Znowu muszę pisać o tym idiocie Rafardzie. Wszedł dzisiaj na serwer, na początku grał względnie normalnie. Aż do zmiany mapy. Najpierw chciał mnie zastrzelić (celował we mnie z muszikietu), kiedy na niego spojżałem to przestał, nie wiem czy speniał czy co. Ale oczywiście musiał ukazać swój debilizm. Na kolejnej mapie (Manor, na którym właśnie gramy) od razu zabił mi konia. Jako, że od razu zaczął przeładowywać, a ja już miałem styczność z jego głupotą, o szybko zabiłem dziada. Później okazało się, że powinienem to robić za każdym razem. Następna runda, pięknie, on mnie TKnął. Byłem w stanie zrozumieć, ja zabiłem jego, on mnie (mimo, że to on zaczął). Ale już w następnych rundach też musiał dać popis głupoty i znowu zaczął strzelać mi w konia. Więc ja znowu zrobiłem to co poprzednio. No i teraz mam bana. Niech ktoś tego idiote zbanuje, bo grać się nie da. Przez ponad godzinę, bez żadnych problemów można było grać z miłymi ludźmi, jak poszedł jakiś TK to było wiadomo, że przez przypadek. A potem przychodzi taki oszołom i wszystko niszczy. Zróbcie coś z nim... Oczywiście przez cały czas byliśmy w jednej drużynie...