Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch 1.141  (Przeczytany 22576 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Patch 1.141
    « Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 29, 2011, 22:57:52 »
    Zamiast wieszać psy na naszym dystrybutorze, który z produkcją tej gry ma jedynie pliki lokalizacyjne, to posiedźcie cicho i poczekajcie. Patch na pewno będzie, możliwe, że w przyszłym tygodniu, ew w następnym.
    Zresztą tu ładnie opisałem na jakiej zasadzie polityka owego projektu działa: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7681.msg152057#msg152057

Pamiętajcie, że to zachód najpierw musiał czekać na WFAS... Możliwe, że to mała "rekompensata" :P

Pozdrawiam!

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 29, 2011, 23:02:11 »
    Normalni gracze czekający na patcha żeby pograć singla i niedzielni gracze multi mogą na patcha czekać. Za to porządny klan z ambicjami nie może sobie pozwolić na tyle czasu zwłoki! Widać że nie wiesz co to oznacza grać klanowo. Sytuacja zmusiła nas do przejścia na wersję zachodnią koszmarnie długim czasem oczekiwania na patche. Zamiast siedzieć tam jak cicha myszka i uważać to za patriotyzm jak Ty wolimy normalnie grać na porządnej wersji i nie obchodzi mnie właściwie kto za tym stoi. Jak patrzę że Polskie DP -> CD-P to ich za to obwiniam, bo nie mam wtyk w tych wszystkich firmach i nie znam ich problemów wewnętrznych o których nikt nigdy nic nie wspomniał, a swoje wnioski opieram na m.in olewaniu wszelkich próśb i skarg na ich forum, które zawsze kończyły się zamknięciem bądź skasowaniem tematu a czasem nawet banem. Jeżeli Ty traktujesz nas jak zdrajców ojczyzny z powodu naszego wesołego bannerka i tego, że przeszliśmy na europejską wersję to coś jest z Tobą nie w porządku. Żaden prawdziwy Polak, a co dopiero patriota nie powinien obrażać swoich rodaków tekstami że nie kochają swojego kraju, tym bardziej jeżeli chodzi o nawet niewiadomo jaką sytuację związaną z byle gierką... -.- Ehhh... nie obchodzą mnie te spory, fakty są takie że na dzień dzisiejszy mogę pograć normalnie tylko w wersję zachodnią, a na tak długie czekanie na patcha w tej chwili nie mogę sobie pozwolić. Faktem jest też także, że komunikacja z twórcami wersji zachodniej jest dużo prostsza i bezproblemowa. To tyle.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2011, 13:00:35 wysłana przez MikiBar »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 29, 2011, 23:10:27 »
    BTW - do samego początku nawaliło TW. Gdyby zależałoby im tak bardzo na "fanach" (kurde, jak fan-club Beibera, czy innego modnego gwiazdora), to klucze z DP śmiało działałyby na Wersji Non-steam dostępnej na ich stronie. Gdyby seriale były spójne, to jedynym problemem byłoby niepełne spolszczenie, które zapewne by było poprawione mini-kompatybilnym patchem od CDP.

Pozdrawiam!

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 29, 2011, 23:19:57 »
    I tak nigdy już nie kupię żadnej gry CD-Projektu.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2011, 13:06:03 wysłana przez MikiBar »

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 30, 2011, 01:43:31 »
    MikiBar Ja w pełni twoją złość rozumiem tylko adresat jej jest zły. A wychwalanie Taleworlds który najwięcej zawinił jest dziwne, na ich forum powinieneś wyładowywać swą złość tak jak inni niezadowoleni. Zapewne tematy by szybko pozamykali. Granie z patriotyzmem nie ma nic wspólnego i nie uważam was za zdrajców bo mimo że jestem niedzielnym graczem to wersje zachodnią miałem wcześniej niż ty a łatka potrzebna mi jest do singla. Wesoły banerek jest w złym guście i z nazwą Rzeczpospolita nie jest wesoły. Patryjotą nie jestem ale nie zmienia to faktu że pewne symbole trzeba szanować i nazywanie klanu nazwą własnego państwa  do czegoś zobowiązuje tak samo jak do opery nie wypada wejść w krótkich spodenkach. Nikogo nie obrażałem bo interpretowałem baner połączony z nazwą a skoro źle interpretowałem to znaczy że projektant odwalił fuchę, ale nie jesteście tego w stanie zrozumieć bo cycki są ważniejsze. Większość prób skontaktowania się z cd projektem była dość agresywna i MikiBar też nie wykazał się łagodnością w tym temacie to i wydawca zaczynał być agresywny. Najczęściej ludzie nie zdają sobie sprawy że agresją nic nie załatwią. I tyle na koniec.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Wambo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 01, 2011, 16:36:14 »
    Wschodnia wersja czeka na patcha 1.141 a najnowszy patch 1.142 już dostępny dla wersji steam With Fire and Sword. Wersja non-steam będzie do pobrania na stronie taleworlds pewnie dzisiaj albo jutro.

Co dodaje najnowszy patch?

What's new in version 1.142:
    -----------------------------
    New Multiplayer Mode: Captain Co-op -Play cooperatively against successive waves of bots.
    New Multiplayer Mode: Captain Battle -Display your skill as commander against human enemies.
    New Lighting setups for multiplayer scenes.
    Refinements to SP balance, horses, melee, and armor stats.
    Three New Multiplayer Maps
    Various Bug Fixes and Improvements

Dwa nowe tryby kapitańskie bitwa i tryb działający na zasadzie znanego moda do warbanda Full invasion :D. Trzy nowe mapy do trybu multiplayer oraz parę innych mniej istotnych zmian, jak np balans itemów.

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 01, 2011, 17:11:26 »
    UUUUUU...... To teraz wkurzą się ci co czekają na patcha 1.141 do DP i nie kupili WF&S będą musieli dłuuuuugo poczekać chyba że........... patch "wschodni" 1.142 wyjdzie razem z 1.141??

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 01, 2011, 17:20:23 »
    Na forum Sich już tydzień temu wspominano że w przygotowaniu jest łatka 1,42 może celowo zwlekali z wydaniem wcześniejszej łatki by teraz te dwie połączyć że sobą. Mam przynajmniej taką nadzieję.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 01, 2011, 17:30:42 »
    fajnie... nic tylko sie pochlastać, czekamy nadal, mam nadzieje że do świąt zagram na w DP na patchy 1.142...

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 02, 2011, 10:15:34 »
    Na stronie Taleworlds jest już patch 1.142 do wersji non-steam....

Offline Sarman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 02, 2011, 14:30:29 »
    Rines albo ktoś, kto kupił Wfasa na allegro za 13 zł, możecie mi powiedzieć ile czekaliście na klucz? Kasę przelałem w czwartek i dalej nie mam odpowiedzi ze strony tego gościa, nawet nie odpisuje na maile.

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 02, 2011, 15:25:11 »
    Klucz dostałem parę chwil po dokonaniu przelewu.

Offline banan1025

• Użytkownik
    • pogromca Łukaszenki
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 02, 2011, 16:00:20 »
    Ale płaciłeś kartą, z Allegro czy normalnym przelewem pocztowym?(pytanko do Wamba)
    "Komunizm pasuje tak do Polaków jak do krowy siodło"- Stalin
    "Chcecie zniszczyć Polaków? Dajcie im wolność!"- Otto von Bismarck
    "Pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką ale wymierną. My w Polsce nie znamy pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz bezcenna w życiu ludzi narodów i państw. Tą rzeczą jest HONOR" - Józef Beck

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 02, 2011, 16:14:56 »
    Przelew bankowy jednorazowy.

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 02, 2011, 17:30:17 »
    Ja płaciłem przelewem bankowym na poczcie i wysłałem na e-mail  do tego gościa kopie dowodu wpłaty i wysyłał mi ten cd-key.