Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Eagle and The Radiant Cross v: C3e na 1.011  (Przeczytany 188149 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Iceman22

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Eagle and The Radiant Cross - mod z bronią palną.
    « Odpowiedź #180 dnia: Marca 05, 2009, 13:43:54 »
    Nie wierzyłem w to że pomoże ale ok ^^
    To już zależy od ciebie, ale nie opłaca się bronią palną walczyć =o.
    Ja używam jej jak te skurwysynki na koniach mi uciekają i nie mogę ich mieczem dosięgnąć ^^

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Marca 05, 2009, 14:42:37 »
    Też za duzo nie uzywam broni palnej...lance jednak najlepsze , do tej pory walcze lancą turniejową i z więzniow mam kupe kasy..ale znalazlem po wygranej bitwie z kozakami vaegirskimi luśnie jakiej używaja kanonierzy tylko , że ona jest strasznie niecelna ale jak gruchniesz w sam środek grupy przeciwnikow to ładne żniwo się zbiera cały dół ekranu na zielono^^ i dlatego pytam o to strzelanie)).Pzdr
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline mastah93

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Marca 06, 2009, 21:32:50 »
    działa to na 1011??

Offline Yasutora Sado

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Marca 06, 2009, 21:36:57 »
    Ten z MB repistory tak.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #184 dnia: Marca 09, 2009, 22:57:46 »
    A ja gram tam już tylko bronią palną ; d

1 strzelba na słonie, dwie strzelby z 4 nabojami na bliskie odleglosci, kartridże i szybki konik. Dopóki mam amunicję jest fajnie, jak spadnę z konia i w strzelbach pusto i nie ma czasu na ładowanie zazwyczaj jest krucho, dlatego latam bez pancerza ; d Wtdy boje sie tylko łuczników.
    XXX

Offline Rey_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Marca 15, 2009, 17:43:56 »
    Hehe , ja znlalazlem  bron z 5 rurkami( co za tym idzie 5 naboji ) . Gdy dopiero dobiegam do przeciwikow strzelam do nich , czasem trafie :D .
    I na konie uciekajace tez przydatna ta bron.
    Aha ,i co to do tej broni z przebiciem , lepsza jest ta z 5 nabojami , wole strzelic 5 razy i przeladowac szybko niz raz i przeladowywac wieeeecznosc . (Tak , mialem tego hand guna tez:P)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Marca 15, 2009, 18:56:17 »
    Hand gun to taki jednostrzałowiec najlepiej na zgrupowania żołnierzy ale przydaje się podczas obrony zamku

Offline Rey_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Marca 16, 2009, 16:09:14 »
    Ta , jak po drabinie wchodza lub po tej innej konstrrukcji to leci przez wszystkich ^^.
    Ma ktos porady na temat podbijania zamkow na tym modzie?
    Nie idzie mi to zbytnio , walka normalna idzie bez problemow , jestem w stanie rozwalic 3 razy silniejszych lordow etc.(wiem ze zadne osiagniecie , to info tylko abyscie nie mysleli ze noob kompletny).
    Gram laurianami , prawie samych piknierow mam . Poprostu wymiataja , na konnice jak i na piechote. Lecz w podbijaniu zamku nie ma szans , zostaja rozstrzeliwani bo nie maja tarcz ...
    Probowalem juz grac "turami" , czyli ze na possilki czekam etc. ale to tez nic. Jak jest okolo 30 wiecej ludu w zamku to mam okropne problemy z podbiciem zamku juz :(.
    Poleccie mi jakas armie na podibjanie zamkow , i mowcie z ktorej nacji oni sa.

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #188 dnia: Marca 16, 2009, 17:09:49 »
    Sprawa jest prosta zamiast pikinierów zacznij szkolić troszku "puklerzystów"(Laurian Rodelero czy jakoś tak :P) i nie powinieneś mieć takich problemów z podbijaniem zamków ;)

Offline Rey_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Marca 17, 2009, 00:48:13 »
    Pomoglo az doszedlem do punktu gdzie nie ma "dziury" w murze , przy koncu drabiny.
    Sa zamki gdzie drabiny koncza sie na murze , i mozna tam wejsc tylko jednym czlowiekiem na raz . Niestety w ten sposob gowno za przeproszeniem zdzialam , bo co ktos tam podejdzie zostaje zabity 5-10 atakami na raz (nie liczac strzelajacych po bokach).
    Tak probowalem robic piknierow , oni tez tak samo gina w tym miejscu. Co z tym zrobic? Gdzies sie schowac i czekac az sami wyjda? Jak tego probowalem to oni dalej probowali strzelac do mnie i nikt nie wychodzil :s.

Zauwazylem ze sa tez zamki gdzie sa te "dziury" ale sa pale wszedzie w tym miejscu i tylko przez jedno miejsce da sie przejsc :S czyli to samo.
    « Ostatnia zmiana: Marca 17, 2009, 05:23:20 wysłana przez Rey_ »

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #190 dnia: Marca 17, 2009, 08:50:39 »
    Oni nie wyjdą. Po to tam są żeby siedzieć i bronić a nie żeby cię gonić poza zamkiem xD

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Marca 17, 2009, 11:12:27 »
    Pomoglo az doszedlem do punktu gdzie nie ma "dziury" w murze , przy koncu drabiny.
    Sa zamki gdzie drabiny koncza sie na murze , i mozna tam wejsc tylko jednym czlowiekiem na raz . Niestety w ten sposob gowno za przeproszeniem zdzialam , bo co ktos tam podejdzie zostaje zabity 5-10 atakami na raz (nie liczac strzelajacych po bokach).
    Tak probowalem robic piknierow , oni tez tak samo gina w tym miejscu. Co z tym zrobic? Gdzies sie schowac i czekac az sami wyjda? Jak tego probowalem to oni dalej probowali strzelac do mnie i nikt nie wychodzil :s.

Zauwazylem ze sa tez zamki gdzie sa te "dziury" ale sa pale wszedzie w tym miejscu i tylko przez jedno miejsce da sie przejsc :S czyli to samo.
    Zbierz dużo jadła i oblegaj 30 dni tak też można ale szczerze mówiąc nigdy nie doprowadziłem do końca próby zagłodzenia obrońców będzie trzeba spróbować jaki jest później efekt

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #192 dnia: Marca 18, 2009, 08:38:50 »
    Ja oblegam zamki zawsze imperialnymi strzelcami. Ustawiam ich w sznurku, karze sie rozdzielić i 'fojer!'.  Długo to trwa ale zamek zawsze zdobęde max za drugim szturmem

Offline Rey_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Marca 19, 2009, 12:05:24 »
    Jaki pech ze imperialnym zostaly 2 zamki :< nie pamietam gdzie te ich ziemie byly aby rekrutow pozbierac ^^.

Lece z 60 gwardzistami i ~60 rodelerami/coseletami/chorazami na zamek ^^ zobaczymy czy mi pojdzie.+

Na zamku bylo 200 ludzi , prawie wszyscy zabici. Ja stracilem 38 ludzi :O :O .
    Ale wiem czemu , zle ustawilem armie ^_^ Na poczatku rodelero i coslete byli a pozniej gwardzisci przysli , tak czy siak lepiej bym wyszedl gdybym wzial sobie wszystkich ludzi z bronia biala , bo i tak ten zamek byl normalny i szybciutko sie wdralismy do wewnatrz zamku.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2009, 12:56:19 wysłana przez Rey_ »

Offline ka_lol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Kwietnia 09, 2009, 22:29:17 »
    Znalazłem dziś The Redeemer. Świetna spluwa bo ma aż... 7 komór na pociski :D przeładowanie 25 więc wychodzi bardzo szybko w przeliczeniu na 1 strzał :D (szybciej niż z  łuku :) ) a celność 65, jeśli ktoś umie strzelać to nie sprawia kłopotów.  Najczęściej zabijam 6 jeźdźców na 7 strzałów a i często 7 sie zdaża :D. Item "wypadł" mi z Króla Yaroglek'a.

PS. Czy zdolność Strzelanie z siodła ma jakiś wpływ gdy używamy broni palnej ??

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/273b834e3b3682fc.html
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 09, 2009, 22:32:16 wysłana przez ka_lol »