Edit: pusty bannerek dla tych, którzy chcą na jego bazie coś sobie zbudować (domyślna wielkość 256x256):

Z nadchodzącej wersji WFaSa chciałbym wywalić przynajmniej część starych bannerów i zastąpić je nowymi, głównie historycznymi, ale znajdzie się i miejsce na bannery klanowe, a może też i indywidualne, jeśli ktoś zaproponuje ładny...
Dlatego prosiłbym o umieszczanie w tym wątku przykładowych sztandarów, jakie mogłyby się w modzie znaleźć. Nie muszą być one wspaniałej jakości. Ważne, by dały mi ogólne pojęcie jak sztandar wyglądał, bym mógł go odtworzyć.
Format samych bannerów nieco zmieniłem (jest to kwadrat 256x256), bo w całości i tak chyba nie były nigdzie wykorzystywane, a w tych "kółeczkach" wyglądały źle. Teraz będą się komponować prawidłowo i będą bardziej czytelne, niż w Native.
Przy zgłaszaniu bannerów klanowych proszę więc o powyższym pamiętać i albo przygotować banner odpowiedniego formatu (i jakości), albo dostarczyć mi elementy, z których sam będę mógł złożyć banner i odpowiednio go ustawić.
Przykład jak to mniej więcej wygląda:

Edit: na tę chwilę mam: