Witam mam dwa problemy mam nadzieję , że pomożecie.
1. Otóż tak założyłem własne królestwo podbiłem Vaegirskie ziemie i mam 13 lordów z których czterej to bohaterowie z karczm. Porozdawałem wszystkie lenna (paru lordów nie ma lenna bo nie starczyło) i jak sobie wygodnie odpoczywam w Reyvadin to mi co jakiś czas pokazują się informacje , że relacje z tym i tym lordem uległy pogorszeniu lub czasami polepszeniu. Dzieje się tak z każdym lordem oprócz tymi z tawern. Nie wiem o co w tym chodzi , kiedy ich przekabacałem to brałem pod uwagę czy jeden z drugim nie są w sporze i wszystko było dobrze. Nie jestem pewien czy to przez to , że mianowałem marnida lordem i teraz się ciągle kłóci z alayenem i większość lordów jakich poznaje mówią , że źle zrobiłem mianując marnida lordem. To może być powód? Pomóżcie!
2.Drugim moim problemem jest to , że jak pytam się lorda o to czy mogę się ożenić z jego córką lord odpowiada mi np. Lord Mleza lub Król Yaroglek jest moim zwierzchnikiem to tyle co mogę powiedzieć w tej sprawie lub nic nie jest napisane. Proszę o szybką pomoc !
Jak coś mam oryginalnego warbanda z półki w empiku.