa - źle nie grał, tylko nie miał komu podać. Nie było właśnie napastnika takiego jak Villa, który wbiegnie w pole karne i dobije strzał. Messi musiał pomagać Xaviemu, który sobie z rozegraniem nie radził, bo ciągle mu uciekał Iniesta niepotrzebnie ustawiony na lewej flance.

To był zły mecz, ale to nie koniec. Liczę na Gran Derbi w finale LM, a jeśli nie, to w przyszłym sezonie się odkujemy :) Złoty but zależy od bramek w lidze, ale złota piłka od wszystkich rozgrywek, więc ... :)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #533 dnia: Kwietnia 25, 2012, 08:58:13 »
    Chelsea w Finale LM :))))) Mam nadzieje , że z Realem.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #534 dnia: Kwietnia 25, 2012, 12:51:55 »
    Wreszcie zemsta za 2009! Wygramy ten finał!

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #535 dnia: Kwietnia 25, 2012, 13:12:36 »
    Wreszcie zemsta za 2009! Wygramy ten finał!

Ze się tak zapytam kim Chelsea wygra finał ? Zawieszonym składem  ?

Co do meczu to zaskakujące jak można grać w przewadze i stracić dwie bramki ?  Dzisiaj mam nadzieje Real wejdzie do finału .

I Messi złotej piłki w tym roku raczej nie dostanie ;)

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #536 dnia: Kwietnia 25, 2012, 15:27:48 »
    Zapowiada się na to, że jedyne trofeum, jakie Barca zdobędzie to Puchar Króla + (początek sezonu) Superpuchar Hiszpanii i Europy

Dzisiaj mam nadzieje Real wejdzie do finału .
    Nienawidzę Realu, więc fajnie by było gdy by do finału dotarł Bayern.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #537 dnia: Kwietnia 25, 2012, 16:41:47 »
    Zapomniałeś jeszcze o klubowych mistrzostwach świata. Oj nie ładnie, oj oj.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #538 dnia: Kwietnia 25, 2012, 21:24:49 »
    Chelsea jedzie na farcie przez całe rozgrywki, więc może i w finale.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #539 dnia: Kwietnia 25, 2012, 23:58:55 »
    Gratulacje dal Bayernu za świetną grę . Może za rok Realowi się uda ?