Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57556 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #345 dnia: Grudnia 28, 2011, 17:21:34 »
    Moze po prostu wchodza na zly tryb?Na inwazji bije sie boty a na battle humanow;P

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #346 dnia: Grudnia 28, 2011, 17:35:18 »
    Niestety muszę potwierdzić słowa Raddeo, ostatnio liczba tków wzrosła w sposób niepojęty. Na ogół jednak te teamkille są przypadkowe, spowodowane dużą liczbą ludzi na serwie, bardzo niewiele z nich to umyślne morderstwa (pomijając ChW :p). Niedługo wejdę na serwer i obniżę obrażenia w sojusznika o 25%. Dzięki temu muszkiety nadal będą zabijać i trzeba będzie uważać, ale w walce wręcz trup nie będzie się już słał tak gęsto wśród sojuszników.

Potwierdzić mogę, że Aston popełniał celowe tki, ale nie mam tej pewności co do Gamevinciego.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #347 dnia: Grudnia 28, 2011, 17:41:44 »
    Przypominam o zbanowaniu Odiego :)
    A że nie mam nic więcej do powiedzenia wstawiam te dwa screeny :)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Ps. Po namyśle potwierdzam fakt że większość dzisiejszych tk-ów była przypadkowa... Działał tyllko inv a graczy było ponad 25 (do 30)... Sami rozumiecie :)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #348 dnia: Grudnia 28, 2011, 17:47:03 »
    A tak, dziękuję Wolf za przypomnienie. ;) Proszę o bana dla PKr_Odi (bądź coś bardzo zbliżonego), za bezczelny teamkill przypadkowego gracza stojącego obok i wyjście z serwera, korzystając z zamieszania. Jestem pewien, że był to teamkill z premedytacją, w dodatku niepopełniony z zemsty ani z żadnego mniej lub bardziej racjonalnego powodu. Takich nam nie trzeba.

DOWN: No no, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Blue, Knight, Rererty i paru innych zachowują się nieźle, hałaśliwie, ale regulaminu nie łamią. A dowodem na to, że mało ich znasz, niech będzie to, że nie wiesz, że to jest PK, a nie PKr. PKr to są ich rekruci. :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2011, 17:54:50 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #349 dnia: Grudnia 28, 2011, 17:49:33 »
    Ogółem to ten cały Pkr zachowuje się karygodnie.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #350 dnia: Grudnia 28, 2011, 19:09:32 »
     Chciałem w sumie to pominąć ale skoro już jest mowa to również te całe PK czy tam ich rekruci to szkoda słów. Wczoraj już wylazłem z serweru bo mi się nie chciało z dzieciakami użerać. Ten cały Odi i CeDaReKk. A oni wedłuch ich strony są giermkami już. Nie dość że że jak byli w przeciwnych drużynach to jeden z nich jeszcze wjechał koniem do piwnicy na Krakowie i poniekąd tarasował przejście i nie walczyli tylko czekali na zbawienie. To potem zdziwieni pretensjami innych zaczęli tkować i zaczęły się wyzwiska, najazdy na inne klany, w tym nasz że gówno potrafimy i takie tam. Już nie grałem tego samego dnia w WFaS'a... szkoda nerwów.

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #351 dnia: Grudnia 28, 2011, 19:22:20 »
    Ja chciałem zgłosić o trollach na inwazji którzy popsuli całą rozgrywkę. Mówię o ,,WP_Wachmistrz_Zadymiarz" i ,,5pp_XW_rek_Dranis" najpierw poszło multum przekleństw a potem posypaly się teamkille z uczestnictwem osób z obu tych klanów . (potwierdzić to może pewien człowiek z RW bodajże wołodyjowski czy jakoś tak)
    Jak znajde screena to wam go prześlę aby uwierzytelnić me zeznania ;)

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #352 dnia: Grudnia 28, 2011, 19:33:17 »
    WP nawzajem się zabijało, chyba nawet gdzieś mam screeny. Jak ktoś będzie chciał to wystawię logi z L.

Offline Rajtar Bronn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #353 dnia: Grudnia 28, 2011, 23:06:15 »
    Widzę iż WP nawarzyło sobie. Musze przyznać iż i mnie postawa kilku z nich rozczarowała. Niepotrzebne wzajemne chamstwo, jeden mnie umyślnie TM... ale co do tego drugiego nie czuję urazy. To pierwsze jest bardziej przykre/

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #354 dnia: Grudnia 29, 2011, 09:17:13 »
    Szkoda tylko że takie zachowanie ma miejsce tylko na tym serwerze, jakoś na innych modach Polacy potrafią się zachować. Trochę to przykre zważywszy na to że podobno jest to dla niektórych jeden z ulubionych modów. Ciekaw jestem co takimi osobami kieruje w takim razie? Przecież więcej chamstwa to mniej zagranicznych graczy na serwerze i mniejsza chęć u nas do skończenia prac nad modem... Na szczęście w następnej łatce powinny być już poprawione narzędzia administratora, a ja nie będę się patyczkował z takimi delikwentami...

Pozdrawiam.

Offline drains

• Użytkownik
    « Odpowiedź #355 dnia: Grudnia 29, 2011, 13:16:17 »
    ja chciałbym przeprosić za moje zachowanie rozumiem że nie powinienem team killować no ale jak sami pamiętacie dostalem kilka obelg z byle czego a więc przepraszam że popsułem wam rozgrywkę

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #356 dnia: Grudnia 29, 2011, 14:12:19 »
    a szczęście w następnej łatce powinny być już poprawione narzędzia administratora

Będzie też system autokicków/autobanów za teamkilling. A jeśli będzie trzeba i wyzwiska staną się problemem, to i tu jakiś system "autonagradzania" lub autocenzurę przygotuję.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #357 dnia: Grudnia 29, 2011, 14:38:08 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 13:08:00 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #358 dnia: Grudnia 29, 2011, 15:04:22 »
    W Napoleon total war jest blokada przekleństw takich jak ,,fuck'', ale da się go ominąć pisząc np. F-U-C-K.
    Vivat Pomerania!

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #359 dnia: Grudnia 29, 2011, 15:57:33 »
    Autokicki to super rzecz gdy nie ma admina . Przykładem jest dzisiejszy dzień , gdy na serwie był Hofiko był spokój gdy poszedł zaczęli nas masowo teamkillować jacyś węgrzy .