Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57323 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Serwer 1_Deluge_Tawerna
    « dnia: Sierpnia 02, 2011, 11:12:57 »
    No dobrze. Nadszedł najwyższy czas utworzyć wątek serwera. Dotyczyć on powinien trolli, teamkillerów, glitcherów - innymi słowy - idiotów utrudniających innym grę.

TeamSpeak serwerów Tawerny:
    IP: 46.4.127.117
    Port: 9988
    Hasło: fenol99
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2012, 18:27:00 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 02, 2011, 15:37:26 »
    Ode Mnie dwa screeny: Obelgi pod adresem APR od jednego z "kozaków"
    http://imageshack.us/photo/my-images/171/mb6l.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/600/mb5pt.jpg/
    Oczywiście ta "dyskusja" trwała dłużej, ale uznałem, że dwa SS wystarczą.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 02, 2011, 15:43:35 »
    Skoro tak to trzeba by też polowe graczy zbanować, bo Ci też słów nie dobierają.
    Jak bym banował za obelgi to od wczoraj nikt by już nie grał na tym serwerze.
    Proponuję zabrać się najpierw za ludzi ze swoich klanów, dopiero  można zakładać takie tematy i oczerniać zagranicznych graczy...

Pozdrawiam
    Bartek

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 02, 2011, 15:47:50 »
    Po pierwsze, nie jestem w żadnym klanie. Po drugie, nie o same obelgi tu chodzi. Nawet pomijając obelgi, Cossacks łamią regulamin teamkillując i pisząc po rosyjsku. Jestem trochę zdziwiony, bo na własne oczy widziałeś przecież, jak Tarapok do mnie strzelił, podczas gdy ja w ogóle go nie sprowokowałem, nawet nic do niego nie pisałem. To prawda, panom z APR zdarza się zakląć. I czy to rozgrzesza Cossaków?

DOWN: Fakt, NIFN, zapomniałem zrobić screena z teamkilla, ale byłem, eufemizując, zdziwiony swoim zgonem, i nie pomyślałem o tym. Następnym razem na pewno wstawię screena.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2011, 16:23:27 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 02, 2011, 16:20:35 »
    To może wklejajcie zdjęcia z loga (L), by przyjrzeć się całemu zdarzeniu - skoro klan Cossacs zaczynają obrażać bez żadnej przyczyny, a polscy gracze są bez winy, to czego się tu bać?
    Wyłapywanie obraźliwych tekstów z kontekstu nie jest dobrym wymiernikiem. :P

Pozdrawiam!

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 02, 2011, 16:38:27 »
    Ci panowie co tam grają, ogólnie nie emanują poprawnym polskim językiem. Rzekłbym, że to rynsztokowy język. Dwa razy sobie wszedłem na serwer przez ostatnie kilka dni i zachwycony nie byłem. Myślę, że sporą liczbę graczy takie rzucanie mięsem może zniechęcić by gościć na tym serwerze.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 02, 2011, 16:57:29 »
    Mnie też to wszystko zaczyna wkurzać. Zgrałem sobie już logi z kilku ostatnich dni i jak tylko znajdę chwilę wolnego, to dokładnie je sobie przejrzę. Jeśli nie potraficie grać bez wyzwisk, to posypią się bany.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 07, 2011, 14:15:33 »
    Gdy rozeszła się wieść, że będzie szperanie w logach, teamkille ucichły, nawet Cossacki jakieś takie spokojniejsze. Natomiast niektórzy ich rodacy przegięli dziś pałę goryczy, jakby to powiedział król Foltest.

Na tym screenie widać, jak panowie Gleb i Korum dzielą się uwagami na temat polskiego narodu: ,,Wszyscy Polacy to pedały'', ,,Idźcie w chuj'', i tym podobne (nie wszystko uwieczniłem na screenie), a ponadto obelgi te zostały napisane w języku rosyjskim, którym na serwerze nie wolno się posługiwać.

(click to show/hide)

Proszę o zajęcie się tymi ********, bo rujnują oni grę nie tylko przez takie odzywki, ale też np. przez nagminne uciekanie od walki. Po prostu grać się odechciewa w takim towarzystwie.

PS. Nie bazuję tylko na tłumaczeniu Siwego, sprawdziłem to w innym źródle.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2011, 14:21:19 wysłana przez Hofiko »

Offline Zowi

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Palahniukista
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 07, 2011, 15:15:48 »
    Zgadzam się z Hofiko. Jak widać na skrinie, byłem tam. Mi osobiście inne języki nie przeszkadzają, ale mimo wszystko używanie języków innych niż polski i rosyjski angielski jest na serwerze niedozwolone. Gdybym znał rosyjski, też by mnie frustrowało obrażanie Polaków. Ale z tym uciekaniem to już przegięli :| Szukanie w kilka osób takiego delikwenta jest strasznie nudne i bezsensowne! Mógł napisać, że chce duele itp. No cóż, moim zdaniem ban i po problemie.
    別企圖。
    Bié qǐtú.

Pozdrowienia dla wszystkich akapków :*

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 07, 2011, 15:36:29 »
    Tak. Przy adminach udają świętoszków, a w szczególności gracz Korum.

Offline panboss13

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 07, 2011, 16:05:02 »
    Może zróbcie osobny serwer ruskim i będzie po kłopocie

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 07, 2011, 16:21:46 »
    Nie widzę najmniejszego powodu, byśmy cokolwiek Rosjanom dawali. To jest nasz serwer i nasze zasady, jeśli nie będą ich przestrzegać to wypad i już. Nie rozumiem tez skąd w ogóle taki pomysł, by dać im osobny serwer, bo nas wyzywają. To jest jakiś kiepski żart. Może jeszcze Daedalus ma specjalnie dla nich przetłumaczyć moda na Rosyjski, żeby nas łaskawie przestali obrażać?

EDIT: @Down
    Przez słowo "nasz" miałem na myśli Polską społeczność WfaSa wliczając w to administratorów serwera. Nie miałem na myśli Siebie, ponieważ nie jestem (niestety) jednym z nich.
    A co do ichniejszego trollingu. jak sa u Siebie, to niech trollują sobie na dowolny sposób, ale na czyimś podwórku należy się zachowywać.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2011, 20:51:39 wysłana przez EMOsek »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 07, 2011, 18:47:49 »
    To nie jest wasz serwer - należy do osób które go opłacają i trzymają nad nim piecze czyli chyba nie do ciebie (choć mogę się mylić). Co do Rosjan - tu chodzi o to nieco inną mentalność. To co oni piszą wam może się wydać złe a dla nich być śmieszne. Pograjcie sobie na Rosyjskich serwerach cRPG a zrozumiecie że ich trolling to tylko niewinna zabawa;P

Co nie zmienia faktu że pewnie jakieś konsekwencje poniosą;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 08, 2011, 19:48:36 »

Popieram

(click to show/hide)

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 08, 2011, 20:02:54 »
    Popieram

(click to show/hide)
    A ja nie popieram. Czemu mieliby dostać własny serwer za darmo z takimi haniebnymi czynami? Powinni założyć własny serwer, jeśli nie umieją dostosować się do zasad panujących na serwerze.