Umiemy przegrywać, jakoś z innymi klanami kiedy to się zdarzało nie było żadnych problemów, ale to już nie pierwszy taki wybryk z Waszej strony.
Jeżeli chodzi tobie o sytuację z ZBJ to przypominam że ich dowódca przeprosił nas za zachowanie swojego klanu.
Mieliśmy grać po 6, po tylu też graliśmy, i proszę skończcie z obrażaniem nas , ponieważ na żadnym, powtarzam żadnym meczu wcześniej z naszej winy nie wydarzyło się nic złego, i na tym także wszystko co złe było z waszej winy.
Te wasze zachowanie:
-Wyzywanie
-Wmawianie naszym graczom że są najemnikami
-robienie votów na zbanowanie(za samo to jest Valkower) a wy te voty robiliście chyba z 6 razy.
-A później oczernienie nas na publicznym forum, tylko w przeciwieństwie do was my nie mamy nic do ukrycia, tak więc daliśmy logi, screeny, reszta screenów pójdzie jutro ponieważ H.K.94 ma problemy z netem.
PS: Screeny z steam można zmienić, wystarczy wejść w steam-widok-zrzuty ekranu-pokaż na dysku-wybrać screena-importować do programu graficznego-i robisz co chcesz, a screen się zmienia.
oraz graliśmy na serwerze Apocalipsa na którym używaliście rhodok fixów i zmienialiście ilość pieniędzy.
http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948175922/?tab=public - tutaj nie wiadomo skąd mam 5k kasy a miałem staty 2 na 2
Tak na marginesie, to proszę przypatrzyć się na "1" na końcu tej ponad 5 tysięcznej sumy, przed chwilą zauważyłem że ta "1" jest chamsko dopisana, przypatrzcie się dobrze.Ta "1" jest matowa, nie ma złotego błysku,ma inny kolor i nie jest jakby to ująć chropowata, w przeciwieństwie do reszty cyferek.
Od dzisiaj wasz klan w moich oczach ma nick POPJ- Panowie od paint-owej jedyneczki.
Edit: Napisałem przypatrz się dobrze, porównaj z innymi cyferkami, i będziesz jasno widział że ta 1 jest dopisana w pańcie.
Edit2: Ta jedynka jest jeszcze za nisko względem innych cyferek
Patrzcie na złote cyferki