Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RTF] Ready To Fight  (Przeczytany 12178 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [KLAN] Ready To Fight
    « Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:14:55 »
    Przecież te screeny gdzie masz 5k kasy były robione na innym serwerze, nie podczas meczu noob, przyjmij przegraną na klatę.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:20:08 »
    Przecież te screeny gdzie masz 5k kasy były robione na innym serwerze, nie podczas meczu noob, przyjmij przegraną na klatę.

Chyba nie zobaczyłeś daty screenów... Były robione dokładnie o tej porze co odbywał się sparing, a screenów ze steam nie ma jak podrobić, więc pogódźcie się z tym, że zostaliście nakryci na oszustwach przez co przegraliście walkowerem.

PS Apocalips multikonta są niedozwolone, więc powinieneś dostać bana na tawernie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 22:24:34 wysłana przez Adiq »

Offline Strix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Araneus
    « Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:24:13 »
    Adiq sam spamujesz...
    mówię po raz kolejny, Apocalyps ustawił duże wynagrodzenie za rundę !!!
    chyba tylko o to się kłócimy , bo to ,że nie jestem najemnikiem się wyjaśniło

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 22:29:22 wysłana przez Strix »

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:25:52 »
    Wynagrodzenie jest i było 100%, i jestem tego pewien, ale chyba nawet można to w logach sprawdzić?
    Araneus, proszę nie pisz czegoś o czym nie masz pojęcia, ty miałeś best ekwipunek, ale z statami 15:0 nie ma się co dziwić...
    Moje konto było sprawdzone pod okoliczność Apocalypso fobii, i wynik wyszedł ujemny, nie jestem Apo

I proszę was, przegraliście pogódźcie się z tym, i nie wyszukujcie teorii spiskowych, my liczyliśmy na przyjemny meczyk,a wy zamieniliście to w najgorszą grę w jaką można było.
    PS:To że jestem realny można łatwo udowodnić- dostałem bana za zamach na życie Ulricha na turnieju Grunwaldzkim.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 22:32:30 wysłana przez barbarzynca »

Offline Strix

• Użytkownik
    • Araneus
    « Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:32:04 »
    racja, zapomniałem, że miałem takie statystyki , więc teraz nie wiem

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:35:21 »
    Przestańcie się kłócić, bo i tak racja jest po naszej stronie. Już wiemy jacy jesteście i przez to nie będziemy już z wami grać. Nie chce mi się wam odpisywać, więc piszcie sobie co chcecie, bo i tak ja mam rację.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 22:42:16 wysłana przez Adiq »

Offline Strix

• Użytkownik
    • Araneus
    « Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:37:47 »
    jesteśmy oszustami , bo...................... tak???
    nie rozumiem, nic nam nie udowodniliście , więc racja jest po naszej stronie

nie, wiemy już, jacy WY jesteście, po prostu nie umiecie przegrywać. Tylko ciekaw jestem, czy wszystkie klany, które z wami wygrały będziecie oskarżać o oszustwa .

PS. staty 15:0 to było do mnie
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 22:55:56 wysłana przez Strix »

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:17:04 »
    Strix przygotuj się do nauki w gimnazjum, a nie graniu w Warbanda.

Umiemy przegrywać, jakoś z innymi klanami kiedy to się zdarzało nie było żadnych problemów, ale to już nie pierwszy taki wybryk z Waszej strony.

BTW: Hieronim nie było Cię na sparingu, a wiesz o nim wszystko :O Oj, Apo ;)

Offline Aljonam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:28:11 »
    Ej ludzie oni i tak się przyznali że obrażają nas tylko dlatego że przegrali. "Nie możliwe żebyście byli lepsi od nas. Macie najemników ! Nie możecie wygrać bo u was jest Apo a go tawerna nie lubi ! Ale  z nami wcześniej przegraliście nie możecie teraz wygrać" I inne tego typu komentarze. Do tego głosowaliście by banować naszych graczy za nic. Przegraliście ? Trudno idzie się dalej przez życie są ważniejsze sprawy niż Warband. Gramy by pograć z kolegami i się razem pośmiać. Przegraliśmy z ROMĄ bo byłą lepsza i bardzo dobrze są ograni w tę grę. Mi to nie przeszkadza to daję mi motywację by grać lepiej . A wy przegraliście z klanem w którym jest Apocalyps i już kurw*cy dostajecie. Tak w ogóle co do sprawy z najemnikami to w meczu z ZBJ byłem pod nickiem BC_Goracy_Rysiek_z_Manhatanu i jakoś nie pieprzyli że jestem najemnikiem.To jest po prostu żałosne przynajmniej Bastek jest najbardziej z was ogarnięty. Adiq może czas na zmianę lidera co bo widzę że się nie nadajesz. I to nasza sprawa czy gramy w sześciu a wy w ośmiu. Graliśmy w sześciu i se poradziliśmy. Mogliście grać od początku w ośmiu i było by po problemie (z tego co widziałem z rozmowy to było umawiane 7vs7 a potem zgodziliście się na 6vs6 ). Pokazaliśmy że możemy grać w osłabieniu (często się to zdarza). My nie chcemy sporów. To się robi męczące. Jeżeli tak bardzo nienawidzicie Apocalypsa to te gesty nienawiści kierujcie w jego stronę a nie w kogoś kto nic wam nie zrobił a oczerniacie go o to że zna waszego wroga. Ja naprawdę mam dość kiedy wchodzę na serwer i od razu dostaję bana za to że jestem w BC. Jaki jest wasz cel w obrażaniu nas oczernianiu itd. ? Nie chcemy kłopotów i piszę to już ostatni raz !!

Offline Strix

• Użytkownik
    • Araneus
    « Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:32:32 »
    Anjonam w pełni się zgadzam . zakończmy kłótnie , sparingu najlepiej nie było , wszystko jest jak wczoraj. ok?
    jeżeli chcecie jeszcze coś wyjasnic, zapraszam na steama , rzeczywiście, nie zaśmiecajmy forum
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 23:41:32 wysłana przez Strix »

Offline Aljonam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:33:57 »
    Tak zapomnijmy o tym i cieszmy się z awansu Śląska Wrocław i Legi..... do 4 rundy LE :) Mogę namiary na TS RTF ?

Offline Strix

• Użytkownik
    • Araneus
    « Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:44:47 »
    Strix przygotuj się do nauki w gimnazjum, a nie graniu w Warbanda.

Umiemy przegrywać, jakoś z innymi klanami kiedy to się zdarzało nie było żadnych problemów, ale to już nie pierwszy taki wybryk z Waszej strony.

BTW: Hieronim nie było Cię na sparingu, a wiesz o nim wszystko :O Oj, Apo ;)

są wakacje ;)
    wyślij mi na pw swojego steama , może się dogadamy
    albo wbij  do nas ( albo ja do was ) na TS

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 04, 2011, 23:50:49 »

Jeżeli chodzi tobie o sytuację z ZBJ to przypominam że ich dowódca przeprosił nas za zachowanie swojego klanu.
    Mieliśmy grać po 6, po tylu też graliśmy, i proszę skończcie z obrażaniem nas , ponieważ na żadnym, powtarzam żadnym meczu wcześniej z naszej winy nie wydarzyło się nic złego, i na tym także wszystko co złe było z waszej winy.
    Te wasze zachowanie:
    -Wyzywanie
    -Wmawianie naszym graczom że są najemnikami
    -robienie votów na zbanowanie(za samo to jest Valkower) a wy te voty robiliście chyba z 6 razy.
    -A później oczernienie nas na publicznym forum, tylko w przeciwieństwie do was my nie mamy nic do ukrycia, tak więc daliśmy logi, screeny, reszta screenów pójdzie jutro ponieważ H.K.94 ma problemy z netem.
    PS: Screeny z steam można zmienić, wystarczy wejść w steam-widok-zrzuty ekranu-pokaż na dysku-wybrać screena-importować do programu graficznego-i robisz co chcesz, a screen się zmienia.
     oraz graliśmy na serwerze Apocalipsa na którym używaliście rhodok fixów i zmienialiście ilość pieniędzy.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948175922/?tab=public - tutaj nie wiadomo skąd mam 5k kasy a miałem staty 2 na 2

Tak na marginesie, to proszę przypatrzyć się na "1" na końcu tej ponad 5 tysięcznej sumy, przed chwilą zauważyłem że ta "1" jest chamsko dopisana, przypatrzcie się dobrze.
    Ta "1" jest matowa, nie ma złotego błysku,ma inny kolor i nie jest jakby to ująć chropowata, w przeciwieństwie do reszty cyferek.

Od dzisiaj wasz klan w moich oczach ma nick POPJ- Panowie od paint-owej jedyneczki.

Edit: Napisałem przypatrz się dobrze, porównaj z innymi cyferkami, i będziesz jasno widział że ta 1 jest dopisana w pańcie.
    Edit2: Ta jedynka jest jeszcze za nisko względem innych cyferek
    Patrzcie na złote cyferki
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2011, 00:38:39 wysłana przez barbarzynca »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 05, 2011, 00:05:32 »
    Apo czy kim tam jesteś, jak zobaczyłem czy piszesz to wreszcie myślałem ze postawicie na swoim, ze macie niezbite dowódy na swoją rację, ale ta jedynka jest normalna, ona tak wygląda w WB...
    (click to show/hide)

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 05, 2011, 00:10:11 »
    Jeżeli chodzi tobie o sytuację z ZBJ to przypominam że ich dowódca przeprosił nas za zachowanie swojego klanu.
    Mieliśmy grać po 6, po tylu też graliśmy, i proszę skończcie z obrażaniem nas , ponieważ na żadnym, powtarzam żadnym meczu wcześniej z naszej winy nie wydarzyło się nic złego, i na tym także wszystko co złe było z waszej winy.
    Te wasze zachowanie:
    -Wyzywanie
    -Wmawianie naszym graczom że są najemnikami
    -robienie votów na zbanowanie(za samo to jest Valkower) a wy te voty robiliście chyba z 6 razy.
    -A później oczernienie nas na publicznym forum, tylko w przeciwieństwie do was my nie mamy nic do ukrycia, tak więc daliśmy logi, screeny, reszta screenów pójdzie jutro ponieważ H.K.94 ma problemy z netem.
    PS: Screeny z steam można zmienić, wystarczy wejść w steam-widok-zrzuty ekranu-pokaż na dysku-wybrać screena-importować do programu graficznego-i robisz co chcesz, a screen się zmienia.

Tak na marginesie, to proszę przypatrzyć się na "1" na końcu tej ponad 5 tysięcznej sumy, przed chwilą zauważyłem że ta "1" jest chamsko dopisana, przypatrzcie się dobrze.
    Ta "1" jest matowa, nie ma złotego błysku,ma inny kolor i nie jest jakby to ująć chropowata, w przeciwieństwie do reszty cyferek.

Od dzisiaj wasz klan w moich oczach ma nick POPJ- Panowie od paint-owej jedyneczki.
    Heheh no ładnie to sobie wymyśliłeś xD . Wszystkiego bym się spodziewał, ale teraz zaskoczyłeś nawet mnie. Gratulację Apocalyps. Btw. Strix brawo nabiłeś w tym temacie 8 wiadomości !
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2011, 08:51:27 wysłana przez Vodka »