Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska  (Przeczytany 32511 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska
    « Odpowiedź #150 dnia: Marca 20, 2016, 14:44:15 »
    To nie jest tłumaczenie zważając na Waszą retorykę. Nie ma tego czarno na białym. Jednak widać, że uznaliście naszą supremację i pierwszeństwo i tyle. Miejmy nadzieję, że RW nie zachowa się podobnie. Tym razem nie damy im najemników.

Offline Rzokable

• Użytkownik
    • Piwa: 36
    « Odpowiedź #151 dnia: Marca 20, 2016, 15:19:27 »
    IvE - tawerniany Kiszczak, posiada teczki deludża.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #152 dnia: Marca 20, 2016, 22:50:40 »
    Najemnicy, czy nie  i tak dostaliscie w dupe XD wracaj do pokeballa, wystarczy tego

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Marca 20, 2016, 23:10:02 »
    Nie wiem czy Rivet kazał Ci to napisać. Jednak to jest tak słabe prowo, że nie ta liga. Wracając do faktów. Zrobiliście z siebie frajerów, że wyzywaliście Nejtiv a jak przyszło co do czego uciekliście po raz trzeci. Pierwsze raz przed PP udając inactive i klepiąc dziobem. A na bitwie w okresie największej dramy bywało Was na serwie więcej niż 10. Potem nie zapisując się do Pucharu Deluga. No i teraz mimo wzorowej obecności na Wiedniu co można łatwo sprawdzić po screenach. Tym razem są jednak twarde dowody na to.

Osobiście Was lubię jednak poziom zfrajerzenia ogromny. Spokojnie jednak Hakka godnie zastępuje Was na tronie najlepszego klanu Deluga. My tutaj jesteśmy od grania for fun i nawet jeśli wygramy tutaj z każdym to nie czyni nas to najlepszym pułkiem bo jednak nie będziemy stąd. Hakka za to ma jaja zawsze zagrać i nie uchyla się od grania i nie kłapie dziobem jak Wy uciekając potem jak Macki_Pl jak przychodzi do grania. Dla mnie więc Hakka to najlepszy klan chyba, że inny klan, który też nie ucieka od grania jak ChR ich pokona. Tyle w temacie i podsumowuje tym moją opinię na temat napinaczy na Delugu. Czyście buty Hakka.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #154 dnia: Marca 20, 2016, 23:30:55 »
    xD

(click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Marca 20, 2016, 23:37:40 »
    Co jak co, ale najbardziej to napinales sie Ty ;) ale i tak jestes na tyle uparty, ze nic do Ciebie nie dociera - trudno. Chociaz znajac Ciebie, to i tak jest marne prowo :P

A Hakkapelitom zycze powodzenia!!!
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Marca 20, 2016, 23:48:26 »
    Drama była aby rozkręcić turniej. Co nie zmienia faktu, że w pewnym czasie dałem się zaangażować w pewnym stopniu. Nadal to nie jednak poziom, który został wyniesiony pod niebiosa przez Was. Dlatego pozwoliłem sobie na jeden z nielicznych w temacie klanowym - totalnie szczery post. Głównie dlatego aby nie zgnębi Was bo sami się gnębicie, tylko okazać swój szacunek dla Hakka. Hakka, które trzyma poziom od lat a nie są tylko napompowanymi bufonami, którym coś się udało ugrać i się chełpią tytułami. Oczywiście to na pewno szkodliwa i niesprawiedliwa i pochopna opinia bo na pewno gro ludzi z ChW taka nie jest. Jednak fakt, że po raz trzeci unikacie gry pokazuje totalny brak dystansu do siebie i do gry. Totalnie pogrążyło Was niestety zgoda na sparing i trening ale tylko nieoficjalny.No i to tyle. Na tym możemy skończyć naszą "wojenkę" Ja już wiem co chciałem. Pokazaliście, że macie tylko jedną pobudkę - chronicznie boicie się utracić fejmu najlepszego klanu w Delugu. Szkoda mi Was trochę. Nie mi to oceniać jednak. Sprawę uważam za zakończoną.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Marca 21, 2016, 00:25:56 »
    No coz, masz racje - to pochopna i niesprawiedliwa opinia, wrzucanie wiekszosci graczy do jednego wora. No ale w tym troche i naszej winy, bo paru graczy wystawilo nam taka, a nie inna metke. To prawda, ze nie chce grac od razu oficjala, bo do takich meczy podchodze powaznie i chcialbym sie do tego przylozyc i zaangazowac siebie i ludzi do gry - a zwazywszy na moja bardzo dluga nieobecnosc oraz srednia aktywnosc wiekszosci graczy, wolalbym najpierw zagrac cos na luzie i zorientowac sie, czy w ogole bedzie ktos chetny do gry. Tych 2-3 "napinaczy" sama meczu nie zagra i chyba jestes tego swiadomy ;)

Co do "strachu" przed utrata fejmu - w sumie to czego Ty tak wlasciwie od nas oczekiwales? Ze wrzucisz jakis prowokacyjny post i wszyscy nagle z urazona duma rzuca sie do gry, bo tak powiedziales i juz? Niestety IvE, ale czasy naszej "swietnosci", zwlaszcza w stosunku do aktywnosci i zapalu do gry, minely. Po 3 latach wiekszosc graczy zajela sie swoim zyciem, albo znudzila sie po prostu Warbandem. Ja sam studiuje, mam prace i zycie prywatne i gier to nie ruszalem juz dobre pare miesiecy. Wiec wymaganie stawienia sie "tu i teraz", na Twoj rozkaz, bo inaczej hanba, strach i pogarda, jest troszke smieszne ;)

A jesli chodzi o Hakkapelitow - to z mojej strony tez szacunek dla nich, bo sa najdluzej grajacym aktywnie klanem i zawsze chetni do gry i do podjecia nowych wyzwan. Tak naprawde to oni aktualnie podtrzymuja scene przez organizowanie eventow i dotowanie serwera dla community. Zrobili i robia nadal bardzo duzo dla Deluga i chwala im za to. Trzymam za Was kciuki chlopaki! :D

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    « Odpowiedź #158 dnia: Marca 21, 2016, 00:58:00 »
    A Ive ciągle szczeka na forum bo nikt z nim grać nie chce? XD Zaproś RW na inwazję

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #159 dnia: Marca 21, 2016, 16:26:04 »
    Co jak co, ale najbardziej to napinales sie Ty ;) ale i tak jestes na tyle uparty, ze nic do Ciebie nie dociera - trudno. Chociaz znajac Ciebie, to i tak jest marne prowo :P

A Hakkapelitom zycze powodzenia!!!
    (click to show/hide)

Film jest genialny, ale trochę nieaktualny, gdyż Patrykus odszedł już od Hakkapelitów ;-)
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #160 dnia: Marca 21, 2016, 18:37:36 »
    Film jest genialny, ale trochę nieaktualny, gdyż Patrykus odszedł już od Hakkapelitów ;-)

Dokładnie, następnym razem lepiej edytujcie filmik bo zapomnieliście jeszcze zamienić 3 "moich" linijek na kogoś innego :)

Offline Czeremis

• Użytkownik
    • Piwa: 81
    « Odpowiedź #161 dnia: Marca 22, 2016, 00:07:25 »
    Dokładnie, następnym razem lepiej edytujcie filmik bo zapomnieliście jeszcze zamienić 3 "moich" linijek na kogoś innego :)
    A czemu miałby być aktualny skoro był tworzony pół roku temu i opowiada o wydarzeniach, w których Patrykus brał udział jeszcze jako Hakkapelita? Teraz ktoś go tylko przytoczył.
    Nic tam nie edytowaliśmy i nie mamy zamiaru korygować historii ;)

A w kwestii ChW, to obie strony mają trochę racji.
    Mistrz, którego nie ma na scenie i nie może zagrać z tym który go wyzwie, przestaje być mistrzem, jeżeli ChW dalej się do tej roli poczuwa to prędzej czy później musi zagrać oficjala z Masonami. Tylko też z kolei bez przesady z tym 'prędzej', że muszą stawać tu i teraz. Ugadajcie sobie jakiś termin powiedzmy za miesiąc, taki żeby każdemu pasowało (a nie tak na szybko przez święta) i żeby Saddam miał czas na mobilizację chłopaków. Nawet gdyby to miało być i za 3 miechy, wyznaczcie tylko konkretny termin, żeby nie było potem przeciągania.
    Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
    vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
    vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
    vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #162 dnia: Marca 22, 2016, 15:14:04 »
    Ja tam nie wiedziałem o tym, że ChW jeszcze w ogóle prezentuje jakąkolwiek aktywność oprócz eventów, a co dopiero, żeby była mistrzem Deluga.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #163 dnia: Marca 31, 2016, 13:43:27 »
    Uuu, łorbant sirius bisnes

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #164 dnia: Kwietnia 01, 2016, 01:04:18 »
    Dobra, kogo trzeba ograć znowu?

(click to show/hide)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.