Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][RTF] Ready To Fight  (Przeczytany 12207 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Joker1997

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [KLAN] Ready To Fight
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 21, 2011, 13:02:33 »
    W porównaniu z wasza kultura to nie ja jestem trollem, no i zeby nie byl ten post uznany za spam to Zycze wam "Powodzenia"...

A no i kogos mi przypominasz.... hmm.. Lygryssa !( bez urazy), On chyba jak ktos mu sie z przeciwi od razu go wyzywa, w moim mniemaniu to strasznie niszczy dobre imie, ahhh zapomnialem ty dobrego imienia nie masz.

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 21, 2011, 13:20:48 »
    W porównaniu z wasza kultura to nie ja jestem trollem, no i zeby nie byl ten post uznany za spam to Zycze wam "Powodzenia"...

A no i kogos mi przypominasz.... hmm.. Lygryssa !( bez urazy), On chyba jak ktos mu sie z przeciwi od razu go wyzywa, w moim mniemaniu to strasznie niszczy dobre imie, ahhh zapomnialem ty dobrego imienia nie masz.

Akurat twoją opinie o mnie mam... głęboko w poważaniu.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 21, 2011, 14:55:59 »
    Joker, z tego co wiem nie znamy się? Chyba że, to ty wydajesz te dziwne dzwięki dobiegające spod podłogi :O
    Aha Jagielon, Templariusz itd to nie wiarygodne źródło informacji o mnie ;D
    Pozdrawiam

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 21, 2011, 17:16:35 »
    Aha Jagielon, Templariusz itd to nie wiarygodne źródło informacji o mnie ;D

Drogi Lygrysie ja do starego HF a teraz RTF na cb chyba nigdy nic nie mówiłem, więc chyba zbyt pochopnie piszesz nie które rzeczy..

Offline Sarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 21, 2011, 17:35:26 »
    Boże, następne spamowisko sfrustrowanych dzieci....

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 21, 2011, 19:40:32 »
    Vodka napisał ze klan nie rozpadnie sie po dwóch tygodniach, czy tak samo nie mówił razem z Adiq gdy byli w HF? Poza tym to jako tako znam Adiq i Jokera i wiem ze prędzej nazwe trolem Adiq, co zresztą teraz zrobię...

Jesteś Trollem Adiq
    (click to show/hide)

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 21, 2011, 19:43:18 »
    Nie będę komentował twojego posta blacha. Proszę tylko o nie spamowanie w tym wątku.

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 21, 2011, 19:49:35 »
    Vodka napisał ze klan nie rozpadnie sie po dwóch tygodniach, czy tak samo nie mówił razem z Adiq gdy byli w HF? Poza tym to jako tako znam Adiq i Jokera i wiem ze prędzej nazwe trolem Adiq, co zresztą teraz zrobię...

Jesteś Trollem Adiq

Nie umiesz czytać ? Klan sie nie rozpadł tylko zmieniliśmy nazwę, aby nie kojarzyła się z Jokerem

Jesteś trollem Blacha

[EDIT] Wiem że masz nowe multikonto i chcesz nabić posty, ale proszę nie w naszym wątku.

[EDIT2] Sarl, dziękujemy za kolejny dużo wnoszący post.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2011, 19:29:41 wysłana przez Vodka »

Offline Sarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 21, 2011, 20:00:48 »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 21, 2011, 23:02:12 »
    Cóż Adiq dojrzały post zauważyłem, może przez te kilka miesięcy sie zmieniłeś za to vodka... szkoda mi tu cokolwiek pisać,

Dla wiadomosci:
    - to nie multi konto tylko moje nowe, napisałem do Sonera by stare usunal, bo kojarzyło sie z moim starym klanem - ZKM, także vodka nie pisz o ile nie wiesz wszystkiego,
    I jeszcze coś, jeżeli to nie nowy klan tylko jakiś przerobiony HF to nie możecie odnotowac tej zmiany w starym temacie, zmienić pierwszy post i poprosic o zmianę tytułu tematu?

I jeszcze jedno napisałeś ze mam multikonto i ze chce nabic posty, to wg. Mnie było żałosne chociażby z tego powodu ze wieki nabijacz postów to napisał, przemysl to co piszesz , potem pisz

Sory za ortografie, pisze z komórki
    (click to show/hide)

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 21, 2011, 23:17:32 »

I jeszcze coś, jeżeli to nie nowy klan tylko jakiś przerobiony HF to nie możecie odnotowac tej zmiany w starym temacie, zmienić pierwszy post i poprosic o zmianę tytułu tematu?

Zrobiliśmy nowy temat, bo tamten założył Joker, a on odszedł z klanu, przez co zmieniliśmy nazwę. Jak byś przeczytał temat to byś wiedział, a nie pisał bezsensowne posty.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 22, 2011, 00:30:52 »
    Tu masz rację, zwracam honor, a co wy sie tak na tego Jokera rzuciliscię? W czym tu wam wadzil?
    (click to show/hide)

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 22, 2011, 00:35:23 »
    Cóż Adiq dojrzały post zauważyłem, może przez te kilka miesięcy sie zmieniłeś za to vodka... szkoda mi tu cokolwiek pisać,

Dla wiadomosci:
    - to nie multi konto tylko moje nowe, napisałem do Sonera by stare usunal, bo kojarzyło sie z moim starym klanem - ZKM, także vodka nie pisz o ile nie wiesz wszystkiego,

I jeszcze jedno napisałeś ze mam multikonto i ze chce nabic posty, to wg. Mnie było żałosne chociażby z tego powodu ze wieki nabijacz postów to napisał, przemysl to co piszesz , potem pisz

Sory za ortografie, pisze z komórki

Co mnie obchodzi jakaś ''historia'' twojego konta. Możesz przestać pisać w tym wątku ? Artur przestał to zacząłeś Ty. To nie jest wątek założony po to abyś mógł się tu wyżalać na moje zachowanie i na to czy posty są dojrzałe(lol, haha). Tak ciężko jest przestać ? Masz jakieś problemy to przyjdź na TS'a, wyślij mi wiadomość na PW, żeby nie zaśmiecać nam wątku. Potem musimy czekać 2 tygodnie aż administracja odblokuje nam temat, bo TY musiałeś się tutaj udzielać.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 22, 2011, 02:06:13 »
    No i po co piszesz kolejnego posta, dobrze wiesz ze pisze tu dlatego bo odpisuje na wasze...
    (click to show/hide)

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 22, 2011, 09:44:39 »
    Dzięki wszystkim, którzy mnie w pewnym sensie bronią, ale z nimi jest tak zwana "mowa trawa", oni i tak wiedzą swoje, więc róbcie po prostu to co Ja.
    Ignorujcie ich..

Pozdrawiam
    JokeR