Reasumując:
Jako BC przepraszamy za spam, ale niestety musimy odpowiadać na to co oni wyprawiają, niestety nie potrafią pogodzić się z przegraną 12:8 z nami(mimo umowy że gramy po 6, w 2 połowie meczu oni grali w 8, mimo naszych usilnych próśb 2 osób nie zdjęli, ale to i tak nie przeszkodziło nam w wygraniu meczu.
ok to tak:
Wynik BC 12: RTF 8
Mapy 2x Wioska(graliśmy po 10 rund na spawn)
Zarzuty kierowane pod adresem BC:
-Macie najemników, Mamuśka z WSC, Araneus z Ref-u
-Nasza odpowiedz:Pod nickiem mamuśka grał Aljonam, a Araneus to Araneus
oto podanie Araneusa z 30.07
http://www.berserkercenturio.aaf.pl/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=23A Aljonam był z nami dużo przed powstaniem BC.
-Kolejny zarzut pod naszym adresem:
czitowaliście z kasą
-odpowiedz:
Ten screen jest sfabrykowany.
Cytat: Adiq Wczoraj o 21:18:32
oraz graliśmy na serwerze Apocalipsa na którym używaliście rhodok fixów i zmienialiście ilość pieniędzy.
http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948175922/?tab=public - tutaj nie wiadomo skąd mam 5k kasy a miałem staty 2 na 2
Tak na marginesie, to proszę przypatrzyć się na "1" na końcu tej ponad 5 tysięcznej sumy, przed chwilą zauważyłem że ta "1" jest chamsko dopisana, przypatrzcie się dobrze.
Ta "1" jest matowa, nie ma złotego błysku,ma inny kolor i nie jest jakby to ująć chropowata, w przeciwieństwie do reszty cyferek.
Od dzisiaj wasz klan w moich oczach ma nick POPJ- Panowie od paint-owej jedyneczki.
Edit: Napisałem przypatrz się dobrze, porównaj z innymi cyferkami, i będziesz jasno widział że ta 1 jest dopisana w pańcie.
Edit2: Ta jedynka jest jeszcze za nisko względem innych cyferek
Patrzcie na złote cyferki
Kolejny wasz zarzut:Czity bo kusznicy strzelali banie.
-No sorki, ale jak wpadacie w 6 na 1 wejście(zazwyczaj na tylną bramę) i kosi was przez minutę 1(słownie 1 piechur) przez co kusznicy mają okazję żeby strzelać bańki w plecy to sorki.
My przedstawiliśmy logi serwera na których widać zachowanie RTF gdy przegrywają, mamy screeny, na których jasno widać i wynik walk, a także to że nie mieliśmy żadnych dodatków pieniężnych,ponieważ nasi ludzie nie biegają z best ekwipunkiem, do tego dzisiaj jeszcze dostarczymy resztę screenów,mimo że sprawa jest wyjaśniona, oszustwo RTF wykryte to ja napiszę że przepraszamy za syf w tym wątku, niestety zrozumcie nas zagraliśmy porządny uczciwy mecz, był to chyba najlepszy mecz jaki zagrało BC, wygraliśmy uczciwie, a w tym temacie nas obrażają fabrykując dowody(sprawa z dopisaną "1")
Boli nas to że klan RTF(głównie lider AdiQ) nie może pogodzić się z przegraną, argumentując to zarzutami które my z miejsca wyjaśniamy, a także przedstawiamy dowody na ich obalenie.
Mój wniosek jest prosty:
Klan BC grał na tym meczu 1-składem,taktycznie górowaliśmy nad wami,nasi kusznicy byli zajebiście rozstawieni, a 1 piechur(słownie jeden) bił się z 6, a ginął sporadycznie.
To co się stało na meczu nie jest naszą winą, my chcieliśmy tylko fajnie pograć, co nam się udało jako klanowi, jednakże klan RTF jak się okazało składa się z samych dzieci które przegrywać nie potrafią, fakt my też mamy graczy w przedziale 14-17,ale u nas jak przegramy jest tylko radość z fajnej gry,niestety przegrywać trzeba umieć z honorem, wam tego zabrakło.
Zobaczcie mecz BC vs. Roma, graliśmy wtedy w większości rekrutami i "świeżymi" i przegraliśmy, mimo to pogratulowaliśmy Romie, i "poszliśmy" dalej.
Proszę was, zanim ludzie zobaczą to, tą próbę sfabrykowania zdjęcie w pańcie,te wasze wybryki, chamstwo itd, to bądźcie dorośli, i przyjmijcie przegraną na klatę, przyznajcie się że chcieliście oszukać, że przegraliście, i ż my wygraliśmy uczciwie
Jest to ostatni post graczy BC na ten temat, ja proszę tylko żebyście nie przypatrywali się tej sprawie przez pryzmat opinii naszego klanu, tylko przez fakty które zostały przedstawione w tym temacie.
Pozdrawiam
BC_Hieronim Klanowy Emisariusz