Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1  (Przeczytany 20958 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daw790

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Forumowa Sesja RPG - Rozdział 1
    « Odpowiedź #150 dnia: Września 07, 2011, 16:01:30 »
    -Witaj! Jestem Ethail L'haronel. Dobrze widzieć kogoś ze swojej rasy kiedy ma się za towarzyszy dwóch orków. Bez urazy chłopaki, ale wreszcie jest równowaga. - mówię z afektownym uśmiechem.
    -Co do kamienia to my też spotkaliśmy się z podobnym przedmiotem, choć ja nie jestem ekspertem w tych sprawach. Z tego co pamiętam to nasz towarzysz Mortis znał się na tych rzeczach. Prawda Mortis?
    Życie jest jak herbata, każdy słodzi inaczej.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #151 dnia: Września 07, 2011, 20:41:50 »
    - Kamień pulsujący mocą to nic nadzwyczajnego, połowa zwykłych guślarek ma świecące kamyczki. Ale dla pewności... możesz mi go pokazać? Bo przecież go ze sobą zabrałeś...?

Offline BreakIn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #152 dnia: Września 07, 2011, 20:52:25 »
    Wyciągam rękę z kamieniem emanującym mocą.
    -Oto on. Zaznaczę, że znalazłem go przy orkowym szamanie.
    (click to show/hide)

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Września 08, 2011, 08:24:30 »
    - Hmm... tak, ciekawe... wygląda podobnie do tego, który znaleźliśmy... hmm
    Przysiadam na zawalonym pieńku i oglądam dokładnie kamień, mrucząc coś pod nosem.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #154 dnia: Września 11, 2011, 20:18:09 »
    Wyczuwasz dokładnie takie samo pulsowanie jak od kamienia w twojej torbie. Po dokładniejszym przestudiowaniu run, dochodzisz do wniosku, że nie wiesz do jakiego wniosku dojść, poza wnioskiem że nie masz innych wniosków niż że jest to ten sam kamień.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Września 20, 2011, 20:21:57 »
    - Taa... wygląda na to, że to kamień tego samego rodzaju jak ten, który wcześniej dostał się nam w łapki. Co więc robimy, kompanijo, ruszamy dalej, wzbogaceni o dodatkowe towarzystwo?

/// Nie wiem czy jest sens dalej ciagnac tego RPG'a, jakos takie male zainteresowanie... nie wiem, cos za czesto widuje swoje posty. ///

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #156 dnia: Września 21, 2011, 05:09:15 »
    Niestety Mortis ma rację. Niestety, sesja zostaje zamknięta do odwołania. Miło się wam GM'owało.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara