Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska  (Przeczytany 32512 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RErErty

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: [The Deluge][ChW] Chorągiew Wolentarska
    « Odpowiedź #135 dnia: Września 05, 2015, 16:45:00 »
    Panie i panowie, po latach godzinach prac, nadchodzi premiera najnowszego filmu wytwórni Hakkapeliter Bros! Zapraszam na seans filmu Władca Tawerny: Dwa Moduły!
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2015, 16:56:34 wysłana przez RErErty »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Września 05, 2015, 17:03:25 »
    Dobre i jeszcze te wstawki. Terio units i Ganczo jako Ork ^^ Szkoda, że to tylko filmik :P

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #137 dnia: Września 05, 2015, 17:36:19 »
    Niestety, ale sądzę, że pora na stanowisko administratora.

Nie mam czasu śledzić, kto co napisał i co usunął, w jakiej kolejności i do kogo kierował które słowa. Wiem jednak, że na pewno zrobiło się za duże zamieszanie.

IvE - sam przyznajesz, że go podpuszczałeś, a potem wymierzasz mu sprawiedliwość? W takich sytuacjach najlepiej poprosić innego funkcyjnego (niezamieszanego w to) o zadecydowaniu o wymierzeniu kary.

Rivet - skończ ty z żenującymi wycieczkami osobistymi, bo kolejnym razem sam cie stąd wywalę. Nieważne, czy puściły ci emocje, czy trollowałeś- chcesz tu się wypowiadać, to postaw sobie pewne granice i ich nie przekraczaj.

Prusak , SpiderPig - ze względu na zamieszane i sytuację, nie dostaniecie ostrzeżeń za wulgaryzmy, ale następnym razem będą warny i mute'y. Opanujcie swoje słownictwo, albo nie piszcie nic. Wulgarne piwo Spider'a usuwam.

Decyzja wygląda tak- ze względu na dziwną sytuację z podpuszczaniem, robię amnestię w tej dyskusji. A co za tym idzie zdejmuję bana Riveta. Jednak więcej niech się to nie powtarza. Jak nie umiecie dyskutować normalnie, czy zrobić dramę na poziomie, to nawet nie próbujcie. My naprawdę nie mamy od tego roku nic przeciwko, by sobie "radośnie pospamować" w charakterze "dramy" w wątkach klanowych (o ile właściciele wątku też nie mająnic przeciwko), ale pewne granice muszą być. A więc nie nadużywamy wulgaryzmów (czyli nie klniemy, choćby z cenzurą, jednak nikt na pewno nie dostanie warna, jak napisze "cholera" dla podkreślenia np. swojego oburzenia) i nie robimy wycieczek osobistych (w tym jeżdżenie po rodzicach, nazywanie ludzi upośledzonymi itp itd).

To tyle, zapraszam do kontynuowania dyskusji, robienia dalszych filmów i spierania się na temat tego, który moduł jest lepszy. A następnym razem swoje wątpliwości odnośnie działań moderatorów, banów, czy warnów zgłaszajcie tutaj: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=2268.0
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #138 dnia: Września 05, 2015, 17:52:19 »
    Sporo się zmieniło przez ostatnie dwa lata. Luka, tęsknimy ;_;

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #139 dnia: Września 05, 2015, 18:50:58 »
    Przynajmniej się coś dzieje Matim. :P
    Tak to cisza, a tu nagle takie przepychanki klanowe jak za starych czasów tylko na trochę innej płaszczyźnie. Aż się łezka w oku kręci.
    Pewnie się nikt nie przyzna, ale wbrew pozorom komuś postronnemu ciekawie się to czyta.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #140 dnia: Września 05, 2015, 18:56:39 »
    Za spokojnie tutaj troszke, z cyklu Masoni vs Deluge.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #141 dnia: Września 05, 2015, 18:59:07 »
    Za spokojnie tutaj troszke, z cyklu Masoni vs Deluge.
    (click to show/hide)

To oddaje sytuację lepiej niż jakiekolwiek z tych poprzednich filmów xD
    Naprawdę, uśmiałem się :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Września 05, 2015, 19:47:39 »
    Wracając do tematu. Chciałbym abyśmy z ChW zagrali full pakiet proponowanych zasad z Pucharu. Czyli wszystko to co napisałem w nowych zasadach włącznie z banowaniem i wybieraniem map. Flagi się dogada osobno. Po meczu z ChW chcę zebrać wnioski do kupy i ruszamy z turniejem.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #143 dnia: Września 06, 2015, 17:11:04 »
    Panie i panowie, po latach godzinach prac, nadchodzi premiera najnowszego filmu wytwórni Hakkapeliter Bros! Zapraszam na seans filmu Władca Tawerny: Dwa Moduły!
    (click to show/hide)
    Całkiem dobry towar mordo, w końcu zaczeliscie myslec :V

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Marca 20, 2016, 13:41:43 »
    Wystartowały zapisy do Pucharu Deluga. Serdecznie zapraszam do zapisania się:

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=16777.0

EDIT:

Kaprawy posłaniec przynosi Wam zapieczętowany list z czarna pieczęcią na której widniej złowrogi Masoński symbol.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2016, 14:34:44 wysłana przez Lew »

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #145 dnia: Marca 20, 2016, 14:23:35 »
    Szanowny Regimencie Wielkopolski.
    Za multiposting jak ten, wklejanie bez mózgu tych samych postów w każdy temat, należy się co najwyżej ostrzeżenie. I co IvE, znowu siły starczy na pierwszy wpi**dol i potem do lasu, pod szałas uciekniesz?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Marca 20, 2016, 14:26:34 »
    @Poproszę o połączenie postów w tematach gdzie jest dubel

Tytularny najlepszy klan w Polsce rejteruje gdy dowiedział się, że wynik ma zostać podany oficjalnie. Uznają więc oni naszą supremację. Czekamy na kolejnych chętnych.

Tutaj dowody.

(click to show/hide)

@Prusak

Ten post ma konkretną zawartość i cel. A tutaj to jedyny przypadek gdzie mi się zdublowały nazwy klanów. Już poprawiony zresztą. Postów o treści "powodzenia" się nie usuwa. Na TW jednozdaniowych postów się nie usuwa. Dział klanów też jest inaczej traktowany. Sam jesteś zwolennikiem takiej polityki o której pisałeś nie raz. To nie dość, że nie masz racji to na dodatek jesteś skończonym hipokrytą. A teraz wracaj do budy żałosny internetowy donosicielu.

A reszta niech zdecyduję władza. Ja ze spokojem poddam się woli moderacji.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #147 dnia: Marca 20, 2016, 14:30:27 »
    Co za troll, wysyla urywek wiadomosci, zeby zrobic drame.

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

PS. Rivet by Was zripostowal, ale mi sie nie chce. JM 100%, RW was skopalo jak kurczaki XD

Bez obrazy dla ChR - to byl tylko przyklad innego klanu, nic do Was nie mam :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 21, 2016, 00:51:25 wysłana przez SaddamKrK »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Marca 20, 2016, 14:36:46 »
    Co za troll, wysyla urywek wiadomosci, zeby zrobic drame.

PS. Rivet by Was zripostowal, ale mi sie nie chce. JM 100%

Oczywiście to prawda. Jednak dramatyzować to możecie tylko Wy. Osobiście Was lubię. Jednak jak można wyzywać Natiwowców nie dawać im szans na Delugu, utwierdzać wszystkich w swojej zajebistości. Potem jednak.. uciekać jak nadaża się okazja meczu i rozstrzygnięcia sprawy. Dlatego jest to śmieszne zważając na stopień zaangażowania w nagonkę na Nativ przez co niektórych. Nie bierzcie tego osobiście po prostu zachowanie jest zabawne.

Fakty są takie uciekliście od meczu jak tchózofterki i pokazaliście, żeście mocni tylko w gębie. Dlatego pozostaję Wam lament i drama. Ja osobiście nie mam z tego żadnej satysfakcji. Wolałbym zagrać mecz. Musiałem jednak raz na zawsze udowodnić kto tutaj tylko klepie dziobem.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #149 dnia: Marca 20, 2016, 14:42:48 »
    Wytlumaczylem Ci dokladnie, dlaczego nam sie nie chce, jak tego nie rozumiesz, to przykro mi. My tam nie musimy nic nikomu udowadniac ;) A co do wyzywania Native'a, to sami jestescie trollami i w ten sposob i my Wam odpowiadalismy :P przynajmniej cos sie dzieje w tym dziale