Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RTF] Ready To Fight  (Przeczytany 12209 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [KLAN] Ready To Fight
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:18:32 »
    Umawiałem z Rasty'im na steam, że gramy 8 na 8 i bez najemników. Niestety nie dotrzymaliście słowa i było was 6, lecz zgodziłem się na ten sparing, ale w połowie sparingu odkryliśmy, że używacie najemników, mamuśkę(tłumaczyli, że to był aljonman, który na czas sparingu zmienił nick na BC_Mamuśka)  i Araneusa( mówili, że to nowy rekrut, który jest od dzisiaj w klanie, a dokładnie od sparingu i miał najlepsze statystki na serwerze)  oraz graliśmy na serwerze Apocalipsa na którym używaliście rhodok fixów i zmienialiście ilość pieniędzy.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948171141/?tab=public
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948173831/?tab=public
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948175922/?tab=public - tutaj nie wiadomo skąd mam 5k kasy a miałem staty 2 na 2
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197991625495/screenshot/595818895948169056/?tab=public

Na początku chciałem przesunąć sparing na inny termin, ale bc się nie zgodziło, więc wygraliśmy walkowerem.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 21:40:32 wysłana przez Adiq »

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:20:23 »
    ja na tych screenach nic po za kasą nie widzę...
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:23:56 »
    Moim zdaniem RTF wygrało walkowerem gdyż BC jak twierdz Adiq cheetowało fixem. Dawanie pieniedzy też jest zabronione,Bc czy wy sie nauczycie zasad takie trudne są ? Wszystkie klany znają podstawowe zasady meczy na WB i sie do nich stosują, to ze apo nie uznaje żadnyh zasad nie zwalnia was to z przestrzegania ich na sparingach, zresztą kogo ja pouczam i tak sie nie nauczycie.

Offline Strix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Araneus
    « Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:30:20 »
    jestem w klanie od sparingu? nonsens . jestem od 30 lipca , zobacz na stronie naszego klanu, składałem podanie...
    a to, że Apo ustawił duże wynagrodzenie za rundę , to nie jest oszustwo .
    NIE JESTEM ŻADNYM NAJEMNIKIEM !!! to, że myśleliście, że nas wykosicie , a tu było na odwrót , to znaczy, że jesteśmy dobrzy i coraz lepsi .

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:33:14 »
    Nie chce nic mówić ale jeśli sie ustawia wieksze wynagrodzenie to powiny sie obydwie strony zgodzić wiec tak i tak walkower.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:34:18 »
    Dziękuje za dzisiejszy mecz z klanem RTF.
    Graliśmy po 10 rund na każdym respie Wioski(ponieważ oba klany wybrały wioskę)
    Przez 1 połowę meczu był spokój, tą połowę BC wygrało 7:3.
    W 2 połowie meczu graczom z RTF odbiło- zaczęli oskarżać nas że grają u nas najemnicy Araneus z Ref-u, a Aljonam z WSC, Gwarantuję że ci gracze grają tylko i wyłącznie w BC! Aljonam gra od dłuższego czasu z nami, a Araneusowi sam pomagałem w instalacji TS-a,jest dobry, nawet bardzo dobry, ale swojski z BC.
    Ja wiem że przeciwnicy nas zlekceważyli, i się zawiedli.Dzisiaj na meczu grał nasz 1 skład, i jestem pewien że jest on silny, tak jak BC jest silnym klanem.
    Organizacją meczu z strony BC zajmował się Rasty,na prośbę Apocalypsa mecz miał być rozegrany 6 vs.6, Rasty przekazał RTF-owi to, i na steam-ie dostał odpowiedz że warunki meczu im pasują.
    Tutaj zamieszczam scree-ny potwierdzające wynik 12:8 dla BC,
    http://imageshack.us/g/836/2011080400005k.jpg/
    pragnę jedynie podkreślić że praktycznie całą 2 część meczu graliśmy RTF 8 vs.6 BC, mimo naszych protestów przeciwnik nie zdjął 2 graczy, tak też graliśmy z ich przewagą.
    Także bardzo przykrą rzeczą były głosowania nad zbanowaniem team-u BC, które robili gracze z RTF.
    Przykro nam że ci ludzie nie potrafią przegrywać,i powiem szczerze że mimo że nie grałem na tym meczu(słaby internet+ lagi=internet osiedlowy)to byłem przekonany że nasz team nie podoła, jak widać się pomyliłem, z czego jestem bardzo zadowolony.Cóż jak to mawiali my wracamy z tarczą!

http://imageshack.us/g/836/2011080400005k.jpg/

Pozdrawiam
    BC_Hieronim klanowy Emisariusz

PS: kasa była nastawiona na 100, i jakie czity WTF?, człowieku graliśmy na serwerze Apocalypsa ponieważ serwer wykupimy dopiero w przyszłym tygodniu, a wy serwera nie macie, ale chcecie to proszę bardzo za 5 minut będą full logi, możecie sobie sprawdzić.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Aljonam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:35:37 »
    Major proszę. Wy wszyscy na nas narzekacie bo w klanie jest jedna osoba Apocalyps. Klan nie opiera się na jednej osobie (mówię to po raz setny). Ja byłem pod nickiem Mamusia bo wydawało mi się to zabawne ( i rozbawiło to naszą ekipę). Araneus nie jest od dziś w klanie (bodajże już tydzień). A to że się polepszyliśmy no cóż... Kiedy grałem z wami mój pierwszy sparing miałem 20 minut przegrane w Warbandzie a teraz to mam po nad 160 godzin. Schlebia mi fakt że myśleliście że jestem z WSC to mnie cieszy ( nie jestem taki słaby jak myślałem). Major nie było Cię na sparingu więc proszę tak po znajomości nie wtrącaj się. Nic nie zmienialiśmy. Wszystko było ok dopóty, dopóki nie zaczęliście przegrywać. Jak to mówią trening czyni mistrza. Zlekceważyliście nas a my to wykorzystaliśmy. Może nie jesteśmy super pro w skillu jak Argaleb albo tak dobrze zgrani jak ludzie z Wardogsów czy z REF ale wierzymy w siebie i cieszymy się każdą przegraną minutą w Warbanda (przynajmniej ja).

Offline Strix

• Użytkownik
    • Araneus
    « Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:38:49 »
    mateuszmaciejmajor skąd ty do licha wiesz, jak naprawdę było! sprawa nie jest wyjaśniona , a ty już nas jedziesz , nawet tam nie byłeś . kolega z RTF był na meczu i ma prawo nas oskarżać , skoro tak uważa, ale ty tam nie byłeś, więc nie pisz

Offline Gural

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:41:22 »
    Ależ się kotłuje.Kłóćcie się dalej.Akcja lepsza niż w Modzie na Sukces.
    A ty zapoznałeś się z zasadami umieszczania sygnaturek?

Offline Aljonam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:42:36 »
    Dobra skończmy te kłótnie bo temat zamkną i oczywiście nasza wina.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:43:24 »
    http://www.wrzuc.to/ALyIMKKx6.wt

Oto są logi serwera, mimo że kilku naszym skoczyła żyłka przez to co robiło RTF, to my nie mamy się czego wstydzić.

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 04, 2011, 21:52:09 »
    Apocalips już nie raz oszukiwał, co ukazało się podczas Turnieju Grunwaldzkiego, gdzie edytował sobie postać, więc jestem niemal pewny, że mieliście jakiegoś fixa, bo mało prawdopodobne było to, że strzelaliście nam headshoty z końca mapy, rozumiem raz się może poszczęścić, ale nie przez całą grę. Jeszcze ciągłe zmienianie ilości złota dostawane za zabicia i rundę, za dwa fragi 5k kasy miałem, więc to wydaje się bardzo dziwne. Jeszcze Araneus, którego nie widziałem na ts'ie jak do was przyszedłem to wyjaśnić. Moim zdaniem słusznie wygraliśmy walkowerem, bo nie przestrzegaliście umówionej liczby graczy oraz mieliście najemników, jak będziecie chcieli rewanżu to wam go damy gdy będziemy mieli serwer.
    Teraz proszę o przestanie spamowaniu w tym wątku.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:01:14 »
    Apocalips już nie raz oszukiwał, co ukazało się podczas Turnieju Grunwaldzkiego, gdzie edytował sobie postać, więc jestem niemal pewny, że mieliście jakiegoś fixa, bo mało prawdopodobne było to, że strzelaliście nam headshoty z końca mapy, rozumiem raz się może poszczęścić, ale nie przez całą grę. Jeszcze ciągłe zmienianie ilości złota dostawane za zabicia i rundę, za dwa fragi 5k kasy miałem, więc to wydaje się bardzo dziwne. Jeszcze Araneus, którego nie widziałem na ts'ie jak do was przyszedłem to wyjaśnić. Moim zdaniem słusznie wygraliśmy walkowerem, bo nie przestrzegaliście umówionej liczby graczy oraz mieliście najemników, jak będziecie chcieli rewanżu to wam go damy gdy będziemy mieli serwer.
    Teraz proszę o przestanie spamowaniu w tym wątku.
    5k że co??
    Zobacz sobie nasz ekwipunek na screenach, jutro podeślemy więcej screenów, niestety osoba je robiący ma problemy z netem (H.K.94),Nasi kusznicy zawsze byli dobrzy, a ich rozstawienie(taktyka by Apocalyps) się sprawdziła, tak też zawsze mieliście plecy kusznicze, i proszę nie bierzcie nas za tych złych, jak widać na screenach i logach, to RTF zawalił.
    Podanie  naszego kusznika,który wg. was jest z Ref-u,Araneus zmył się zaraz po odprawie po meczu, ale na prośbę wrócił na TS jak byli wasi ludzie, jeżeli chcecie to możecie z nim pogadać.
    http://www.berserkercenturio.aaf.pl/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=23
    PS: jeżeli koniec mapy to jest z budynków na tylnej bramie w dół to pozdro, a i nie dziwcie się że nasi kusznicy was zabijali jak potrafiliście w 8 kampić 1 wieży.
    PS@: mecz był umówiony po 6 graczy, zasadę tą złamaliście wy i w 2 części meczu graliśmy 8RTF vs.6 BC, i tak BC wygrało.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2011, 22:08:51 wysłana przez barbarzynca »

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:08:35 »
    Barbarzyńca, czyli apocalips pokazywałem screena jak miałem 5k kasy ...
    Jeszcze w tych logach każdy może usunąć sobie parę linijek, więc to jest mało prawdopodobne źródło waszej niewinności, próbujcie dalej...

Proszę was jeszcze raz o zaprzestanie spamowania w naszym wątku, jak chcecie stwórzcie sobie nowy temat i tam spamujcie, a nie próbujecie zamknąć nasz, gdyż nakryliśmy was na oszustwach.

Offline Strix

• Użytkownik
    • Araneus
    « Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 04, 2011, 22:13:34 »
    równie dobrze ty też możesz usunąć parę linijek...
    ja nie widzę tu nigdzie oszustwa , po prostu nie umiecie przegrywać