Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57710 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #375 dnia: Stycznia 05, 2012, 16:19:25 »
    Ta wie m ze to trolling ale czasami pomaga i koels sie uspokaja.

Bardzo rzadko. W 90% przypadków wścieknie się i zacznie tkować z wzmożoną częstotliwością.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #376 dnia: Stycznia 05, 2012, 16:24:24 »
    ,
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:12:25 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #377 dnia: Stycznia 05, 2012, 18:06:11 »
    ....Albo dać polla na bana 1 godzinowego skoro wszyscy sobie na pałę wciskają f8 :D

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #378 dnia: Stycznia 07, 2012, 19:57:40 »
    co się dzieje, ze serva nie ma?

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #379 dnia: Stycznia 07, 2012, 20:18:26 »
    Taki mały evencik robią.. Ale nikt o nim nie słyszał i mnie to też zastanawia.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #380 dnia: Stycznia 07, 2012, 20:25:45 »
    Taki mały evencik robią.. Ale nikt o nim nie słyszał i mnie to też zastanawia.

Offline drains

• Użytkownik
    « Odpowiedź #381 dnia: Stycznia 09, 2012, 20:27:57 »
    popieram tego powyżej
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2012, 19:21:34 wysłana przez drains »

Offline Savathus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #382 dnia: Stycznia 12, 2012, 19:44:30 »
    Witam wszystkich,

jestem zielony jeśli chodzi o tryb multi w m&b, planuję jednak zakup warbanda specjalnie po to, aby zagrać w tą zacną modyfikację. Stąd moje pytanie - czy mod cieszy się dość dużym zainteresowaniem? Konkretnie chodzi mi o to, czy nie ma problemów ze znalezieniem chętnych do gry. Chciałbym uniknąć sytuacji, gdzie serwery świeciłyby pustkami. Korzystając z okazji chciałbym wyrazić podziw dla twórców modyfikacji, naprawdę dobra robota. Do tego dotyczy mojego ulubionego okresu w historii ;)
    Z góry przepraszam jeśli wybrałem zły temat... Pozdrawiam.

DOWN:
    Dzięki, w takim razie można grać.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2012, 21:22:27 wysłana przez Savathus »

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #383 dnia: Stycznia 12, 2012, 19:53:28 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:16:59 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Ensis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #384 dnia: Stycznia 12, 2012, 20:02:44 »
    Przypominam ze to dopiero beta-testy i z każdą wersją będzie lepiej.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #385 dnia: Stycznia 12, 2012, 21:59:55 »
    Servery nie świecą pustkami.
    W dni robocze od 8 do czasem 20 osób , w soboty jest o 19 co tydzień organizowany  event, na którym jest często po 60 graczy.

Chciałeś powiedzieć, że 30-40 a nie 60. Szczyty to nie są ale jest gut w porównaniu z innymi modami. Ale do lb w mm russia to nie ma porównania.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #386 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:14:22 »
    Jest całkiem nieźle, jak na tak długi okres bez jakiejkolwiek aktualizacji czy dodatkowej promocji. Przypominam, że ostatnia wersja WFaSa wyszła w wakacje, a po jej wydaniu na serwerze było tyle osób, że postanowiliśmy drugi serwer Tawerny z Native przerobić także na WFaSa i zostawić na Inwazji (na której też zwykle było sporo osób, mimo iż sam tryb był cholernie zabugowany i na dłuższą metę niegrywalny).

Jestem pewien, że nowa wersja i zmiana nazwy przyciągną sporo graczy. Powinno pomóc nam w tym poważniejsze podejście do promowania moda. Zaś w przyszłości - niedalekiej, mam nadzieję - liczę na niemałą ilość osób grających w moda dla samych bitew morskich. Sam z ogromną chęcią pobawiłbym się wreszcie w zatapianie/zdobywanie wrażego okrętu. ;)

A Warbanda i tak warto kupić, jeśli nie dla tego moda, to dla całej masy innych. Klucz do WB można wyczaić już za 20zł, a to śmieszne pieniądze.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #387 dnia: Stycznia 12, 2012, 22:16:37 »
    Jest całkiem nieźle, jak na tak długi okres bez jakiejkolwiek aktualizacji czy dodatkowej promocji. Przypominam, że ostatnia wersja WFaSa wyszła w wakacje, a po jej wydaniu na serwerze było tyle osób, że postanowiliśmy drugi serwer Tawerny z Native przerobić także na WFaSa i zostawić na Inwazji (na której też zwykle było sporo osób, mimo iż sam tryb był cholernie zabugowany i na dłuższą metę niegrywalny).

Jestem pewien, że nowa wersja i zmiana nazwy przyciągną sporo graczy. Powinno pomóc nam w tym poważniejsze podejście do promowania moda. Zaś w przyszłości - niedalekiej, mam nadzieję - liczę na niemałą ilość osób grających w moda dla samych bitew morskich. Sam z ogromną chęcią pobawiłbym się wreszcie w zatapianie/zdobywanie wrażego okrętu. ;)

Zmówili się. Jeszcze kilka takich postów i zwariuję. Dajcie piątkę, nie torturujcie nas :D
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #388 dnia: Stycznia 13, 2012, 00:12:33 »
    Zmówili się. Jeszcze kilka takich postów i zwariuję. Dajcie piątkę, nie torturujcie nas :D
    Wymagasz, płacisz, sypnij groszem to dostaniesz moda, proste. :D

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #389 dnia: Stycznia 13, 2012, 11:35:20 »

A Warbanda i tak warto kupić, jeśli nie dla tego moda, to dla całej masy innych. Klucz do WB można wyczaić już za 20zł, a to śmieszne pieniądze.

Nie orientuje się to zapytam.Macie już jakąś prezentacje tych morskich bitew?jakiś filmik eksplozji czy coś:P?