1. Skoro sam powiedziałeś, że celność jest bardzo słaba to jakim zagrożeniem jest BH na wzgórzu? Nikt do niego podchodzić nie musi, jeżeli będzie rundę przeciągał to dostanie kicka.
3. Nie znam się na prawach autorskich i nie znam szczegółów. Jednak twórcy The Last Days użyli właściwie wszystkiego z LOTRa poza muzyką. Twórcy CoM&M mają chyba podobne założenia - przedmioty i nazwy te same, muzyka własna. Chociaż mogę się mylić, poprawcie mnie jeżeli jest inaczej.
4. Droid ma najlepszą broń dystansową w całym modzie, lepsi gracze często go biorą.
5. Mało bet widziałeś, skoro rewolucyjne zmiany i brak przedmiotów z Native to mało.
6. O strzelaniu już pisałem, dalej proponuję poćwiczyć.
1.To chyba oczywiste, że kiedy strzelasz do kogoś kto jest pod tobą oraz ma prędkość ślimaka masz większe szanse na zabicie.
4.Różnią się minimalnie, a dupy nie urywają, właściwie, to największa zmiana pomiędzy domage u wszystkich klas RC to 10.
5.To mało, jedyną rzeczą oryginalną i godną podziwu jest system mocy, chociaż i tak używanie force jump w walce klon vs sith to mordownia, raz po otrzymaniu pocisku działa, raz nie.
6.A co ma to do tego, skoro twórcy i tak narzucili celność u broni, i tak jedyny raz kiedy się zmienia coś to wtedy, kiedy zmieniamy pozycję oraz chodzimy.