Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Europe War  (Przeczytany 11432 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shawn10

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Europe War
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 05, 2011, 09:44:01 »
    Wiem że nie będzie to łatwe. Ale czy ktoś mnie popędza? Nie. A czasu mam całkiem dużo.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 05, 2011, 13:09:39 »
    Nie wiem czy jest sens robić tego moda, skoro w uzbrojeniu i prawie wszystkim będzie się ledwo różnił od Mrocznych Wieków. No i czy posiadasz wiedzę aby uzbroić poprawnie tyle frakcji? Bo to śmiałe plany.

Niech wykona chociaż tyle dla rusków.
    To + Rus Pack powinno dla nich starczyć.
    Polska- no tu mu głównie pomoge na razie
    Węgry- będzie musiał sobie sam poszukać bo ja sie na nich nie znam
    Wieleci - dałbym mieszankę wikingsko-słowiańską
    Prusowie- łuki i ogólnie pojęta lekka piechota. Fajnie by było zrobić odpowiednie sceny dla tych terenów(walka na bagnach!!)
    Niemcy- tu chyba raczej nie będzie problemów z uzbrojeniem. Gorzej z wymodelowaniem

Na pewno w MW będzie mniej jazdy a więcej walk piechoty(którą dzięki MW pokochałem, na koniach to byle leszcz, jak się wpadnie w wir walki piechotą z Battlesizerem na chociaż 150 to jest jazda!).
    Podobieństwa modeli dotyczyłyby głównie Polski i Prus. Mam także nadzieję że shawn weźmie się za Blendera i będą tego skutki.

Bolo Chan@
    Po 1 nie pisalem do Ciebie.

Forum jest od dyskusji i wymieniania swoich poglądów więc nie wiem skąd te pretensje.

Po 2 Cie nie obrazalem wiec sobie daruj bo to zalosne.

Ale już niejednokrotnie czytałem twoje posty które do mądrych nie należały.

Po 3 chodzilo mi o to ze jak robisz dla siebie to go najpierw zrob a potem ewentualnie wstaw na forum lub nie (patrz przypadek Kill the infidel).

A ludzie gdzie robią mody jak nie w domowym zaciczu? Rozumiem że Mat, Tul czy Deadalus robią to w biurowcach?

Po 4 taki typ to sobie do kolegow mow a nie do mnie,bo wodki z Toba nie pilem.

Przepraszam Proszę Chana. Pana Chana proszę aby zwracał się do mnie Panie Krułasancie.

Przez takie myslenie 90% super modow szumnie zapowiadanych itp wogole sie nie ukazuje albo ukazuje w szczatkowej formie na ktora i tak trzeba czekac wiele lat
    A więc tak: Szanowny Panie Chanie po pewnym czasie zmieniają się priorytety, M&B się może znudzić a twórcy/a i tak wydają go by ludzie mogli pograć w to co stworzyli.

Przypominam Panu by do mnie się zwracał Panie Krułasancie bo nie piłem z Panem Frugo.

Nie wiem czy Pan wie ale istnieją litery takie jak ą,ę,ó,ź,ż,ł,ń,ś i radziłbym Panu z nich korzystać co ułatwi nam komunikację a Pańskie posty uczyni czytelniejszymi.

Sława!

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 05, 2011, 13:21:04 »
    A ludzie gdzie robią mody jak nie w domowym zaciczu? Rozumiem że Mat, Tul czy Deadalus robią to w biurowcach?
    Cholera wykryliście mnie. A taki ładny biurowiec sobie wybudowałem. Teraz trzeba się znowu ewakuować bo ludzie znowu będą mnie zasypywać pieniędzmi :(

A co do moda, ja bym baaaaadzo liczył na możliwość poprowadzenia powstania pogańskiego i przywrócenia prawdziwej wiary na słowiańskich ziemiach! Możliwe że niedługo będę miał na zbyciu parę propsów w pogańskich klimatach które robię do innego projektu to może się nimi podzielę.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 05, 2011, 14:02:45 »
    Ha! Teraz już wiadomo gdzie podziały się pieniądze z dobrowolnych dotacji na moda.
    Ja sam mam taki mały dworek bo nie lubie wind.

Do jakiego projektu robisz te propsy? :>
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline shawn10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 05, 2011, 19:44:19 »
    Znalałem stronę o uzbrojeniu Czech w tym okresie
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2011, 19:48:28 wysłana przez shawn10 »

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 05, 2011, 20:04:47 »
    Pokaż, bo same ospreye to często gówno. No i dochodzą stroje cywilne.
    Do M&B historycznych modów zbyt wiele nie ma (pewnie ok. 10, reszta to kupa stylizowana). Warto się zastanowić czy wiesz czego się podejmujesz. Na początek lepiej się rozeznać w temacie, a nie zaczynać coś o czym się nie ma pojęcia. Najpierw czytasz instrukcje, potem robisz, nie odwrotnie:P
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2011, 20:09:43 wysłana przez Blitzwing »
    Sława!

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 06, 2011, 09:39:50 »
    Panie Krułasancie
    Jakos pan nie odpowiedzial na punkt 3 ktory pozwole sobie przytoczyc jeszcze raz

Po 3 chodzilo mi o to ze jak robisz dla siebie to go najpierw zrob a potem ewentualnie wstaw na forum lub nie (patrz przypadek Kill the infidel).

Czekam na pańską odpowiedz.

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 06, 2011, 12:44:49 »
    Ja odpowiem za rybopiotra. Co cię to obchodzi, czy ktoś sobie nie skończył moda? Świętym prawem modderów jest zrezygnowanie z tworzenia zaczętego moda, przecież nie staniesz nad nim z biczem i nie będziesz go poganiał. A nigdzie w regulaminie nie jest zastrzeżone, że można tworzyć tematy tylko o dokończonych modach. Ty sobie nie wyobrażasz jaki jesteś denerwujący ze swoim ciągłym narzekaniem.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 06, 2011, 12:51:52 »
    Owszem.A swietym prawem innych uzytkownikow jest krytykowanie ich za to

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 06, 2011, 12:54:28 »
    Nie, bo to nie jest powód do krytyki. On tworzy temat żeby zaciekawić, znaleźć współpracowników, nie ogłasza dnia premiery, więc może wydać moda za 50 lat. Krytykować możesz jak się opierdziela. Twoje gadanie opiera się na pieczeniu tyłka, bo wszystko powinno być tak jak chcesz, natychmiast i koniec dyskusji.
    Sława!

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 06, 2011, 12:58:18 »
    Nie, świętym prawem użytkowników jest komentowanie ich prac na otwartym i publicznym forum. Krytykowanie ludzi za samą darmową prace publiczną jest świętym sk**********. Ty za to jesteś żałosnym pasożytem który nie robi moda, mimo że mógłby.Masz zrobić moda o Cudzie and Wisłą, masz termin na za 3 miesiące, bo cie zlinczujemy.

Przepraszam innych użytkowników za śmiecenie i zbytnie unoszenie się ale do takich pijawek co same nic nie robią dla (lokalnej) społeczności i mają do wszystkiego pretensje bym najzwyczajniej strzelał z MP40.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 07, 2011, 10:33:15 »
    Dalej nie rozumiecie.
    Chodzi mi o to ze ten mod ma male szanse na skonczenie i dodatkowo opozni ukonczenie MW ktore maja spore szanse na ukazanie sie.Widzialem juz wiele modow ktore wlasnie przez takie rozdzielania sil nie wyszly.A chyba wszystkim chodzi o to zeby duzo modow wychodzilo.

PS.
    Dajcie sobie na wstrzymanie,ja nikogo nie obrazam a wy mnie ciagle.Moze jakas melisa albo pastylki bo sie wrzodow zoladka nabawicie.
    Pozdrawiam

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 07, 2011, 12:01:49 »
    A chyba wszystkim chodzi o to zeby duzo modow wychodzilo.
    Ale zrozum, do ciężkiej anielki, że to modderzy decydują czym się zajmą. Narzekanie na to, że odchodzą od projektu, który wg. ciebie ma większe szanse na wyjście na rzecz tego, który ma wg ciebie mniejsze, jest okrutnie wnerwiające. Nie dość, że robią całkiem za darmo, i jeszcze ci to udostępnią, to masz pretensje za to, że się spóźnią.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 07, 2011, 12:21:20 »
    Dalej nie rozumiecie.
    Chodzi mi o to ze ten mod ma male szanse na skonczenie i dodatkowo opozni ukonczenie MW ktore maja spore szanse na ukazanie sie.Widzialem juz wiele modow ktore wlasnie przez takie rozdzielania sil nie wyszly.A chyba wszystkim chodzi o to zeby duzo modow wychodzilo.

PS.
    Dajcie sobie na wstrzymanie,ja nikogo nie obrazam a wy mnie ciagle.Moze jakas melisa albo pastylki bo sie wrzodow zoladka nabawicie.
    Pozdrawiam
    Nie opóźni, wysłanie mu kilku modeli i paru obrazków na pewno nie zrobi nam ogromnych strat:P
    Sława!

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 07, 2011, 14:21:20 »
    Dalej nie rozumiecie.

Mod nie upadnie, a już na 100% nie z powodu pomocy shawnowi.

PS.
    Pozdrawiam

Pan zamiast poszukiwania winy w nas poszuka powodu obrażania w sobie i/lub w Pańskim zachowaniu.

Sława!