Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Europe War  (Przeczytany 11367 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Europe War
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 01, 2011, 15:10:08 »
    No chyba że tak.
    Naprawdę licze na tego moda i zamierzam pomóc "co nieco" przy jego tworzeniu.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 02, 2011, 11:48:44 »
    Oj to chyba bedziesz musial bardzo pomoc,a nie dobrze jest rozkladac sily na 2 projekty bo ja i podejrzewam wiekszosc spolecznosci bardziej czeka na Mroczne Wieki

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 02, 2011, 13:35:50 »
    Pogódź się w końcu z tym, że moderów niewiele obchodzi społeczność, a mody robią dla siebie. Ergo, rybopiotr może sobie nawet zacząć robić moda w którym będzie się jeździło sześcianem po mapie i zbierało kamyki, a MW wykasować i wstawić filmik, na którym go kasuje. A jak chce to może "rozlozyc sily" na 100 projektów.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 02, 2011, 13:50:32 »
    Gdybym moda robił moda głównie dla grupy ludzi z internetu której nawet nie znam wcale to bym moda szybko porzucił.
    Co do pomagania. Sam tworze moda o Polsce więc mam modele oraz tekstury które mogą mu sie przydać. Sama tematyka moda mnie interesuje.
    Pomagam też od czasu do czasu troche Tapase. I co, mod upadł?
    Zizka, to nie jest tak że gówno mnie obchodzi społeczność ale racje i tak masz.
    Moda postaram się wydać bo nie wydając go zaprzepaściłbym pracę i zmarnował czas mój, Ploppa, Kabatusa, Blitzwinga,Guffqa i wielu osób.
    Jak juz moda bym nie tyle porzucił tylko przekazał w inne ręce ale to naprawdę musiałoby się stać coś poważnego bym zdecydował się na taki krok.
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 02, 2011, 17:34:07 »
    Zizka
    Wiec po kiego grzyba daja temat na forum.Niech sobie robia w domowym zaciszu.Przez takie myslenie 90% super modow szumnie zapowiadanych itp wogole sie nie ukazuje albo ukazuje w szczatkowej formie na ktora i tak trzeba czekac wiele lat

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 02, 2011, 20:34:08 »
    Zizka
    Wiec po kiego grzyba daja temat na forum.Niech sobie robia w domowym zaciszu.Przez takie myslenie 90% super modow szumnie zapowiadanych itp wogole sie nie ukazuje albo ukazuje w szczatkowej formie na ktora i tak trzeba czekac wiele lat
    A ludzie gdzie robią mody jak nie w domowym zaciczu? Twój tok myślenia jest zasrany jak publiczny kibel na dworcu PKP. "My" nic nie musimy, możemy się opieprzać ale poświęcamy czas na tworzenie moda a takie typy jak ty jeszcze pretensje mają.

To żałosne.

Offline shawn10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 03, 2011, 10:50:35 »
    Dobra. Ja wciąż myślę jak zrobić z tymi prusami. Było jedenaście krain. Nie było króla, były tylko wiece na których przywódcy krain decydowali o wszystkim. Jak to przełożyć tak żeby było dobrze w M&B

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 03, 2011, 10:59:25 »
    Zrób tak. Jedenaście większych i mniejszych grodów(odpowiedniki miast i zamków) są niezależne od nikogo(tacy neutralni bez państwa).
    W razie utraty 2-3 grodów jednoczą się(napisac skrypt tworzący państwo) i atakują agresora.Po końcu wojny państwo znowu się rozpada.

Rusowie. Mam tu taką małą refke:

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 03, 2011, 12:29:30 »
    Rybopiotr
    Po 1 nie pisalem do Ciebie.
    Po 2 Cie nie obrazalem wiec sobie daruj bo to zalosne.
    Po 3 chodzilo mi o to ze jak robisz dla siebie to go najpierw zrob a potem ewentualnie wstaw na forum lub nie (patrz przypadek Kill the infidel).
    Po 4 taki typ to sobie do kolegow mow a nie do mnie,bo wodki z Toba nie pilem.

Offline shawn10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 03, 2011, 12:50:41 »
    Dobry pomysł rybopiotr.
    Będzie państwo a w razie wojny dołączął do niego miasta prusów które były neutrlne

Offline Nobody

• Użytkownik
    • Jestem wszędzie tam, gdzie nie ma nikogo
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 03, 2011, 13:26:40 »
    Widzę tu słomiany zapał: o modzie nie wiele wiadomo, pierwszy post zawierał tylko państwa jakie miałyby wystąpić w grze. Jakby nie patrzeć, nie przedstawiłeś nam nic konkretnego, niewiele wiadomości na temat zmian które chciałbyś wprowadzić, za to powielające się pytania kierowane do innych użytkowników o to: "co masz zrobić". Powinieneś już mieć jakiś szkielet, skoro opublikowałeś swój "pomysł" na forum. Bo wygląda to trochę tak jakbyś bardzo chciał coś stworzyć a do końca nie wiedział co, ale to tylko moje zdanie
    Nobody is perfect.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Offline shawn10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 03, 2011, 13:52:48 »
    Nowy opis zrobiłem.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 04, 2011, 18:08:40 »
    Widzę tu słomiany zapał: o modzie nie wiele wiadomo, pierwszy post zawierał tylko państwa jakie miałyby wystąpić w grze. Jakby nie patrzeć, nie przedstawiłeś nam nic konkretnego, niewiele wiadomości na temat zmian które chciałbyś wprowadzić, za to powielające się pytania kierowane do innych użytkowników o to: "co masz zrobić". Powinieneś już mieć jakiś szkielet, skoro opublikowałeś swój "pomysł" na forum. Bo wygląda to trochę tak jakbyś bardzo chciał coś stworzyć a do końca nie wiedział co, ale to tylko moje zdanie

Uznajmy że te pancerze idą do moda(mam nadzieje że shawn nimi nie pogardzi):

Na moje pytając nas o zdanie chce stworzyć jak najlepszego moda czego mu szczerze życze.
    Shawn@ ten pomysł jest tak dobry że go chyba sam też zastosuje w swoim modzie.

Sława!

Offline shawn10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 04, 2011, 19:21:40 »
    Nie pogardze nimi. Są piękne

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 05, 2011, 01:05:05 »
    Nie wiem czy jest sens robić tego moda, skoro w uzbrojeniu i prawie wszystkim będzie się ledwo różnił od Mrocznych Wieków. No i czy posiadasz wiedzę aby uzbroić poprawnie tyle frakcji? Bo to śmiałe plany.
    Sława!