Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][FLP] Francuski Legion Potępionych  (Przeczytany 2971 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Odp: [Native]Francuski Legion Potępionych
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 26, 2011, 13:19:06 »
    Stanowczo domagam się żeby zawartość Waszego forum był tłumaczona na język francuski:)

Żeby nie było że jestem taki anty co do nowych klanów to znalazłem dla Was baner na tarcze

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 26, 2011, 13:54:59 »
    Ignatus, dziękuję. Dzięki Tobie się uśmiechnąłem ;-)

A co ma klan wspólnego z Francją? Walczycie z rękami w górze? Żrecie ser? Główna taktyka to "fiku w krzaki?".

Ok, dosyć żartów.

Zakon Białych Jeleni życzy wam powodzenia ;-)

P.S - wiecie co to jest 100.000 rąk w górze? To 50.000 żołnieży Francji się poddaje XD

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 26, 2011, 13:56:32 »
    A tu macie logo dla klanu
     .
    Trochę duże, ale jak pomniejszycie będzie ok :D

Offline ReMonmirai

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 26, 2011, 14:02:51 »
    Dzięki Wojam :)

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 26, 2011, 14:39:23 »
    Nie ma za co. Lubię pomagać nowym klanom tak samo jak Ignatus :D

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 27, 2011, 13:06:55 »
    nie ma 12 czlonkow to do kosza temat i sie skonczy tworzenie dziwnych Klanow niedlugo bedzie klan Kucykow Poony jak tak dalej pójdzie :D:D:D

ps masakra...
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Полковник Славного Запороського Війська Мосій Шило
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 27, 2011, 21:24:59 »
    Hej, mam pomysł! Zaraz na facebooku odpalę event "Tworzymy miliard jednoosobowych klanów bez czegokolwiek, także doświadczenia". Proszę wszystkich chętnych o klikanie "wezmę udział", będzie w wyszukiwarce. Potem pobijemy rekord świata w spamowaniu forum nowymi tematami ^^
    Слава Україні!

Offline Keczup12

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 27, 2011, 21:50:14 »
    Z tymi pomysłami pod kościół psujesz opinie masz pomysł Stwórz własne kroniki rób zapiski jak nie umiesz wypowiadać się na forum po to ludzie robią tu temat żeby ich wspierać nie niszczyć

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 27, 2011, 21:56:02 »
    ^

Eee. Nie zrozumiałem o co chodzi. Ale to raczej Ty nie umiesz się wypowiadać, nie tylko na forum. Jeżeli mówisz jak piszesz, to chyba do imprezowiczów nie należysz...
    Слава Україні!

Offline Keczup12

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 27, 2011, 22:22:42 »
    A może masz racje muszę być pisarzem żeby się dobrze wypowiedzieć?
    także doświadczenia
    Właśnie tego się bardzo czepiam czemu jak większość uważa każdy człowiek ma być idealnym grafikiem,pisarzem,moderatorem lub innym jest wiele przykładów a czemu nikt w tym temacie nie napisał a w czym Ci mogę pomóc ReMonmirai?Przecież jakby do mnie napisał na PW z prośbą o jakąś pomoc to czemu miałby jej nie dostać?Co prawda nie jestem ani grafikiem,ale mogę zrobić ten mały baner bez jakiś płomieni i innych forum dla mnie też już nie jest zbyt wielkim kłopotem.Większość zaczyna wytykać innym błedy Richardzie czemu Ty nie założyłeś klanu który istnieje pięć lat i ma co raz więcej członków?Dogryzać każdy może a pomóc nie ma nikt.Racja czemu ja nie pomogłem?ponieważ nie znam się na tych rzeczach i uważam,że jest dużo więcej osób wyspecjalizowanych w tym fachu.Wnerwia mnie to obgadywanie różnych nowych klanów Conrad Shieldcrusher miał czas na spisanie listy klanów,ale pomóc żadnemu nie mógł czemu dałeś do tej listy Zakon Białych Jeleni kurde przecież Castlebreaker świetnie sobie radzi?Hell Fighters też ma już dobra ekipę i kilku członków.ignatus szukaj dalej nowych banerów na tarcze,z tego można się śmiać a nie brać to pod uwagę szukałeś długo tego na necie ?
    Proponuje założyć temat "Jak rozwalić nowo powstałe klany"
    Pozdrawiam Keczup

Edit Hofiko a czemu nie pięć lat? IPL jest hmm od 2004? A niech nowy klan się rozpadnie to znaczy,że pomóc nie możesz?Umrzesz jak stracisz te 30min pisania jakiegoś forum?Ja bym z chęcią pomógł nawet dla samego faktu,że jestem uczynny i zawsze można na mnie liczyć.Dla samego faktu panowie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2011, 22:30:20 wysłana przez Keczup12 »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 27, 2011, 22:25:31 »
    Pomóż mu, zrobisz dobry uczynek :)

(click to show/hide)

A tych nowych klanów nie trzeba rozwalać, same się rozwalają. I trochę dobrych chęci i miłych słówek temu nie zaradzi.

Pięcioletni klan do gry wydanej w zeszłym roku? Cool story bro.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 27, 2011, 23:33:59 »
    A ja wam Powiem ze ten Remonmirai (poprzedni nick Nekron) był w ponad 10, dołączył do OFR na okres próbny, patrzę , kilka godzin od przyjęcia go a on ten temat zakłada, człowiek zmienia klany częściej niż myje zęby. Był w ponad 10 klanach, ja mówię: podaj powód odejścia, a on o wszystkich bez zastanowienia : byli nieogarnieci
    (click to show/hide)

Offline Joker1997

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 29, 2011, 19:04:17 »
    LOL, to Nekron ?!

Przecież Nekron to Fryzjer, a teraz zmienił nick na Hanibal (czy jakoś tak) i gra w BM.

Więc są dwie możliwości odszedł z BM albo jest w dwóch klanach na raz (jeżeli to on) ;p

Offline Richard_Delancey

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 29, 2011, 19:34:27 »
    Pomóż mu, zrobisz dobry uczynek :)

To do mnie? Wbrew pozorom nie tak łatwo nauczyć kogoś poprawnie pisać... Szczególnie gdy ten ktoś tego nie chce :) Ale dobra, kończę offtop ;P
    Слава Україні!

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 30, 2011, 01:50:04 »
    Jeszcze wracając wyżej .
    Keczup po raz kolejny powtarzam i przepisuję cytat zacnego kolegi : Klanów będzie więcej niż członków. Klany 1/5 osobowe nie są potrzebne na polskiej scenie MBW.
    To tylko spam tawerny .
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor