Nie wiem czy jest sens robić tego moda, skoro w uzbrojeniu i prawie wszystkim będzie się ledwo różnił od Mrocznych Wieków. No i czy posiadasz wiedzę aby uzbroić poprawnie tyle frakcji? Bo to śmiałe plany.
Niech wykona chociaż tyle dla rusków.
To + Rus Pack powinno dla nich starczyć.
Polska- no tu mu głównie pomoge na razie
Węgry- będzie musiał sobie sam poszukać bo ja sie na nich nie znam
Wieleci - dałbym mieszankę wikingsko-słowiańską
Prusowie- łuki i ogólnie pojęta lekka piechota. Fajnie by było zrobić odpowiednie sceny dla tych terenów(walka na bagnach!!)
Niemcy- tu chyba raczej nie będzie problemów z uzbrojeniem. Gorzej z wymodelowaniem
Na pewno w MW będzie mniej jazdy a więcej walk piechoty(którą dzięki MW pokochałem, na koniach to byle leszcz, jak się wpadnie w wir walki piechotą z Battlesizerem na chociaż 150 to jest jazda!).
Podobieństwa modeli dotyczyłyby głównie Polski i Prus. Mam także nadzieję że shawn weźmie się za Blendera i będą tego skutki.
Bolo Chan@
Po 1 nie pisalem do Ciebie.
Forum jest od dyskusji i wymieniania swoich poglądów więc nie wiem skąd te pretensje.
Po 2 Cie nie obrazalem wiec sobie daruj bo to zalosne.
Ale już niejednokrotnie czytałem twoje posty które do mądrych nie należały.
Po 3 chodzilo mi o to ze jak robisz dla siebie to go najpierw zrob a potem ewentualnie wstaw na forum lub nie (patrz przypadek Kill the infidel).
A ludzie gdzie robią mody jak nie w domowym zaciczu? Rozumiem że Mat, Tul czy Deadalus robią to w biurowcach?
Po 4 taki typ to sobie do kolegow mow a nie do mnie,bo wodki z Toba nie pilem.
Przepraszam Proszę Chana. Pana Chana proszę aby zwracał się do mnie Panie Krułasancie.Przez takie myslenie 90% super modow szumnie zapowiadanych itp wogole sie nie ukazuje albo ukazuje w szczatkowej formie na ktora i tak trzeba czekac wiele lat
A więc tak: Szanowny Panie Chanie po pewnym czasie zmieniają się priorytety, M&B się może znudzić a twórcy/a i tak wydają go by ludzie mogli pograć w to co stworzyli.
Przypominam Panu by do mnie się zwracał Panie Krułasancie bo nie piłem z Panem Frugo.
Nie wiem czy Pan wie ale istnieją litery takie jak ą,ę,ó,ź,ż,ł,ń,ś i radziłbym Panu z nich korzystać co ułatwi nam komunikację a Pańskie posty uczyni czytelniejszymi.
Sława!