A może masz racje muszę być pisarzem żeby się dobrze wypowiedzieć?
także doświadczenia
Właśnie tego się bardzo czepiam czemu jak większość uważa każdy człowiek ma być idealnym grafikiem,pisarzem,moderatorem lub innym jest wiele przykładów a czemu nikt w tym temacie nie napisał a w czym Ci mogę pomóc ReMonmirai?Przecież jakby do mnie napisał na PW z prośbą o jakąś pomoc to czemu miałby jej nie dostać?Co prawda nie jestem ani grafikiem,ale mogę zrobić ten mały baner bez jakiś płomieni i innych forum dla mnie też już nie jest zbyt wielkim kłopotem.Większość zaczyna wytykać innym błedy Richardzie czemu Ty nie założyłeś klanu który istnieje pięć lat i ma co raz więcej członków?Dogryzać każdy może a pomóc nie ma nikt.Racja czemu ja nie pomogłem?ponieważ nie znam się na tych rzeczach i uważam,że jest dużo więcej osób wyspecjalizowanych w tym fachu.Wnerwia mnie to obgadywanie różnych nowych klanów Conrad Shieldcrusher miał czas na spisanie listy klanów,ale pomóc żadnemu nie mógł czemu dałeś do tej listy Zakon Białych Jeleni kurde przecież Castlebreaker świetnie sobie radzi?Hell Fighters też ma już dobra ekipę i kilku członków.ignatus szukaj dalej nowych banerów na tarcze,z tego można się śmiać a nie brać to pod uwagę szukałeś długo tego na necie ?
Proponuje założyć temat "Jak rozwalić nowo powstałe klany"
Pozdrawiam Keczup
Edit Hofiko a czemu nie pięć lat? IPL jest hmm od 2004? A niech nowy klan się rozpadnie to znaczy,że pomóc nie możesz?Umrzesz jak stracisz te 30min pisania jakiegoś forum?Ja bym z chęcią pomógł nawet dla samego faktu,że jestem uczynny i zawsze można na mnie liczyć.Dla samego faktu panowie.