Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57503 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #300 dnia: Grudnia 18, 2011, 13:56:16 »
    Coś szybko się Rafard poświęcasz. Nie walczysz o sprawidliwość, przecież to ja jestem tym zły który za każdym razem cię zabija? Może poczekajmy na admina, bo znowu będziemy się tu wyzywać.
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #301 dnia: Grudnia 18, 2011, 14:23:14 »
    Proszę bardzo, już wam służę.

Raddeo powiedz jak to jest, że jakoś nikogo nie tkuje specjalnie dopóki ciebie nie ma na serverze ? :O

Może zabrzmi to mało logicznie, ale nie tkujesz, bo... nie ma Raddeo na serwerze. Atakujesz go, bo masz uraz za aferę z podwójnymi kulami.

Nieśmiało także przypominam, że jesteś recydywistą, raz już tygodniaka miałeś, a Twoich półgodzinnych banów nie policzyłbym, używając wszystkich palców jakie mam. Więc nie fikaj, bro, bo to że nie tkujesz jak nie ma Raddeo to żaden argument. B-)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #302 dnia: Grudnia 18, 2011, 17:26:38 »
    Nie, ja już nie wytrzymam. Teraz znowu zaczął świrować. Tym razem rzucał we mnie granatami (pojedynczo, żeby nie było, że TKował). Dwa razy to wytrzymałem, za trzecim go zabiłem. A on dalej. Tłumaczy, że zasłaniałem bramę, że celowałem w niego, itp, tylko jak, skoro stałem po murem (na Manorze) i w ogóle nie dotykałem chwilowo myszy. Teraz dostał bana, ale przecież ban się skończy a on dalej będzie "grał". Zróbcie coś z nim.
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #303 dnia: Grudnia 18, 2011, 17:43:58 »
    Ze mną?!? No nie rozwalaj mnie. Krzyczałem "Uwaga Granat"  jak stałeś koło bramy, że wlazłeś pod niego to nie moja wina. Potem znowu, tylko że przy drzwiach stałeś i je też chciałem rozwalić, ale nie ciebie nie było przy kompie i nie odszedłeś. To miałem czekać aż z łaski swojej ruszysz dupę bym mógł rozwalić drzwi ? Potem ty zacząłeś do mnie celować to rzuciłem w ciebie i ty mnie zabiłeś. Potem na respie była ta sama sytuacja. Nie zgrywaj świętoszka bo sam mnie prowokowałeś na respie.

A jeszcze jedno. Chciałem się z tobą pogodzić, ale nie jaśniepan zadufany w sobie Raddeo nie chciał się pogodzić. Żebyś to napisał normalnie, ale nie "SPIEPRZAJ DZIADU".

Po za tym z tego co wiem Teamkill jest nagradzany maxymalnie pollowym banem, więc i ty i ja tak samo winni ponieśliśmy identyczną karę i sprawa jest zakończona. Jeśli znowu mnie nie sprowokujesz nie będę cię atakował.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Grudnia 18, 2011, 17:54:47 »
    1. Ani razu nie stałem pod bramą, pod drzwiami też nie, więc nie wymyślaj takich bajek. Raz stałem pod wieża, ale nie od strony bramy, tylko po drugiej stronie, raz stałem od oknem (na Manorze budynek od frontu tworzy coś w stylu nawiasu kwadrawoego [ i ja byłem przy jednym z wysuniętych okien, kilometr od drzwi), jak rozumiem na spawnie też są jakieś drzwi, na drodze między spawnem a manorem też?
    2. Myślisz, że najpierw zachowujesz się jak ostatni pacan, a potem powiesz "musimy się pogodzić, to i tak twoja wina" i ja mam skakać z radości? Poza tym, to kto pierwszy wyzywał mnie od gejów i twierdził, że mam małego f***a? To było żałosne, ale może adminów zainteresuje.
    3. Uahahaha?

Może ktoś w końcu raz na zawsze zakończy ten cyrk?
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #305 dnia: Grudnia 18, 2011, 18:01:05 »
    Byłem przy sytuacji na manorze i zachowanie Rafarda było tak naprawdę żałosne :/
    Jestem z przedłużeniem bana Rafarda do końca tygodnia i pilną obserwacją Raddea który też święty nie jest ;P

Edit: Aha Rafard a jak krzyczałeś uwaga szabla, zamiast uwaga granat .... :)

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #306 dnia: Grudnia 18, 2011, 18:01:56 »
    To zaczyna robić się męczące dajcie sobie spokój, przynajmniej nie zaśmiecajcie  tawerny waszymi głupotami

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #307 dnia: Grudnia 18, 2011, 18:37:14 »
    "Uwaga szabla" ja napisałem, jako kpinę z jego pseudo ostrzeżeń. Skoro on twierdzi, że tak może usprawiedliwić TK, to ja też mogę... Ban do końca tygodnia? Jest niedziela wieczór...

Kasztelan, ten temat jest po to, żeby go "zaśmiecać takimi głupotami".
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline podest6

• Użytkownik
    « Odpowiedź #308 dnia: Grudnia 18, 2011, 19:01:35 »
    Dajcie permanentnego bana dla tego Rafarda, parę dni temu TK'ował wszystkich leci, a z tego co widzę w tym wątku to nie jego pierwszy raz. Bana dla niego, i się skończy cackanie z durnym trollem.
    (klik) (klik)

Offline cypek66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #309 dnia: Grudnia 18, 2011, 19:20:36 »
    Ja również mam z nim problemy. Niby jest sympatyczny ale jak mu coś odwali to np Jesteśmy w 1 drużynie jest nas mało, nikgo nie możemy znaleźć i on do mnie pisze "duel?". No więc mówię "OK" nie będę sie nudzić. I gdy wygrywam on zawsze robi poola na bana. Zresztąspotkałem sięz wieloma sytuacjami jakie tu opisywaliście.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #310 dnia: Grudnia 18, 2011, 20:30:06 »
    Może głupie pytanie ale... czemu serwer ma hasło? Dziś po południu grałem to jeszcze nie miał. Tak jestem trochę nowicjuszem więc mogę coś... pomylić : p .

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #311 dnia: Grudnia 18, 2011, 20:34:22 »

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #312 dnia: Grudnia 18, 2011, 20:35:43 »
    A teraz najlepsze, jestem w evencie. Dzięki za odpowiedź.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #313 dnia: Grudnia 18, 2011, 20:36:45 »
    Cóż, vox populi, vox Dei...

To dajcie mi bana na godzinę i no problemo B-).

Skoro tak ładnie prosisz... A że mam dobry humor, to dorzucę od siebie jakiś tydzień, całkowicie gratis. ;) Po tygodniu się zastanowię, co dalej.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #314 dnia: Grudnia 18, 2011, 23:23:13 »
    Już myślałem że czytanie tych ostatnich dwóch stron postów to mój zmarnowany czas, ale na szczęście Daedalus uratował sytuację :)
    Jak widzę takie przepychanki to wszystkiego się odechciewa, szczególnie dłubania przy modzie i przeglądania forum...
    Od biedy są jeszcze uprawnienia admina na serwerze, może znowu jakiś klan zechce wprowadzać swój porządek, albo jakiś mały, pryszczaty, gruby "no life", który ma przerąbane w realu bo jest rozpieszczonym jedynakiem i odreagowuje na serwerze psując zabawę innym.

To chyba nie dobrze, gdy już nie cieszy praca przy modzie a tępienie wybryków innych...

Płęta: weźcie się ogarnijcie ludzie, zmarnowaliście dwie strony w topiku.

Pozdrawiam.