Normalni gracze czekający na patcha żeby pograć singla i niedzielni gracze multi mogą na patcha czekać. Za to porządny klan z ambicjami nie może sobie pozwolić na tyle czasu zwłoki! Widać że nie wiesz co to oznacza grać klanowo. Sytuacja zmusiła nas do przejścia na wersję zachodnią koszmarnie długim czasem oczekiwania na patche. Zamiast siedzieć tam jak cicha myszka i uważać to za patriotyzm jak Ty wolimy normalnie grać na porządnej wersji i nie obchodzi mnie właściwie kto za tym stoi. Jak patrzę że Polskie DP -> CD-P to ich za to obwiniam, bo nie mam wtyk w tych wszystkich firmach i nie znam ich problemów wewnętrznych o których nikt nigdy nic nie wspomniał, a swoje wnioski opieram na m.in olewaniu wszelkich próśb i skarg na ich forum, które zawsze kończyły się zamknięciem bądź skasowaniem tematu a czasem nawet banem. Jeżeli Ty traktujesz nas jak zdrajców ojczyzny z powodu naszego wesołego bannerka i tego, że przeszliśmy na europejską wersję to coś jest z Tobą nie w porządku. Żaden prawdziwy Polak, a co dopiero patriota nie powinien obrażać swoich rodaków tekstami że nie kochają swojego kraju, tym bardziej jeżeli chodzi o nawet niewiadomo jaką sytuację związaną z byle gierką... -.- Ehhh... nie obchodzą mnie te spory, fakty są takie że na dzień dzisiejszy mogę pograć normalnie tylko w wersję zachodnią, a na tak długie czekanie na patcha w tej chwili nie mogę sobie pozwolić. Faktem jest też także, że komunikacja z twórcami wersji zachodniej jest dużo prostsza i bezproblemowa. To tyle.