Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Akademia Warbanda  (Przeczytany 11118 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: Akademia Warbanda
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 17, 2011, 18:31:46 »
    Zgłaszam się! (zwłaszcza na profesora w słowotoku i p***** od rzeczy)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 17, 2011, 18:36:59 »
    Wydaje mi się, że 4ECH chodziło o gracza z nickiem Major, na tawernie bodajże mateuszmaciejmajor czy jakoś tak. Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie podania (xD) kiedy mam się stawić na jakiś trening ?

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 17, 2011, 18:40:36 »
    http://www.youtube.com/watch?v=wmAPJQh2Jik

Do akademii przyjmujemy:
    Graczy między 13-30 rokiem życia
    Cholera wczoraj miałem 31 urodziny... Co za pech.
    nie używających nałogowo kurw i innych
    Czyli w akademii obwiązuje celibat?
    nie płaczących jak go zabiją
    Ja jestem po prostu wrażliwy a wy mnie skreślacie...

Wykładowcy Akademii:
    Wykładowca dyrektor:Apocalyps
    Wykładowca manuala: Apocalyps, Aragorn
    Wykładowca łucznictwa: Wiedzmin
    Wykładowca Kusznictwa: H.K.94
    Wykładowca jazdy konnej(ogólnie pojętej):Apocalyps
    Wykładowca taktyk:Apocalyps, H.K.94
    1.Nie znam.
    2.Nie znam
    3.Nie znam ale Aragorn ma dobrego manuala w filmie i książce.
    4.Geralt umie strzelać z łuku? To trzeba to Sapkowskiemu powiedzieć by napisał książkę "Geralt Hood".
    5.Nie znam.
    6.Ogólnie pojęta technika jazdy konnej jest prosta. kieruje się strzałkami,WASD lub czym tam kierujesz.
    7.Kiedyś to były taktyki jak się glitchowało na village...

Nie wiem dlaczego nie wierzę w co całe przedsięwzięcie. Wierze w Boga ale w to nie. Dziwne... Nie widziałem anie jednego Was w życiu w Warbandzie. Gram nie tak długo jak niektórzy ale otwarta beta to nie w kij dmuchał ale szmat czasu jaki w tej grze spędziłem. Najlepszym wyjściem jest dołączenie do klanu według mnie. Rozwijasz się błyskawicznie z Twoimi kolegami. U mnie w klanie byli ludzie którzy nie umieli dosłownie nic a teraz  z powodzeniem grają z najlepszymi. Nie wiem czy jakikolwiek klan spojrzy przychylnie na kogoś co ukończył tą Akademie. Róbcie co chcecie , wasz wybór...
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 17, 2011, 19:04:36 »
    Pomysł byłby dobry gdyby nauczyciele budzili respekt swoimi umiejętnościami w danych dziedzinach..Jak sięgam pamięcią nie mogę sobie przypomnieć żeby którykolwiek , kiedykolwiek błyszczał podczas gry czy jakoś się wyróżniał..

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 17, 2011, 19:08:26 »
    Wykładowcą manuala jest ktoś kogo ja sam sprałem w duelach...a wiadomo, mistrzem manuala to ja nie jestem i często jestem prany przez innych graczy z Polskich klanów;P

PS: Barbarzyńco nie wiem czy zauważyłeś (w końcu bije od was dojrzałość, więc powinniście zobaczyć;P) ale Tobiken robi sobie z was jaja...

Punkt 5 jest żałosny i okazuje twój poziom, zgłoszę ten post do administratorów.

Zamierzasz zgłosić do administracji post pod którym ty sam nazywasz ludzi debilami? Powodzenia...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 17, 2011, 19:41:31 »
    Nie. Nie zamierzam nikomu niczego udowadniać...jestem mistrzem świata 2011, wicemistrzem Polski 2011 i mistrzem Polski 2010. On nie osiągnął niczego i dopóki nie zrobi czegoś pożytecznego nie będę marnował na niego czasu...zamiast tego to wy wygrajcie jakiś turniej i udowodnijcie że coś potraficie, bo jak na razie wasza ekipa z Apocalypsem na czele przegrała tylko mecz z GSE...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 17, 2011, 19:58:28 »
    Niech Apocalyps wejdzie do pierwszej 5 na ranked duel serwer jeżeli tak bardzo chce udowodnić skilla:) Może tak bardzo się podszkolił, póki co dla zdecydowanej większości jest nieznanym,takim sobie graczem który uważa się za niepokonanego i chce uczyć innych- to musiało się spotkać z takimi odpowiedziami:D

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 17, 2011, 20:06:31 »
    Uczenie graczy jak się gra to jest idiotyczny pomysł. Największą radość daje gra jak się ją poznaje i uczy się jej poprzez przesiedzenie przy niej dużo godzin, a jeżeli wy ich chcecie ,,nauczyć'' czegoś to oni stracą całą radość poznawania z gry. Jak zobaczyłem kto tam jest nauczycielem to zacząłem się zastanawiać ,,Czego wy mnie tam nauczycie''. Apocalips może nauczyć jak się tworzy klan, a potem się go rozwiązuje i dostaję się bana na tawernie. Jeżeli chcecie mieć akademie to zróbcie ją, ale tylko dla graczy, którzy do was dołączyli(rekruci). Każdy klan ma swoje metody szkolenia, więc nie ma potrzeby zakładania Akademii, jak można dołączyć do klanu i tam cię przeszkolą i zobaczysz jak wygląda Warband z perspektywy klanu.Oczywiście musi, być to jakiś porządny klan, a nie taki w którym lider założył klan, by być liderem i się fajnie bawić przez tydzień, narobić spamu i się kłócić.

PS: Argaleb nice sygnaturka :D

Wodzan :D

Offline Adron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 17, 2011, 20:10:22 »
    Proszę również o uwzględnienie mojego podania. Chcę iść na wszystko.

Offline Mangust

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 17, 2011, 20:10:53 »
    Ignatus  nie każdy jest no-lifem który siedzi po 20h na kompie, a na pewno nie Apocalyps...

Zabrzmiało to jak Apocalyps był twoim guru ;P

Tak do tematu, to nikt Cie nie nauczy dobrze strzelać z łuku i z kuszy jak ty sam...

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 17, 2011, 20:14:05 »
    Tak do tematu, to nikt Cie nie nauczy dobrze strzelać z łuku i z kuszy jak ty sam...
    Jak to nie?? Apocalips Cię nauczy :D

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 17, 2011, 20:15:13 »
    "natomiast nowym graczom polecam dołączanie do ogranych klanów" Odpowiedz na to pytanie: Czy w WV przyjmiecie kogoś kto napisze że ma 15 godzin w MP Warbanda, czy te ograne klany przyjmują graczy którzy mają dajmy na to 15 lat?

Jasne że nie przyjmiemy nikogo z 15 godzinami...jeżeli ktoś będzie miał 20 godzin i będzie po akademii WB też go nie przyjmiemy.

EDIT: On czytał SUN TZU Sztukę Wojny Yoda...a to wystarczy!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2011, 20:22:40 wysłana przez Argaleb »

Offline Yoda

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 17, 2011, 20:17:09 »
    jestem mistrzem świata 2011, wicemistrzem Polski 2011 i mistrzem Polski 2010

Apocalyps też byłby mistrzem świata, ale nie lubi Native. Pamiętaj o tym :x

Oj tam. Fafon z Jarsussem wiele mnie w tej kwestii nauczyli :P

Czepialstwa ciąg dalszy - ile meczów wygrał Apocalyps taktycznie, żeby uczyć taktyki? :x I na jakim poziomie to były mecze?

Offline Sarl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 17, 2011, 20:21:01 »
    O taktyce już pisaliśmy :D

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 17, 2011, 20:22:56 »
    Kiedyś... za czasów bety Warbanda, Oktawian, należący wtedy do... TFW lub SB (SZ), wpadł na podobny pomysł. Proponował mi nawet posadę instruktora kusznictwa, gdyż wtedy byłem w tym dobry, ale odmówiłem. W sumie nie wiem, jak ta inicjatywa się zakończyła (o ile w ogóle wystartowała), ale pamiętam, że zapoczątkował On (chyba, że się mylę - ale od niego się pierwszy o tym dowiedziałem) ogólne treningi dla swoich Klanowiczów, które ostały się w większości klanów. Często mnie na nie zapraszał, ale byłem może na 2-3. :P

Nie będę tutaj pisał niczego zniechęcającego, dogryzającego, gdyż doceniam (o ile jest szczery) wkład i wysiłek organizatorów. Co prawda coraz mnie ludzi zaczyna grać w ten Crap, a ci, co już grają podstawy znają, więc szukanie całkowicie nowych, zielonych w tego typu gry graczy, to nie lada wyzwanie... Może jakbyście się obudzili z tą "Akademią" z rok temu...

Tak, czy inaczej życzę szczęścia - przyda Wam się.

Pozdrawiam!