Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch 1.141  (Przeczytany 22588 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JakubBP

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Za Boga, za Honor, za Ojczyznę !
    Odp: Patch 1.141
    « Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 27, 2011, 23:31:37 »
    Błagam was ludzie przestańcie nam tego smaka robić :) Nie chce znowu kasy wydawać nawet jeśli to tylko 13 zł. Miejmy nadzieje że nasz kochany SiDiPradżekt ruszy dupe i patch za miecha będzie ;)
    Za Boga, za Honor, za Ojczyznę !

Offline strysio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 27, 2011, 23:37:39 »
    Mam obie wersje i wychodzę z prostego założenia: single będzie chodzić na Dzikich Polach, multi - na WF&S:) Wersja Zachodnia jest też nieco stabilniejsza i szybciej się ładuje - ale tego nie jestem pewien, być może jest to zasługa nowego patcha.
    Klan [RP] - nie ma lepszego klanu na Dzikich Polach ;)

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 28, 2011, 00:21:25 »
    Nie chcę aby ktoś mnie źle zrozumiał, czy odebrał to za namowę do złego(dlatego też treść w spoilerze)
    (click to show/hide)

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 28, 2011, 01:19:44 »
    Nie będzie działał, polski klucz jak dobrze pamiętam jest dłuższy.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 28, 2011, 02:52:13 »
    Nie będzie działał, polski klucz jak dobrze pamiętam jest dłuższy.

No to mnie nie urządza....Patch pl za miesiąc, powiadacie...Co prawda, wszelkie działania spod ciemnej gwiazdy są zabronione, ale wydaje mi się, że kupowanie(na miesiąc, bo do wydania patch'a pl) tej samej gry, wydaje mi się dziwne...(za te pieniądze można komuś pomóc)
    Skoro, już kupiłem produkt, który okazał się wadliwy, to nie będę kupował tego jeszcze raz, tylko z racji , że producent zwleka z naprawą...
    W tym miesiącu mam akurat trochę wolnego i pomyślałem, że sobie pogram w M&B.Floris mi nie działa, więc postanowiłem zobaczyć co z OiM, a tu patch, ale muszę czekać :D

Pozdrawiam!

Offline JakubBP

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 28, 2011, 10:34:25 »
    Ogólnie rzecz biorąc SiDiPradżekt do leniwe dupy. Jakby im się chciało to by w tydzień spolonizowali a im się po prostu nie chce.

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 28, 2011, 10:41:17 »
    Oni teraz zajmują się Wiedźminem 2 i paczami do niego a DP są na końcu dopiero.

Ja w singla teraz gram na WFaS. DP całkowicie odstawiłem :)

Offline JakubBP

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 28, 2011, 12:45:53 »
    SiDi Pradżekt już tak olewa swoich użytkowników, że banuje na forum tych którzy się czepiają ich tempa pracy.

Poczytajcie sobie jaki jest nasz pradżekt : http://www.cdprojekt.pl/board/topic/4162-OiM_Dzikie_Pola_-_Polska_jak_zwykle_za_reszta_swiata

Offline Vetos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 29, 2011, 14:20:42 »
    Ej, ej, z tego co tam jest można wywnioskować że moderator groził banem a nie go dał... Ich tam ponoszą emocję, ja też bym się wkurzył jakby mnie poganiali. Powtarzanie się, jest irytujące. Zresztą moderator chyba zauważył że się zapędził bo potem już nie pisną...

A co do wiedźmina to... nie wiem co oni tam chcą jest robić... Na ich miejscu zrobiłbym tego patcha i zapomniał bym o problemie, no ale cóż, sami sobie wbijają nóż w plecy takim podejściem.

Offline Araden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 29, 2011, 15:03:12 »
    Ale z czego ci mają zrobić tą łatkę? To Taleworlds olewa wschodnią wersje a cdprojektowi się dostaje.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 29, 2011, 16:54:06 »
    Jest to tylko wina CD-Projekt, który jest naszym dystrybutorem i to on odpowiada za nasze dzikie pola. Nie obchodzą mnie kłótnie i dziwne zależności między CD-P, SiCh i TaleWorlds, ale nawet jeżeli Ci ostatni zrobili w balona poprzednich - wcale się temu nie dziwię.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2011, 13:02:41 wysłana przez MikiBar »

Offline JakubBP

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 29, 2011, 19:37:33 »
    No w końcu ktoś świetnie to wytłumaczył bo teraz wszyscy zrozumieją. Ja pie*dole ten je*any pradżekt ale i tak czekam na nasz patch.

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 29, 2011, 20:09:18 »
    "Tu jest polska rozumisz ? " - to objasnia wszystko, wiec jedyn ciul bedziemy czekac a czy sie doczekamy zagrac w wakacje z patchem 1.141 .. tego nikt nie wie.

Offline Araden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 29, 2011, 21:27:33 »
    Właśnie to co pisze MikiBar to totalne bzdury. Teraz już wiem co miał wyrażać ten baner gildii,ale w połączeniu z Rzeczpospolitą wyszło „mamy gdzieś Polskę”. Cd projekt jest tylko wydawcą który jedyne co robi to tłumaczy grę i łatki do niej. Skoro nie dostał łatki to jej nie może wydać ,chyba logiczne. Sich studio jest producentem gry i powinno robić łatki dla wschodniej i zachodniej wersji ale odkąd TaleWorlds chwyciło swoimi łapkami Ogniem i mieczem zaczęło tworzyć własne łatki i olewa Sich, Cd projekt i wschodnich graczy. Jeszcze nie słyszałem żeby do jednej gry były tworzone dwie różne łatki przez dwie różne firmy i jeszcze konkurowały ze sobą. Tylko w MMO takie rzeczy mogą się zdarzyć.
    Za to TaleWorlds słucha wszystkich swoich fanów, wydaje patche do swojej gry i dba o to, by nam było fajnie.
    O mnie nie dba bo nadal nie mam łatki 1.41 do polskiej wersji i nie jest mi fajnie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2011, 22:41:09 wysłana przez Araden »

Offline Vetos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 29, 2011, 22:43:06 »
    MikiBar weź nie porównuj CD Projekt do TW czy Sich. Bo to zupełnie inna skala jest. Wejdź sobie na stronę CD Projekt, a uświadomisz sobie że CDP ma nieco więcej na głowie niż ci twoi wybawcy którzy o ciebie dbają i troszczą się o twoje potrzeby...

Przyjrzyj się stronie każdej z firm i zobacz która się czym zajmuję... A zobaczysz że TW i Sich studio ograniczają się jedynie do Mount & Blade...

Mi chodzi tylko oto by zrobili patcha, w ten czy inny sposób. Ale nie chcę by dbali o mnie i się o mnie troszczyli, ba nawet nie muszą mnie słuchać wystarczy że zrobią niezbędne minimum...